Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg synes det lukter noe jævlig av saken.

Siem og co fremstår som et par bøller, alle som kjenner Drillo vet at fyren har integritet så det holder. Han gidder ikke juge om dette.

1
Haloisen Jeg synes det lukter noe jævlig av saken. Siem og co fremstår som et par bøller, alle som kjenner Drillo vet at fyren har integritet så det holder. Han gidder ikke juge om dette.

Jeg synes det lukter noe jævlig av saken.

Det som stinker er den lille gnomen som er kasta ut og syter så det renner av han.

At han ikke har gitt kjærringa munnkurv, får han til å fremstå som en enda større tøffel.

Håper mannen har vett til å pensjonere seg nå, så vi slipper å se/høre han syter og klager over alt og alle i fremtiden.

1

Løy for full hals foran det norske folk:

greit å sparke treneren men da får de jammen stå for det også, ikke som siem og yngve halen, de prøver å få oss til å tro at han trakk seg frivillig, noe som ikke stemmer. de ødelegger norsk fotball enda mer enn det som er. vi har nok utfordringer som det er, syntes dette er dårlig gjort ovenfor drillo.

1

Så gjennom Drillo-intervjuet på tv2 nå. Det gjør først og fremst utrolig vondt å se en mann som har gitt så uendelig mye til norsk fotball sitte der som en hvilken som helst utspytta nobody, som ikke engang fikk gå uten at det ble løyet om at han gikk frivillig.

Men det er verd å legge merke til hvordan Drillo legger all skyld på Siem og Hallén. Det er også verd å legge merke til hvor vondt Drillo har det når han uttaler seg om hvordan Semb er i ferd med å bli pressa ut. Flere ganger presiserer han at selv om han selvsagt selv er skuffa, er dette langt verre for Semb, By Riise og Robinson, all den tid han selv uansett skulle ut like etter.

Denne saken stinker, og det er ikke fordi Drillo fikk sparken, men fordi det helt åpenbart har blitt ført et skittent spill, iscenesatt av norsk fotballs to mektigste menn. Jeg håper for alt i verden at media holder denne her varm. Jeg er fristet til å si at jeg håper dette utvikler seg til et så stort medietrykk at Hallén presses ut. Om Siem ryker i dragsuget, gjør ikke det spesielt mye for min del.

31

Mykje kan nok seiast om Drillos siste periode som Lltrenar. Og filisofien er kanskje utgått på dato.

Men, det er NFF som gjorde "tabben" og må stå for den .

Personlig synes eg det er ganske fantastisk at det går an å velge inn Hallen`når Loe låg an til dette vervet .

Enda verre er det at Siem IKKJE SKJØNNER at i det øyeblikket han setter seg ned med Drillo og med styrets beslutning i ryggen så føler Drillo at mistilliten er for stor til at han kan stå hardt på å fullføre.

Og SPARKINGEN av Roar Robinson var også nødvendig ??? Kvalmt !

1

Vattnissen skrev:

Det som stinker er den lille gnomen som er kasta ut og syter så det renner av han.

At han ikke har gitt kjærringa munnkurv, får han til å fremstå som en enda større tøffel.

Håper mannen har vett til å pensjonere seg nå, så vi slipper å se/høre han syter og klager over alt og alle i fremtiden.

jeg har vanskelig for og forstå hvordan noen kan se Drillo slik du skriver.

En hedersmann med integritet, noe som det virker det ikke finns mye av i toppen av NFF!

1

Hvorfor det hastet sånn er noe jeg undrer meg over. Tenkte en at Dette trenerskifte skulle gi en effekt mot Slovenia?? Synes hele prosessen virker meningsløs. Vel er resultater viktig i fotball, men en kan ikke kaste all verdighet og anstendighet overbord. Spesielt med det resultatet i Slovenia kampen.

1

Lurer på hva Høgmo tenker om dette jeg. Ikke bare blir han ansatt under feilaktige forutsetninger, sjakktrekket til forbundet har også sørget for at alt han gjør disse to kampene vil måles opp mot hva Drillo kunne gjort. Hele denne uka, hvor han har vært så bevisst på å bygge opp entusiasmen, blir totalt overskygget av dette bråket. Well played, NFF...

Drillo sa i intervjuet at han tror det kunne vært best for Høgmo å bli ansatt fra etter denne kvalikken. Jeg tror han har helt rett, og det sier jeg ikke bare fordi Høgmo endte opp med å få den katastrofale starten han fikk.

1

Siem var en allright og jordnær person i Vålerenga. Det kan ikke sies om hans periode i NFF.

1
Cobi Lurer på hva Høgmo tenker om dette jeg. Ikke bare blir han ansatt under feilaktige forutsetninger, sjakktrekket til forbundet har også sørget for at alt han gjør disse to kampene v...

Ikke bare blir han ansatt under feilaktige forutsetninger, sjakktrekket til forbundet har også sørget for at alt han gjør disse to kampene vil måles opp mot hva Drillo kunne gjort.

Drillo kunne lagt laget på ræva og tapt med bare ett eller to mål.

Hva har egentlig denne idiotiske suroppførselen til Drillo slags hensikt annet enn å skape splid i NFF?

Jeg trodde faktisk det at han ble tuppet ut beviste at NFF endelig hadde fått litt baller og en dråpe ambisjoner. Så feil kan en ta.

1

Håper Siem og Hallen tar seg tid til å se intervjuet med Ola By Rise. Meget klar og lite nådig kritikk. Realt tupp i ræva til dem som har styrt denne prosessen.

2
Vattnissen [sitat…] Drillo kunne lagt laget på ræva og tapt med bare ett eller to mål. Hva har egentlig denne idiotiske suroppførselen til Drillo slags hensikt annet enn å skape splid i NFF?...

Jeg trodde faktisk det at han ble tuppet ut beviste at NFF endelig hadde fått litt baller og en dråpe ambisjoner. Så feil kan en ta.

De hadde baller til å tuppe han, men ikke baller til å fortelle den historien etterpå. Det er der den største feilen ligge.

Først gir de mannen sparken, så sier de at han gikk frivillig. Det er ikke mye baller.

Man får stå for det man gjør, og ikke minst ta ansvaret.

1

Lignende innlegg

Laster...