Fotball - Norsk

kmskrs

Sesongkort-priser 2014....

Odd Grenland satser nå på tyske modeller, for å selge flere sesongkort, og trekke mange flere på stadion.

Endelig forstår de at det viktigste er å få familier på stadion. Barnefamilier bruker penger i kiosken, langt mer enn de kan klare å få i inngangspenger for barn. Barna er også viktige supportere for fremtiden. Samtidig skal ikke lengre mor i huset som kanskje ikke er topp fotballinteresert, tenke at det er unødvendig dyrt å være med.

Odd setter ned prisen for en familie på 2+1 med nesten 60%

Prisene starter på 1594,- for første voksne + 250 pr person for resten av familien, hvis man kjøper før Jul. Dette gir en pris på 2094 for 2 voksne og 1 barn mot 4800,- i 2013

Er dette veien å gå for klubbene som sliter med å fylle stadion? Jeg sier ja.

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er dette veien å gå for klubbene som sliter med å fylle stadion? Jeg sier ja.

Om du hører med dem som styrer med slikt i Brann så betyr ikke prisene noe for om folk kommer på stadion eller ei ...

Og de burde jo vite det , eller ?

1

LSK reduserer prisene på sesongkort med 40 % om du kjøper innen en gitt dato i desember. Etter hva jeg erfarer.

1

Det betyr vel også at snart må sette ned lønningene til spillerne og de ansatte i klubben.

1

Følger Odd / denne tankegangen. Ser for øvrig at prisen for familie er basert på at det betales kr. 1594,- før jul. Typisk likviditets problematikk.

Generelt; bedre med 8000 på tribunen som betaler kr. 100,- enn 4000 som betaler kr. 200,-

1
janh Følger Odd / denne tankegangen. Ser for øvrig at prisen for familie er basert på at det betales kr. 1594,- før jul. Typisk likviditets problematikk. Generelt; bedre med 8000 på tri...

Følger Odd / denne tankegangen. Ser for øvrig at prisen for familie er basert på at det betales kr. 1594,- før jul. Typisk likviditets problematikk.

Brann vil ha inn pengene 1 desember .

Det kan de sakte DRITE i for å si det sånn.

1

Jeg TROR ikke prisene er det største problemet her. Jeg tror rett og slett de som ikke drar på kamp dropper det fordi produktet er for kjedelig sammenlignet med hyttekos, båttur eller you name it, og at dette ikke vil endre seg tilstrekkelig med lavere priser. Og følgelig er jeg svært usikker på om Odds modell vil svare seg for de, men prisverdig er det for all del, og det er vel få som blir veldig skuffa om det funker for å si det sånn.

I Haugesund koster for øvrig det dyreste sesongkortet 4200 kroner, mens det billigste for sitteplass koster 1500 og billigste ståplass-sesongkort ligger på 1000 kroner. Alle priser for voksne.

1
Cobi Jeg TROR ikke prisene er det største problemet her. Jeg tror rett og slett de som ikke drar på kamp dropper det fordi produktet er for kjedelig sammenlignet med hyttekos, båttur el...

Jeg tror rett og slett de som ikke drar på kamp dropper det fordi produktet er for kjedelig sammenlignet med hyttekos, båttur eller you name it, og at dette ikke vil endre seg tilstrekkelig med lavere priser.

Odd-direktøren treffer vel min kone midt på spikeren.

Ofte hu vurderer å være med, men syntes det er for dyrt med 200 spenn for å ble med, når hu kan se kampen på tv'n.

1

Lignende innlegg

Laster...