Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Rart at NFF totalt har sett bort fra Rosenborgs hovedargument mot å arrangere kampen der oppe, et argument som også vil gjelde i Molde ettersom de også skal spille cupfinalen. Ellers er vel valget greit nok.

Det er offisielt på fotball.no, for øvrig.

1

Siste kamp før kunstgresset kommer? Tett opp til cupfinalen... Lurer på hvor mange Molde-spillere som blir tatt ut.

Jeg stiller i hvert fall, samme hvor korrupt NFF er.

2
Cobi Rart at NFF totalt har sett bort fra Rosenborgs hovedargument mot å arrangere kampen der oppe, et argument som også vil gjelde i Molde ettersom de også skal spille cupfinalen. Elle...

Rart at NFF totalt har sett bort fra Rosenborgs hovedargument mot å arrangere kampen der oppe, et argument som også vil gjelde i Molde ettersom de også skal spille cupfinalen.

At RBK ikke tror at en landskamp vil fenge Trønderpublikummet på grunn av Cupfinalen noen få dager etterpå, betyr jo ikke at Molde tror det samme. For øvrig var også banen en faktor for RBK. For Molde er derimot dette ikke en problemstilling ettersom at de skal legge kunstgress i vinter.

1
KjelloO [sitat…] At RBK ikke tror at en landskamp vil fenge Trønderpublikummet på grunn av Cupfinalen noen få dager etterpå, betyr jo ikke at Molde tror det samme. For øvrig var også banen...

Nei, det er ikke nødvendigvis sånn at trøndere og romsdalinger er like, men det er jo en viss sjanse for at en del er likt likevel.

Om NFF har tenkt at det å spille privatlandskamper andre steder enn Ullevaal skal skje med jevne mellomrom fremover, kan det jo være at de har tenkt at det er greit at Molde får kampen nå, ettersom de fra og med i vinter av diskvalifiserer seg fra å kunne arrangere slike kamper i fremtiden.

1

Begynner å bli noen år siden sist landskamp i Molde. Litt over 15 år siden vi slo Saudi-Arabia i oppkjøringen til VM, ble det 6-0 skal tro?

I tillegg husker jeg Norge U21 mot Frankrike U21 på gamlestadion, husker ikke årstall, men mener Frankrike stilte med bl.a. David Trezeguet.

Så lurer jeg på om det ble spilt en U21 eller A-landskamp til tidligere på 90-tallet i Molde, men jeg har bare et vagt minne om at jeg står med et norsk verandaflagg i nevene på ståtribunen.

1

Jeg skal ikke på kamp, det er nå helt sikkert. Kjenner interessen for landslaget er nært null.

1

Norge-Ungarn ble spilt i Molde i 1990, der stod en ung Smurf uten skjegg med et verandaflagg i hånden. Mener det ble målløst og at det var grått og trist vær.

1

Fint å ta farvel med gressmatta med Høgmos første landskampseier og hjemmeseier i årets siste seriekamp mot Start

1

Historisk forpliktende valg. Skottetoget i 1612 seilte inn Romsdalsfjorden, men ble ikke stoppet før ei sladrekjerring "blew her whistle" on them nede i Gudbrandsdalen. Nytter ikke å somle slik og satse på plan B(onde) denne gang.

Dog har man vel med dette allerede sørget for å holde hoveddelen av kilt-bermen unna hovedstadens uoffisielle urinaler...

2

Skotske fans er ikke så begeistret på twitter:

@CharlesPettie

Fucking Molde? What fucking good is that? Nightmare to get to, unless you live in Alicante or Gran Canaria, apparently.

1

Lignende innlegg

Laster...