Fotball - Norsk

Marrern

Kamptråd: Aalesund vs Godset

Tippeligaens runde 27 Søndag 20. oktober kl 19:00 Color Line Stadion TV2 HD

Meget viktig kamp for begge lag. Godset må vinne for å holde liv i gulldrømmen. Aalesund må vinne for å holde liv i bronsedrømmen. Color Line har vist seg som en svært vanskelig bane for Godset å ta med seg poeng fra, med kun 1 poeng på 9 forsøk. Aalesund i en downperiode, og med Ulvestad og James (?) fortsatt ute kan dette bli en jevn affære.

Tabell: Godset: 1. plass K=26, V=16, U=5, T=5 (+60-26) +34 Poeng: 53 Aalesund: 5.plass K=26, V=11, U=7, T=8 (+49-41) +8 Poeng: 40

Formtabell tippeligaen: Godset siste 10 kamper S S U S T S U U S S (6 - 3 - 1) Aalesund siste 10 kamper U U T T T U S S S T (3 - 3 - 4)

Statistikk innbyrdes, alle turneringer: På Color Line Stadion Aalesund 8 seire Uavgjort 1 Godset 0 seire

På Marienlyst Stadion Godset 6 seire Uavgjort 1 Aalesund 3 seire

Totalt Aalesund 11 seire Uavgjort 2 Godset 6 seire

Målforskjell: 40-28 fordel Aalesund

Tidligere oppgjør: 2013: Godset - Aalesund 2-1 2012: Aalesund - Godset 3-1 2012: Godset - Aalesund 4-0 2011: Aalesund - Godset 2-1 2011: Godset - Aalesund 2-2 2010: Aalesund - Godset 3-1 2010: Godset - Aalesund 3-1

Hvem vinner (statistikk fra nifs.no)? 53% sannsynlighet for at Aalesund vinner 29 % sjanse for uavgjort 18 % sjanse for at Godset vinner

Toppscorere/assist Aalesund: Hamed-Allah - 11 mål Jo Nymo Matland/Fredrik Carlsen - 6 assist

Godset Ola Kamara - 10 mål Øyvind Storflor - 11 assist

Best på VG-børsen 1. Stefan Johansen - 6.09 2. Michael Barrantes - 5.68

Mulig lagoppstilling* Aalesund Grytebust Latifu - Nation - Arnefjord - Matland Zaidone - Carlsen - Larsen - Phillips Barrantes Hamed-Allah

* = fra forrige serierunde

Mulig lagoppstilling Godset Kwarasay Vilsvik - Horn - Madsen - Storbæk Nana - Johansen - Abdi Storflor - Kamara - Keita

5
571 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ligger i korta at dette ender med hjemmeseier. Nå har Godset plutselig noe å forsvare og tidligere har vi ofte sett hvordan de takler det. I tillegg møter de ett lag som har vært ute av form, men som har store kvaliteter. Pause har trolig gitt laget den tida de har trengt for å finne tilbake formen. Trolig møter Godset ett sultent Aalesund. 3-1 H

1

Du treffer vel bra på lagoppstillingen vår, utenom posisjoneringen. Zidane går inn som anker og Carlsen ut på vingen. Carlsen og Phillips bytter plass en del i løpet av kampen også. Dersom Leke er klar, dyttes Zidane ut og vi stiller i en ren 4-4-2.

1

Med et Aafk ute av form og et gulljagende Godset med 4 landslagsspillere bør det være veldig store muligheter for 3 poeng her.

Håper Deilas går ut for å styre denne matchen. Det er vi mer enn gode nok til.

1

Mulig lagoppstilling Godset Kwarasay Vilsvik - Horn - Madsen - Storbæk Nana - Johansen - Abdi Storflor - Kamara - Keita

Ser greit ut det.

Nana og keita hadde Godset håp på skulle være tilbake til denne kampen.

Kan fort bli 4-4-2 som mot Sogndal med Kamara/Dio på topp og Wikheim eller Kastrati på venstre kant.

1
Godset2012 Med et Aafk ute av form og et gulljagende Godset med 4 landslagsspillere bør det være veldig store muligheter for 3 poeng her. Håper Deilas går ut for å styre denne matchen. Det er...

Med et Aafk ute av form og et gulljagende Godset med 4 landslagsspillere bør det være veldig store muligheter for 3 poeng her.

Du skjønner at det at Godset har hatt fire spillere på landslagsoppdrag er et argument som taler i Ålesunds favør, og ikke motsatt, sant?

1
runenoreg Landslagsspillerne får 4 hviledager, så det skal ikke ha mye å si.

Hvor mye eller lite det har å si kan sikkert diskuteres, og det er jo utvilsomt sånn at det har mer å si når reisene er lange enn når det er snakk om en hjemmekamp mot Island. Men det er ikke til å komme bort fra at det er uheldig for Godset, som for alle andre lag som avgir spillere til landslagsoppdrag, å mangle viktige spillere på trening nå de siste ukene.

For de virkelig store lagene, som avgir store deler av stallen til landslagene, ser man jo en klar tendens til at de avgir mye mer poeng etter landslagsopphold enn ellers.

Heia Godset, forresten.

1

Blir forresten mye folk fra Drammen på denne kampen. To busser + reising på privat initiativ. Skal vi tippe 250 mann?

1

Måtte Godset vinne! Her har jeg spist i meg all verdens mobbing fra venner og kolleger fra sunnmøre i hele år, jeg har blitt matet med at nå er de endelig storebror, at de aldri vil slippe oss forbi igjen osv osv. Fra og med helgen kan balansen i universet endelig være på plass igjen.

4
runenoreg Cobi.. Vil tro at vi stiller svakere enn Godset med tanke på at Barrantes og Phillips nok en gang kommer hjem døgnvill fra sine reiser på kontinentene. Barrantes er alltid elendig...

For all del. Jeg kommenterte bare på det at fire spillere har vært på landslagsoppdrag isolert sett liksom skulle være positivt inn mot denne spesifikke kampen. Det er det selvsagt ikke.

Hadde Deila kun hatt denne kampen i tankene, om vi altså ser bort fra sånne ting som at de aktuelle spillerne øker verdien sin og sikkert kan få et kvalitetsløft på sikt, hadde han garantert helst sett at han fikk ha hele spillergruppen samlet på treningsfeltet disse to ukene.

Det samme gjelder naturligvis Ålesund: Jönsson ville naturligvis helst hatt Barrantes og Phillips i Ålesund, om fokuset kun er på denne kampen.

1

Bombesikker H, her kan vi egentlig bare slippe til alt av guttespillere vi har for matching.

1

Lignende innlegg

Laster...