Fotball - Norsk

Johninho2

Patetiske Drillo-fanatikere

Kan dere ta en titt på kalenderen? Det er 2013, ikke 1998. Han er ferdig, og burde vært sparket allerede i 2011. Comebacket hans har vært en gedigen fiasko fra ende til annen. Bli ferdig med denne utrolige sutringen over at Drillo ikke fikk fullføre den elendige kvaliken han har hatt ansvar for. At han klarte å tviholde på jobben såpass lenge som til nå er i grunn en prestasjon i seg selv.

13
320 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Skjønner ikke at noen gidder å forsvare hverken Høgmo eller Drillo.

Får frysninger av begge to..( Drillo har jo blitt forsteinet og Høgmo er jo like inspirerende som en fryseboks.)

Hareide derimot :-) eller Semb :-) Det er NFF på sitt beste...

Vel.vel.

1
simensimensimensimen1 Vi får se hva Høgmo får til da. Kanskje er ikke gresset grønnere på den andre siden.

Drillo var jo ferdig uansett og vi hadde trengt et mirakel for å komme til VM. Hva er galt med å la Høgmo få litt ekstra tid på seg til å bygge opp et nytt lag til EM-kvalifiseringen? Greit nok at Drillo ikke fikk den beste avskjeden, men det har han lagt opp litt til selv med sin negative fremtoning den siste tiden.

2

Du har ikke peiling hva du fabler om.

Som Daniel Braaten sier, vi er ikke bedre. Drillo burde fått fullført. NFF har møkka seg skikkelig ut med sparkingen av Drillo.

1

Hehe, jeg elsker å bli kalt fanatisk og patetisk og særlig av Drillo-hatere som tydeligvis er blitt desperate etter å ha sett nye Norge bli latterliggjort av et særdeles middelmådig slovensk lag. Vi får nå se om noen kan slå seiersprosentens hans.;)

Hvis du mener comebacket har vært så mislykket er det jo rart du vil sparke han først i 2011, han begynte faktisk i januar 2009. Ellers hadde det vært interessant å få vite hva slags mål du mener er realistiske med dagens spillere og hva du mener er grunnlaget for den eventuelle optimismen. Vi har en Tippeliga med latterlig dårlig kvalitet, de norske lagene dummer seg ut i Europa og vi har knapt utenlandsproffer som spiller fast i de store ligaene.

3
meco Du har ikke peiling hva du fabler om. Som Daniel Braaten sier, vi er ikke bedre. Drillo burde fått fullført. NFF har møkka seg skikkelig ut med sparkingen av Drillo.

Som Daniel Braaten sier, vi er ikke bedre. Drillo burde fått fullført. NFF har møkka seg skikkelig ut med sparkingen av Drillo.

Det Braaten mener er at man ikke er bedre som lag! Bra at Høgmo får et par kamper til og ihvertfall få igang noe slik at man ikke starter en ny kval med helt blanke ark, det kunne potensielt vært mye mer ødeleggende.

Nå trenger landslaget positivitet og tålmodighet, og ikke surmagetheten og negativteten Drillo sto for i sin siste periode.

1
meco Si heller hvorfor, det var handlingen som fant sted - Drillo hadde jo kontrakt, og kvaliken var ikke avgjort. Når har noen bevist at de hanskes bedre med Landslaget enn Drillo? Hve...

Og hele hensikten med sparkingen, var et pateteisk febrilsk forsøk på å berge en plass i VM. Vi så jo hvordan det gikk.

Var det?

Sjansene for å komme til VM var mikroskopiske - med eller uten Drillo som trener.

Det som taler til for å få inn en ny trener så tidlig som mulig, er at man da vil stå sterkere rustet foran EM-kvaliken som begynner om et knapt år. Et par ekstra samlinger og noen kamper bør utgjøre en stor forskjell.

Hadde Drillo vært en god leder, hatt baller og hatt samme forhold til landslaget som han har til sitt eget ego, så hadde han fortalt NFF-ledelsen at han var klar til å slippe nye krefter til etter tapet mot Sveits. Denne uka har vi vel alle sett i media hvem det er som har ballene hjemme hos Drillo.

Hvordan sparkingen skjedde er ikke greit, men den var på sin plass. Å ha en trener på lånt tid med lite og ingenting å spille for, er ingen tjent med.

