Fotball - Norsk

shagalott

Kamptråd FC Anzhi- Tromsø IL 24.oktober kl.18

Like greit å få denne opp å gå, 3 kamp i gruppe K. Kampen sendes på Max.

Lagene står likt med 1 poeng hver etter 2 kamper, og dette er en viktig kamp om 2.plassen i gruppa etter Tottenham.

TIL trener Steinar Nilsen er offensiv før kampen og mener at dette er ett lag det er mulig å slå, og han har ett poeng. Etter at pengekranen i klubben ble stengt og det meste av profilerte spillere ble solgt i sommer så står Anzhi uten seier i serien etter 13 kamper med 0-6-7.

Personlig vet jeg lite om klubben og hvor gode de er. Jeg så første omgangen mot Tottenham, og den var greit gjennomført, de la seg lavt og satset på kontringer. De har sikkert en annen taktikk mot Tromsø.

For oss nordmenn så har vi en spiller i klubben. Demidov signerte for de i sommer, men har vel ikke spilt ett minutt enda.

Personlig er jeg meget fornøyd med 1 poeng borte, og 3 poeng hjemme. Men tøft blir det all den tid Tromsø har vært for å si det mildt svake på bortebane i år. Men siste bortekamp mot Molde var årsbeste for TIL, og i kampen mot Viking så satt kontringene også for første gang på mange år. Så det er fullt mulig å kontre inn ett mål eller to, men da må forsvarsspillet sitte.

Mitt tips : 1-1

1
94 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Så lenge vi overlever i Tippeligaen så driter jeg i hvordan vi gjør det i Europas b turnering. Men hadde jo vært moro om vi hadde klart å vunnet en kamp.

1

TIL kommer tilbake fra Moskva på fredag, og blir i Oslo-området til etter LSK-kampen søndag.

På den måten får Gutan ganske kort "hjemreise" fra Moskva, og maksimal tid til restitusjon og oppladning.

Det er nok også enklere å finne en bra gressbane å trene på i Oslo-området enn i Tromsø slik været er nå.

http://www.nordlys.no/sporten/til/article6933908.ece

1
HuiBuorre TIL kommer tilbake fra Moskva på fredag, og blir i Oslo-området til etter LSK-kampen søndag. På den måten får Gutan ganske kort "hjemreise" fra Moskva, og maksimal tid til restitus...

Det er nok også enklere å finne en bra gressbane å trene på i Oslo-området enn i Tromsø slik været er nå

Nå er det litt off-topic i forhold til kampen i Moskva, men hvordan er det i TL? Har man krav på en trening på Åråsen før kampen?

Husker jeg ikke feil så er reglene i CL/EL at man har krav på en trening på kamparenaen før kamp. Er det slik i TL?

1
shagalott [sitat…] Nå er det litt off-topic i forhold til kampen i Moskva, men hvordan er det i TL? Har man krav på en trening på Åråsen før kampen? Husker jeg ikke feil så er reglene i CL/E...

Husker jeg ikke feil så er reglene i CL/EL at man har krav på en trening på kamparenaen før kamp. Er det slik i TL?

Rosenborg har nektet oss å trene på Lerkendal før TL-kamper. Man har tydeligvis noe krav på å får trene på kamparenaen før kamp, men vanligvis får man jo lov til det.

1
Rovers961 Så lenge vi overlever i Tippeligaen så driter jeg i hvordan vi gjør det i Europas b turnering. Men hadde jo vært moro om vi hadde klart å vunnet en kamp.

For å utvikle klubben i alle ledd, er det ekstremt viktig med kamper mot internasjonale motstandere. Sårt tiltrengte penger i klubbkassa er et annet argument.. 1,6 millioner for seier. Cirka halvparten for uavgjort. Dette er ikke småpenger for en klubb som Tromsø Idrettslag. Når det er sagt, er ikke pengene det viktigste for meg. Jeg ønsker å se klubben min i Europa. Få opplevelser utenom det vanlige. Andre motstandere. Andre arenaer. Andre utfordringer enn det vi til daglig møter hjemme. Det er jo det vi ønsker tross alt, er det ikke? At klubben vår gjør det så bra i hjemlige turneringer, at vi kommer oss ut, med de muligheter de gir sportslig såvel som økonomisk.

2

2 timer og 33 minutter til kampstart.

Lagoppstilling (4-4-2)

Benny Lekstrøm – Hans Norbye, Adnan Causevic, Jaroslaw Fojut, Ruben Kristiansen - Remi Johansen, Hendrik Helmke, Thomas Kind Bendiksen, Thomas Drage – Zdenek Ondrasek, Steffen Nystrøm

Ser ut til at Steinar Nilsen bruker Johansen på kant som han gjorde i 2008.

1

Hvis Tromsø tar dette seriøst er det absolutt muligheter her, Anzji har mer eller mindre falt sammen etter at pengene sluttet å komme inn. Dessuten er ikke Traore med, noe som vel er en stor fordel for TIL mtp at han vel er den eneste kvalitetspilleren som er igjen i klubben.

1

Oddsen på TIL har falt kraftig i dag, oddsen på Anzhi har gått fra under 1,5 til 1,65+ akkurat nå. Så det er tydeligvis mange som har troa på TIL i dag.

1
GoingKronos [sitat…] Er Sahlman skadet? Ellers et håpløst valg å bruke Lekstrøm.

Ifølge Nordlys hviles som forventet Sahlman, Koppinen, Andersen og Moldskred, med tanke på søndagens viktige kamp på Åråsen.

Benny Lekström er da ikke så dårlig heller, selv om han gjør en del rare ting. Han sto jo i mål i flertallet av kampene i fjor, da Tromsø var i medaljekampen hele veien. Mulig Sahlmans skadeproblemer var skyld i at medalje glapp, men i enkeltkamper var Lekström god.

1

Lekstrøms toppnivå er veldig høyt. Har troa på at han gjør en god kamp i dag. Steinar ville aldri ha tatt ham ut om han ikke viste noe på trening.

En soleklar fordel med Lekstrøm er at han har langt bedre igangsettinger enn Sahlman, som stort sett måker ballen avgårde uten verken mål eller mening. Knapt nok rekker han midtbanestreken. Lekstrøm har en tanke bak utspillene sine, og utfører de med presisjon..Ga bl.a assist i fjor til Ondrasek etter et fantastisk utspill! Selv om han også gjør ting med litt høy risiko. Funker som fjell for meg.

1
Eksberten Ifølge Nordlys hviles som forventet Sahlman, Koppinen, Andersen og Moldskred, med tanke på søndagens viktige kamp på Åråsen. Benny Lekström er da ikke så dårlig heller, selv om han...

Benny Lekström er da ikke så dårlig heller, selv om han gjør en del rare ting.

Det er det som er problemet, han er i stand å tape kampen på egen hånd. Men han er reaksjonssterk så han kan gjøre noen toppredninger også, men jeg vil aldri klare å stole på han og helt greit at han er på vei bort fra klubben.

1

Her tror jeg Tromsø har gode muligheter. Anzhi har blitt elendige etter at de måtte selge unna alt av kvalitet. Hadde vært artig om Demidov fikk spille noen minutter i dag. Har bare blitt benken for han så langt.

1

Lignende innlegg

Laster...