Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg ser ikke på dette som et tap, overhodet. Haglund er sikkert en dyktig trener, noe han beviste i Elfsborg. Problemet er at spillestilen ikke passer inn i LSK, i forhold til det mannskapet han disponerer. Haggis har hatt to år på seg til å forme en identitet over laget, noe som har gått skeis.

1

Vel konsensusen i Sverige var at han ikke lykkes på langt nær så bra som han burde ha gjort i Elfsborg. Derfor er det litt overraskende at en klubb som Malmø er interessert.

Uansett, jeg er enig i at det ikke er noen grunn til å felle noen tårer på Åråsen om Haglund reiser videre!

1
Fontolan Vel konsensusen i Sverige var at han ikke lykkes på langt nær så bra som han burde ha gjort i Elfsborg. Derfor er det litt overraskende at en klubb som Malmø er interessert. Uanset...

Vel konsensusen i Sverige var at han ikke lykkes på langt nær så bra som han burde ha gjort i Elfsborg

Han tok over en klubb i 2004 som tidligere hadde vært rundt 10 plass i sine 7 år siden siste opprykk til Allsvenskan. Og hostet opp følgenede rad: 9-7-1-4-2-3-4-3 i årene han var der. Du kan vel trykt si at han etablerte laget som ett topplag. Tok bla deres første gull på 45 år. Og etterlot seg ett lag som tok gull sesongen etter at han dro, men allerede i år så er de på vei nedover kan det se ut som.

1
madabj [sitat…] Han tok over en klubb i 2004 som tidligere hadde vært rundt 10 plass i sine 7 år siden siste opprykk til Allsvenskan. Og hostet opp følgenede rad: 9-7-1-4-2-3-4-3 i årene...

Jada, fine tall det der, men når man leser kommentarer og analyser så mener synserne over kjølen at han ikke presterte så bra som han burde med de ressursene han hadde til sin rådighet. Det er dog uansett piss i havet.

At det ikke gikk så bra med Lennartsson over tid i Elfsborg er ingen overraskelse for en Stabækfan. ;)

Hva med en Erlandsen retur på Åråsen? Imponert over jobben han har gjort med Moss, selv om jeg er litt spent på om de får nok en økonomisk backlash etter å ha hentet inn et halvt dussin spillere i sommer.

1

Det er vel ikke noe tap for LSK, det er jo litt merkelig at de vil ha han med videre. De gangene laget har vært på gang så har det alltid trynet og jeg trodde de skulle bli et av formlagene i høst.

1

Fra bunnstrid og middelmådige LSK til Malmø og CL-kvalik neste sesong.

Et greit hopp oppover karrieremessig.

Henning Berg gjorde vel et enda større byks etter å ha slitt med LSK, han også.

1

Ser ut som Haglund blir, etter at ryktene om MFF startet har ikke snøballen rullet videre, og ting skal ha forandret seg mye etter at krangelen i MFF-ledelsen ble kjent. Også ut over faktumet at de med all sannsynlighet også vinner AS.

Blir også svært forundret om Haglund drar tilbake til start og Elfsborg, ikke bare etter eget utsagn om å utvikle seg som trener, men også på bakgrunn av at han åpenbart trives i LSK.

1
Fontolan Jada, fine tall det der, men når man leser kommentarer og analyser så mener synserne over kjølen at han ikke presterte så bra som han burde med de ressursene han hadde til sin rådi...

Fontolan skrev:

Hva med en Erlandsen retur på Åråsen? Imponert over jobben han har gjort med Moss, selv om jeg er litt spent på om de får nok en økonomisk backlash etter å ha hentet inn et halvt dussin spillere i sommer.

til informasjon så har ikke Erlandsen eller noen av spillerne Moss FK hentet inn kostet Moss FK en eneste krone. Det var sponsorer og såkalte "venner" av Moss FK som stod for det økonomiske rundt den enorme snuoperasjonen vi har hatt i Moss.

håper forresten at vi får beholde Erlandsen på Melløs. Men LSK kan kanskje hente han tilbake? Noen som vet hvor styret i LSK står når det gjelder en Erlandsen retur?

hilsen en gul og svart mossekråke...

1

Lignende innlegg

Laster...