2
caliblue [sitat…] Var det? Sjansene for å komme til VM var mikroskopiske - med eller uten Drillo som trener. Det som taler til for å få inn en ny trener så tidlig som mulig, er at man da vi...

Det som taler til for å få inn en ny trener så tidlig som mulig, er at man da vil stå sterkere rustet foran EM-kvaliken som begynner om et knapt år. Et par ekstra samlinger og noen kamper bør utgjøre en stor forskjell.

Det der tror du neppe på selv. To kamper fra eller til et år i forkant har absolutt ingenting å si på det.

Sjansen var aldeles ikke "microskopiske". Hadde vi vunnet i dag, ville vi vært i playoff med seier over Island. Sett deg bedre inn i tingene. Hvordan denne kampen ville blitt med Drillo, får vi aldri svar på. Men resultatene på bortebane var gode (med unntak av Island)

åjo, sparkingen av Drillo var ren desperasjon, ingenting annet. Det der burde NFF ha hevetseg over.

1

Om Norge hadde hentet inn Sir Alex hadde de ikek hatt en sjangs, her er det flottest hårsveis og dyrest vesker som gjelder.

1
ermathi At det er for sent å bytte system to uker før de avsluttende kampene. Da blir det verken fugl eller fisk. Seriøst tror jeg utrolig nok folkene i NFF ikke skjønte toertabellen og hv...

Seriøst tror jeg utrolig nok folkene i NFF ikke skjønte toertabellen og hvor store sjanser Norge faktisk hadde til å komme til playoff.

Norge hadde faktisk utrolig små muligheter til det. Selv med seier i dag hadde man hatt to poeng opp til Tyrkia på 10 poeng, og kampen mot Island er langtifra noen garantert seier.

Det er faktisk bare Island som har gode sjanser til playoff i Norges gruppe, fordi de kun mister tre poeng siden de tapte bortekampen på Kypros, men har samlet nok poeng i innbyrdes kamper mot Albania, Norge og Slovenia til å være foran.

1

At en trener går selv før en kvalifisering er over skjer ganske sjelden, så å si at Drillo burde ha gitt seg er feil. Det var ikke nødvendigvis krise å sparke han, men måten det skjedde på er direkte trist og skammelig. Det intervjuet der Hallen står å gliser som en hund som fant ut hvor tispa med løpetid er, det går så tydelig fram i intervjuet hvor stor maktkamp dette var for Hallen og Siem, de eier ikke skam i livet hvis de ikke beklager seg snart. Har vi virkelig ikke noen bedre til å styre NFF? Kan ikke (L)Espelund komme tilbake? Hun kunne ihvertfall oppføre seg normalt.

1

Kan dere ta en titt på kalenderen? Det er 2013, ikke 1998. Han er ferdig, og burde vært sparket allerede i 2011. Comebacket hans har vært en gedigen fiasko fra ende til annen.

Drillo burde ikke tatt/fått den andre perioden. Enig i det.

Drillos 2 virket planløst, unspirert og umotivert. Det var heller ikke spesielt mye "Drillo-stil" over det hele. Det var slapt og dårlig.

Det kan likevel innvendes at det gikk rimelig greit en stund. Vi kom 2012-kvalliken var rimelig ok. Vi var tross alt a poeng med Portugal. Det var tross alt en av Norges bedre innsatser i kvalliksammenheng. 2014-kvalliken har derimot mot helt forferdelig.

Høgmo kan sikkert bli bra. Men han må finne på noe medre enn å bare ønske å spille mer ballbesittende.

1
Johninho2 Hva mer hadde Drillo å gi? Fyren var jo helt resignert etter Sveits-kampen. Hvilken hensikt var det å fortsette med ham? Mange mener han fikk en trist sorti, men hva er så mye bedr...

Det var naturlig, men han var optimistisk mtp de to siste kampene.

Jeg tror han hadde oppnådd bedre resultat med laget i dag, kanskje en seier.

Ellers tror jeg at vi som kjenner Drillo fra forrige periode oppfatter dette noe annerledes enn dere som ikke opplevde det. Vi ser mer forskjell på lagene enn på Drillo.

2

Bli ferdig med denne utrolige sutringen over at Drillo ikke fikk fullføre den elendige kvaliken han har hatt ansvar for.

