Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Her er det bare å gratulere Brann med valget sitt.

Samtidig er det noe som må være feil med informasjonen som fremkommer i BT, her går jo NFF, ved arrangementsansvarlig, ut og sier at man grovt sett kan regne samme vedlikeholdskostnadene for kunstgress som for naturgress. Det kan jo ikke stemme, VGD har jo for lengst konkludert med at kunstgress er langt billigere enn naturgress over tid. Videre kan det ikke stemme at teknikere som Huseklepp og Larsen foretrekker naturgress, man har jo lest på VGD at teknikerne ønsker seg et så raskt og flatt underlag som mulig.

420.000 i året over en tiårsperiode er altså besparelsen for Brann ved å legge om til plastikk. Eller under fire promille av Branns budsjett. Og så snakker man om å legge kunstgress for å spare penger…

1

Gratulerer Brann. Håper vi litt lengre sørover ender opp med det samme, men har mine tvil.

1

Hmmm diskusjonen kommer vel opp igjen neste sesong kjenner eg Brann rett.

De hadde ikke baller nok til å ta en avgjørelse allerede nå. Men positivt at vi får beholde gresset enn så lenge.

1
Cobi Her er det bare å gratulere Brann med valget sitt. Samtidig er det noe som må være feil med informasjonen som fremkommer i BT, her går jo NFF, ved arrangementsansvarlig, ut og sier...

Og så snakker man om å legge kunstgress for å spare penger…

Hvis du ser på kroner per bane blir naturligvis ikke forskjellen like stor som om du ser på kroner per brukstime. Regnestykkene BT presenterer har i tillegg en alvorlig mangel. I og med at de inkluderer investering til treningsbane med kunstgress i kostnadene ved å velge gress, burde de nok også inkludert kostnader til vedlikehold av treningsbanen i regnestykket for gress.

1

Et år 365 dager 8760 timer 1 julaften 1 nyttårsaften

but then

RBH holder ny pressekonferanse

og da sier han....................

1

Beklager, men den gressmatten kommer aldri til å bli bra. Spill langs bakken kommer til å fortsette å være vanskelig, og vi kommer til å spillle nitrist fotball i fremtiden også.

Skal man fortsette med gress, så MÅ man investere i nye treningsbaner.

Moderne kunstgress er klasse. Gi meg en kunstgress-bane foran en Hordalands-gressmatte 10 av 10 ganger.

2

Fantastiske nyheter, en herlig dag for fotballen. Håper flere fotballledere tar til vettet.

1
DietCoke [sitat…] Hvis du ser på kroner per bane blir naturligvis ikke forskjellen like stor som om du ser på kroner per brukstime. Regnestykkene BT presenterer har i tillegg en alvorlig ma...

I og med at de inkluderer investering til treningsbane med kunstgress i kostnadene ved å velge gress, burde de nok også inkludert kostnader til vedlikehold av treningsbanen i regnestykket for gress.

Er det ikkje kommunen som drifter treningsbanen? Mener å ha lest ein plass at dette er kommunalt, men at det i oppgraderingsøyemed er slik at Brann vil ta kostnadene av sjølve oppgraderingen.

1

Lignende innlegg

Laster...