Fotball - Norsk

NoobSaibot

Beste Viking-ellever

Hei.

Hvilke Viking-spillere av alle du har sett mener du ville utgjort den beste elleveren?

Mine utvalgte:

Lars Gaute Bø

Bjørn Dahl - Hannu Tihinen - Brede Hangeland - Thomas Pereira

Morten Berre - Vegard Skogheim - Erik Fuglestad

Erik Nevland - Rikhardur Dadason - Jerry Månsson

1
68 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ellers, mine 11, 4-3-3, 1991-2013, jeg kommer til å endre mening etter posting og jeg har muligens plassert Ingve Bøe feil:

Lars Gaute Bø

Ingve Bøe-Ulf Karlsen-Hannu Tihinen-Thomas Pereira

Magnus Svensson-Bjarte Lunde Aarsheim-Erik Pedersen

Gunnar Aase-Alf Kåre Tveit-Egil Østenstad

Som sagt, dette er kun veiledende. Jeg kunne tatt med Peter Ijeh, jeg kunne tatt med Allan Gaarde, jeg kunne tatt med Brede Hangeland, Thomas Myhre, Erik Nevland og flere. Og Egil Østenstad er ingen ving, men ikke pokker om jeg lar andre enn Fygaren spille midtspiss. Den er konstant.

1
Fygaren Ellers, mine 11, 4-3-3, 1991-2013, jeg kommer til å endre mening etter posting og jeg har muligens plassert Ingve Bøe feil: Lars Gaute Bø Ingve Bøe-Ulf Karlsen-Hannu Tihinen-Thomas...

Fygaren: "Som sagt, dette er kun veiledende. Jeg kunne tatt med Peter Ijeh, jeg kunne tatt med Allan Gaarde, jeg kunne tatt med Brede Hangeland, Thomas Myhre, Erik Nevland og flere. Og Egil Østenstad er ingen ving, men ikke pokker om jeg lar andre enn Fygaren spille midtspiss. Den er konstant. "

------------------------------------------------------

Som ving kunne Jan Fjetland vært med, hvis en ser bort fra alle skadene. Veldig god de få kampene han fikk for Viking

Men da må spillere før 91 være med

1

--------------------------------Lars Gaute Bø-------------------------- Kent Christiansen--Hannu Tihinen---Toni Koivasto----Thomas Pereira Gunnar Aase-----Magnus Svensson---Kenneth Storvik---Allan Gaarde -------------------Alf Kåre Tveit---Peter Ijeh---------------------------

Vanskelig, men noen er soleklare, som Gunnar Aase, Tihinen, Svensson og Alf Kåre Tveit. Det er gode spillere som har vært innom en sesong eller to, men disse bidro i stor grad og er alle profiler på sin måte.

1
Republikken-Bergen Hva het han finnen? Rart at ingen tar med han. Edit: Peter Kopteff var det eg mente.

Hva het han finnen?

Hannu Tihinen? Tony Kuivasto (om det er han du tenker på) er hakket under. En midtstopperduo fra moderne tid vil i de fleste tilfeller være Hangeland-Tihinen. Selvfølgelig er TAdams6 uenig :-)

For ordens skyld, Olav Nilsen/Reidar Kvammen/Sven Kvia og andre er ikke med pga alder på undertegnede. Det blir som en 18-årig LSK-supporter som hiver innpå Tom Lund på sitt beste LSK-lag. Han har jo strengt tatt rett, men hvilke personlige forutsetninger har han egentlig for det?

1
Fygaren [sitat…] Hannu Tihinen? Tony Kuivasto (om det er han du tenker på) er hakket under. En midtstopperduo fra moderne tid vil i de fleste tilfeller være Hangeland-Tihinen. Selvfølgelig...

En midtstopperduo fra moderne tid vil i de fleste tilfeller være Hangeland-Tihinen. Selvfølgelig er TAdams6 uenig :-)

Hangeland spilte for det meste midtbane hos oss, det er ivertfall slik jeg husker han. Derfor vurderte jeg han ikke som stopper. Koivasto synes jeg var konge og på høyde med Tihinen. Annerledes spillertyper, men jeg hadde virkelig sansen for han.