At Drillo hadde gått ut kontrakten hadde vært det eneste rette.

Store forandringer med bare to kamper igjen å spille av kvaliken er galskap uten sidestykke. Dette ble ekstra godt poengtert ved at alle endringene Høgmo gjorde med laget viste seg å være gedigen fiasko (spesielt Bjørdal og Johansen).

Jeg kan huske kamper tilbake til ca. tidlig nittitall, og dette er uten sammenligning den verste kampen jeg har sett av Norge. Selv Hareide hadde ikke så dårlige kamper.

MEN: Jeg tror ikke Høgmo kommer til å gjøre det noe nevneverdig dårligere enn Drillo "in the long run" (men heller ikke bedre siden spillermaterialet bare ikke er der). Problemet var at omveltingen kommer med bare to kamper igjen hvor vi fortsatt hadde en reell sjanse til å nå play-off.

2

Kan dere ta en titt på kalenderen? Det er 2013, ikke 1998. Han er ferdig, og burde vært sparket allerede i 2011. Comebacket hans har vært en gedigen fiasko fra ende til annen. Bli ferdig med denne utrolige sutringen over at Drillo ikke fikk fullføre den elendige kvaliken han har hatt ansvar for

uvitende fjols. Drillo har gjort mye ut av et miserabelt spillermateriale uten noe som helst hår på brystet. Det flaue trenerbyttet som Hallen og Siem regisserte på egenhånd ble en gedigen fiasko i kveld. det burde faktisk de to herrer ta konsekvensen av og innkalle til pressekonferanse i morgen for å fortelle at de trekker seg. Norsk fotball er i fritt fall under de to herrers regime.

1
meco [sitat…] Det der tror du neppe på selv. To kamper fra eller til et år i forkant har absolutt ingenting å si på det. Sjansen var aldeles ikke "microskopiske". Hadde vi vunnet i dag,...

Det der tror du neppe på selv. To kamper fra eller til et år i forkant har absolutt ingenting å si på det.

Det avhenger helt av hvilke endringer som kommer med trenerbyttet. Nå skal ikke bare nye spillere inn, man skal også endre spillestil.

Hvor mange samlingsdøgn har landslaget i løpet av et år uten mesterskap? 25-30? Det er uansett ikke veldig mye. Spesielt med tanke på at det vil komme skader, formsvingninger, spillere som vil slite med lite spilletid osv. Opp mot 20-30% av troppen kan endres fra kamp til kamp. Da har man ikke mye tid før "alle" har fått den tiden man trenger for å sette seg i en ny måte og spille og tenke på og samtidig gjøre seg kjente med nye medspillere.

Utenfor mesterskap, er stort sett all landslagsfotball skrøpelige greier. Det hjelper lite hvor gode spillere er når man trener og spiller såpass lite sammen. Det er en grunn til at landslag ligger sammen i 2-3 uker og spiller flere treningskamper i forkant av mesterskap.

Et samspilt lag med et klart spillemønster vil ha betydelige fordeler. Strømsgodset anno 2013 ville nok slått Norge i 3 av 4 kamper. Uavhengig av om Norge trenes av Høgmo eller Drillo. Og jeg syns egentlig ikke at Strømsgodset er særig gode.

1
Johninho2 [sitat…] Norge hadde faktisk utrolig små muligheter til det. Selv med seier i dag hadde man hatt to poeng opp til Tyrkia på 10 poeng, og kampen mot Island er langtifra noen garante...

Norge hadde faktisk utrolig små muligheter til det. Selv med seier i dag hadde man hatt to poeng opp til Tyrkia på 10 poeng, og kampen mot Island er langtifra noen garantert seier.

med seier i dag hadde de vært foran Danmark/Bulgaria (som er dårligst toer pr. dato.)

1
Gooblidyk Skjønner ikke at noen gidder å forsvare hverken Høgmo eller Drillo. Får frysninger av begge to..( Drillo har jo blitt forsteinet og Høgmo er jo like inspirerende som en fryseboks.)...

Får frysninger av begge to..( Drillo har jo blitt forsteinet og Høgmo er jo like inspirerende som en fryseboks.) Hareide derimot :-) eller Semb :-) Det er NFF på sitt beste...

sikkert på tide å få inn gladgutten Trond Sollied...

1

Lignende innlegg

Laster...