Fotball - Norsk

Slettet-AMX_QA

U21: Norge - Israel

TV2 Sport klokken 17:00. Kvalifisering til U21 EM i Tsjekkia 2015.

Etter tap mot Portugal og Aserbajdsjan (seier mot Makedonia) må nå de nye U21-gutta vise baller. Toget går idag - vi tåler ikke flere svake kamper som sist. Våre to overmenn (Portugal og Aserbajdsjan) møtes klokken 13:00 (nå).

Vet ikke hvordan laget blir, men ser Ull/Kisa sin midtstopper Simen Kind Mikalsen annonserer på Twitter at han starter. Regner med at en spiller som Dæhli også er inne etter å ha blitt sittende på benken i samtlige 90 minutter mot Aserbajdsjan.

1
162 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-AMX_QA

Dagens motstander slo forøvrig Aserbajdsjan 7-2 i første oppgjør. Fotball er ikke matte, men det er klart at forsvaret må mange hakk opp fra det vi har sett.

Jeg vet ikke hvilke endringer Israel har siden U21-EM hvor vi spilte 1-1 mot de.

1

Ull/Kisa sin midtstopper Simen Kind Mikalsen annonserer på Twitter at han starter.

En u21-landslagsspiller med bare 76 followers på twitter. Greit nok at han ikke er så veldig aktiv, men dette er litt spesielt. Store kontraster fra Bakenga som har over 12 000. Ikke et vondt ord om Kind Mikalsen, men morsomt at en u21-landslagssspiller ikke nødvendigvis trenger å være etablert i Tippeligaen. Noen som kan gi en liten beskrivelse av spilleren? Aktuell for større klubber neste sesong?

1
Hockman [sitat…] En u21-landslagsspiller med bare 76 followers på twitter. Greit nok at han ikke er så veldig aktiv, men dette er litt spesielt. Store kontraster fra Bakenga som har over 1...

, men morsomt at en u21-landslagssspiller ikke nødvendigvis trenger å være etablert i Tippeligaen. Noen som kan gi en liten beskrivelse av spilleren? Aktuell for større klubber neste sesong?

Med tanke på kvaliteten på U21-landslagsforsvarerne er det jo ikke så morsomt...

Ikke så uvanlig med Adeccospllere på U21, men i 1994 var det mange som ristet på hodet da Semb tok ut en 2.divisjonsspiller fra Causenengen. Etter de hadde sett han på U21-landslaget ble han svært atraktiv og mindre en 2 år etterpå debuterte han med scoring på "drømmenes teater".

1

Vet ikke hvordan laget blir, men ser Ull/Kisa sin midtstopper Simen Kind Mikalsen annonserer på Twitter at han starter

Groven har meldt forfall og Odegaard er suspendert saa det finnes vel strengt talt ikke alternativer siden Jonassen/Grogaard ikke er kalt opp.

Haraldseid og Landu Landu er forresten kalt opp etter forste kampen. En av dem kommer nok til aa starte paa hoyrebacken.

1
helvis [sitat…] Groven har meldt forfall og Odegaard er suspendert saa det finnes vel strengt talt ikke alternativer siden Jonassen/Grogaard ikke er kalt opp. Haraldseid og Landu Landu er...
Slettet-AMX_QA

Landu Landu

Veldig merkelig at ikke han har vært med før nå..

Han har til tross for sin unge alder vært med i gamet en stund. Kom inn på høyreback mot Polen i sommer og dominerte stort. Merkelig vurdering å ikke ta han med, når du ser hvor håpløst det står til hos U21-forsvaret.

1

sist. Våre to overmenn (Portugal og Aserbajdsjan) møtes klokken 13:00 (nå).

Portugal leder nå 2-0 i Azerbardjan og går mot en ventet trepoenger.

1

Skulle ønske det kom publikum på disse kampene. Jeg var på to stykker i forrige kvalikk. God fotball og hyggelige priser, men ingen mennesker.

1
Slettet-AMX_QA

U21-laget mot Israel:

Rossbach - Landu Landu, Dure, Valsvik, Kind Mikalsen - Dæhli, Selnæs, Hussain - Wikheim, Bakenga, Nielsen.

1
happydeathsuite [sitat…] Spennande lag. Burde kunne sparke frå seg.
Slettet-AMX_QA

Burde kunne sparke frå seg.

Joda, men redd de bak der begynner som sist gang.. å se Valsvik prøve spille seg ut sender hjertet i halsen hver eneste gang. Han spilte til stryk sist gang!

Alt i alt er Valsvik - Mikalsen en meeeget skummel/usikker høyreside. Dure var god sist gang, og Landu Landu har vært god tildligere.

Nielsen har vært ute en stund nå, men han har litt erfaring nå. Det kan hjelpe. Moro med Dæhli og Selnæs sammen på midten - meget ballsikkert vil jeg tro.

1
Slettet-AMX_QA

U21-benk:

Falch, Haraldseid, Bjørnbak, Svensson, Gulbrandsen, Rashani og Elyounoussi.

1
Slettet-AMX_QA [sitat…] Joda, men redd de bak der begynner som sist gang.. å se Valsvik prøve spille seg ut sender hjertet i halsen hver eneste gang. Han spilte til stryk sist gang! Alt i alt er...

Alt i alt er Valsvik - Mikalsen en meeeget skummel/usikker høyreside. Dure var god sist gang, og Landu Landu har vært god tildligere.

Landu skal vere solid. Har vore god på Viking i år, og eg forstår ikkje korfor han er ute av laget.

1
Slettet-AMX_QA U21-laget mot Israel: Rossbach - Landu Landu, Dure, Valsvik, Kind Mikalsen - Dæhli, Selnæs, Hussain - Wikheim, Bakenga, Nielsen.

Rossbach - Landu Landu, Dure, Valsvik, Kind Mikalsen - Dæhli, Selnæs, Hussain - Wikheim, Bakenga, Nielsen.

Veldig reservepreget ut i fra hvilke spillere som er kvalifisert til å spille for dette laget, men likevel et meget spennende offensivt lag. Spesielt spennende å følge med på Selnæs og Dæhli som er flyttet opp fra G19.

1

Det er vel forøvrig helt kurant av Guldbrandsen, Bakenga og Hussain å dra ut på byen på fredagen som var?

1
Slettet-AMX_QA

Vi er så shaky defensivt at Israel må ha en svært dårlig kamp offensivt for at dette skal gå bra.

1

Lignende innlegg

Laster...