1
Fygaren [sitat…] Hannu Tihinen? Tony Kuivasto (om det er han du tenker på) er hakket under. En midtstopperduo fra moderne tid vil i de fleste tilfeller være Hangeland-Tihinen. Selvfølgelig...

For ordens skyld, Olav Nilsen/Reidar Kvammen/Sven Kvia og andre er ikke med pga alder på undertegnede

Jeg kunne tatt med Svein Fjælberg, fantastisk høyreback, antakelig den beste jeg har sett. Men Christiansen gjorde større inntrykk på meg, Fjælberg avsluttet da jeg begynnte å følge skikkelig med og gå på kamper.

1
Republikken-Bergen Ja dere vet sikkert bedre. Men opp gjennom årene så var det Kopteff som utmerket seg da jeg så Vikingkamper på tv. Nevland som ble nevt var nok hakket bedre. For en spiller. Målene...

Men opp gjennom årene så var det Kopteff som utmerket seg da jeg så Vikingkamper på tv.

Nevland som ble nevt var nok hakket bedre. For en spiller. Målene hans mot Chelsea henger igjen enda.

Kopteff kunne forsere hvem han ville når han hadde dagen. Var veldig god de første årene, men ble latere og latere for hvert år. Men han hadde alltid noen involveringer som var ren klasse, men for ujevn totalt sett dessverre.

Nevland var veldig god på sitt beste. Vi fikk dessverre ikke sett han når han var på topp, da var han i Nederland.

Vi har hatt mye bra, så vanskelig å velge. Mine valg er ikke nødvendigvis de beste spillerne, men de som har gjort størst inntrykk på meg mens de var i Viking.

1

------------------- Thorstvedt -----------------

Christiansen - Tihinen - Nilsen - Fjælberg

Aase --- Svensson --- Storvik --- Fjetland

----------- Ijeh ------- Johannesen ----------

1

Jeg har riktignok sett spillere som Svein Kvia, Trygve Johannessen og Bjarne berntsen, men alle disse var nok litt før jeg ble veldig interessert, og dropper dem derfor. Laget mitt:

Keeper: Rune Jarstein

Høyreback: Svein Fjælberg

Midtstopper: Brede Hangeland

Midtstopper: Roger Nilsen

Venstreback: Thomas Pereira

Høyre midtbane/ving: Gunnar Aase

Midtbane sentral: Magnus Svensson

Midtbane sentral: Tonning Hammer

Midtbane venstre: Erik Pedersen

Spiss 1: Rikki Dadason

Spiss 2: Alf Kåre Tveit (han SKAL med uavhengig av om andre har vært bedre spillere).

En innbytter i hver lagdel: Myhre, Tihinen, Batty og Østenstad.

Trener: Benny

Materialforvalter: Henry Hinna

1
Gorgi Fygaren: "Som sagt, dette er kun veiledende. Jeg kunne tatt med Peter Ijeh, jeg kunne tatt med Allan Gaarde, jeg kunne tatt med Brede Hangeland, Thomas Myhre, Erik Nevland og flere...

Som ving kunne Jan Fjetland vært med, hvis en ser bort fra alle skadene. Veldig god de få kampene han fikk for Viking

Jan Fjetland spilte vel en halv sesong for Viking, hvor han var en avgjørende faktor i cupen (scoret i semien og selve finalen bl.a). I serien derimot tror jeg han kun scoret et mål (med forbehold om feil), og dette var borte mot VIF, som alle slo denne høsten.

1
Fygaren [sitat…] Jeg skulle til å forsvare uttaket fordi jeg regner med han baserte det på spillere han har sett. Forsvar er greit, midtbanen er noe sketchy. Så ser jeg Morten Berre og Jer...

Forsvar er greit, midtbanen er noe sketchy. Så ser jeg Morten Berre og Jerry Månsson. WTF?

Jerry Månsson var konge, men fortsatt runner-up til den suverene Dadason. Enig i at midtbanen er noe sketchy, jeg kom rett og slett ikke på flere skikkelige kandidater. Derfor endte jeg opp med kun tre på midten, noe som tillot Erik Nevland å komme inn på laget som en ekstra spiss.

1

Lignende innlegg

Laster...