Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva mener dere, er det verdt å betale 400 - 600 kroner for å se det norske fotballandslaget?

denne kampen kan sammenlignes med en treningskamp mellom az alkmar og vitesse. 400-600kr for å se spillere på dette nivået er tidenes ran.

1

Herregud så mye folk klager. Toppidretten er til for fiffen og kun dem og slik skal det selvsagt være. Da må prisene være dertil og det har NFF tatt høyde for ved å rasere Ullevaal for å bygge tidenes største VIP-tribune/kafé/balkong/lekeland. Vi kan jo ikke ha vanlige folk på fotballkamper.

6

Begge nasjonene starter på samme bokstaver, og er bedre enn oss i fotball. Lett å blande!

Hadde vi kanskje hatt en fotballpresident som veit å styre et forbund, så hadde ikke dette vært en diskusjon. Hallén kan pelle seg til avgangshallén og fly til helsikes vekk fra dette landet. Eneste måten å redde denne synkende skuta på, men godt at det blir valg våren 2014, da blir det morna til den maktsyke diktatoren vår.

1

Hva mener dere, er det verdt å betale 400 - 600 kroner for å se det norske fotballandslaget?

Nei, derfor kjøper jeg sesongbillett. Der får jeg også barnebillett til 100 i VG svingen.

Synes 400 for 1 voksen og 1 barn er helt greit.

1

Trodde denne var utsolgt for lenge siden?

Så fantastisk orakelet fra Østsiden er, skulla man jo tro at folk gikk mann av huse for å få med seg hva man antok skulle bli hans siste kamp som landslagstrener.

600 kr høres ut som et kupp. Om man sammenligner med svartebørsprisene man ville sett om dette var hele Norges Drillo sin siste kamp.

Eller er det slik at alle Drillo-sympatisører og tilbedere som har overtatt dette forumet egentlig gir faen i både Drillo og landslaget?

1

Lignende innlegg

Laster...