Fotball - Norsk

Kjuagutten

"Elsker spillet- hater produktet"?

Hvor mange her har kjøpt seg pakker med fotball på tv og samtidig uttrykker de hater pengene i "produktet" fotball?

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ser ikke problemstillingen. Man kan ikke forvente at alt skal være gratis, men samtidig så kan man mislike den enorme mengen med penger som er i fotballen, og da i særdeleshet den økonomiske dopingen i klubber som f.eks Man.City og Chelsea.

2
KingAnderson Ser ikke problemstillingen. Man kan ikke forvente at alt skal være gratis, men samtidig så kan man mislike den enorme mengen med penger som er i fotballen, og da i særdeleshet den...

Ja for den splitten som CL utgjør spiller ingen rolle siden de pengene er "ærlig fortjent"?

I fjor hadde vi next gen turneringen. Ops der var det penger gitt.. dermed kjørte uefa igang en junior turnering i forkant av senior turneringen CL slik at man sikret seg mot at andre lag enn de 32 utvalgte kunne få et utstillingsvindu.....

Det er for mye , alt for mye penger i fotballen men den startet neggu ikke med Chelsea og City. Den startet med PL og CL. Hadde det gått som de høye herrer ville hadde vi hatt en pyramide av spillere som endte i de utvalgte 16/24/32 i en egen CL og alle andre ble farmerklubber.

"Hvorfor skal Bristol City( her som et eksempel på et antatt svakere lag) få TV penger" sa SAF ved starten av PL. "Det er jo oss de betaler for å se".

At noen spytter i penger for å ta del er naturens lov. Jeg liker det heller ikke, men slutt å forherlige de som var på topp når pengene kom inn i fotballen og legge skylden på de som forsøker å ta igjen forspranget.

2
tragicomix Ja for den splitten som CL utgjør spiller ingen rolle siden de pengene er "ærlig fortjent"? I fjor hadde vi next gen turneringen. Ops der var det penger gitt.. dermed kjørte uefa i...

At noen spytter i penger for å ta del er naturens lov. Jeg liker det heller ikke, men slutt å forherlige de som var på topp når pengene kom inn i fotballen og legge skylden på de som forsøker å ta igjen forspranget.

Forherliger? Forklar meg hvordan jeg gjør det? Er det setningen "og da i særdeleshet den økonomiske dopingen i klubber som f.eks Man.City og Chelsea" som er problemet?

Noen lag, som f.eks Rosenborg, var flinke og heldige i rett tidsperiode og dermed klarte de å få et fortrinn på de andre norske lagene. Jeg synes faktisk det er veldig mye mer rettferdig å få et fortrinn av ferdigheter enn av en rik onkel.

1

Lignende innlegg

Laster...