Fotball - Norsk

Basse77

Høgmo må gå

Per Messias Høgmo viste seg å være antikrist isteden for Messias. Nå har han fått sjansen, og det gikk dessverre ikke. Man får ikke en ny mulighet hvis man bommer på straffe. Når det butter imot blir han vel sykemeldt og trekker seg, slik han gjorde i Rosenborg. Da kanskje fotballforbundet sparer penger for etterlønn, og kan reinvestere de pengene i en ordentlig trener for landslaget.

Vi må se til utlandet. Alle trenere i Norge er blendet av Drillo, og har vel sittet og onanert til drillofotball siden 1990. Derfor er det så viktig å få impulser utenfra. Det å ikke komme videre fra tidenes letteste pulje er jo en bragd i seg selv, og er et dårlig tegn foran neste EM-kvalik der nesten halvparten kvalifiserer seg.

Det at eks-jugoslavia har 4-5 landslag som er bedre en vårt er en parodi på linje med at kretslaget til Skåne er bedre en det norske landslaget.

Bytt ut hele laget med U-21, så får vi en stamme for de neste 10-15 årene, og vi kan begynne å håpe på å få spille viktige kamper, og få opp publikumsinteressen igjen. Nå er det jo bare de 2-3 første kampene i en kvalik som er interessante, før vi er ute av dansen, og alle kampene blir som treningskamper og regne.

1
0 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Laster...