Fotball - Norsk

kmskrs

Vinner TL 2013 - Strømsgodset

Gratulerer med seieren over Start i dag, og nå er Godset seriemester 99% sikkert.

Unner gamlenaboen Deila denne suksessen, synd Odd ikke var på banen med assistentjobben når han dro fra oss til Viking.

1
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Spørsmålet er om Deila blir i Drammen, eller føler han har vært lenge nok på stedet under motorveien nå. Hvis Deila forsvinner er Godset ingenting.

1
Slettet-AMX_QA

Deila betyr omtrent alt for Godset. Å påstå noe annet er naivt.

1

For the record. Jeg - og de fleste andre blå her inne - har ikke inkassert noe seriegull på forskudd. Vi må ta 3 poeng til først.

Vet jo hvordan det blir på VGD når èn skråsikker drammenser tar gledene på forskudd. Da gjør plutselig alle Godsetfans det samme

1

Snakket med Jostein om dette i fjor sommer; han var da klokkeklar på at klubben hadde et apparat som ikke var avhengig av enkeltpersoner, og at dette apparatet også skulle utvikles videre. Spillestil / sportslige prinsipper var godt forankret, og han var optimist. Selvfølgelig vil noen alltid være viktigere enn andre, og av disse er vel Ronny den aller viktigste.

Den dagen Ronny forsvinner er klubben godt forberedt; ett trekk er allerede tatt; ansettelsen av David Nielsen. Flere kommer :-)

1

Sånne tråder som dette bør man vente med til serien er avgjort (og det er den sansynligvis ikke før 10.november).

Frem til det kan man bruke tråden "Gullkampen" eller Godsets egen klubbtråd.

Som Marrern sa, vi har ikke innkassert noe gull og kommer tidligst til å gjøre det søndag kveld..

oppfordrer med det det til å la denne synke..

1
janh Snakket med Jostein om dette i fjor sommer; han var da klokkeklar på at klubben hadde et apparat som ikke var avhengig av enkeltpersoner, og at dette apparatet også skulle utvikles...
Slettet-FQGC8G

Snakket med Jostein om dette i fjor sommer; han var da klokkeklar på at klubben hadde et apparat som ikke var avhengig av enkeltpersoner,

Lett og si det. Tror de fleste vil si det om man snakker om dem. Svaret på det får vi først om Deila forsvinner, og hvordan ting går da.

At Godset har gjort riktige ting med å ansette Nielsen nå er bra, det viser at de prøver på det, men nå har ikke dansken bevist på det nivået enda, og man vet enda ikke hvordan det slår til om han skulle få hovedansvaret. Tiden vil vise.

1
Slettet-FQGC8G [sitat…] Lett og si det. Tror de fleste vil si det om man snakker om dem. Svaret på det får vi først om Deila forsvinner, og hvordan ting går da. At Godset har gjort riktige ting m...

Ja, men dette ble sagt for godt over ett år siden. Det har som sagt skjedd ting i etterkant med rokeringer / nye ansettelser.

Når det gjelder Nielsen så har du rett, samtidig så ser du hva han har fått til på Sotra ; både på og utenom banen. Jeg har snakket med og intervjuet de fleste av spillerne på Strømsgodset i løpet av svært mange år; intervjuet/samtalen med David Nielsen var den desidert mest innholdsrike, dypeste, mest filosofiske og desidert mest interessante av samtlige. Han ga et fantastisk inntrykk, og disse intervjuene ble som oftest gjennomført med god tid, ofte som en lunch og spillerne ble utfordret på hva de selv ønsket å snakke om. Akkurat der er jeg sikker på at Strømsgodset har skutt blink, kanskje også en innertier :-)

1
exo_ Spørsmålet er om Deila blir i Drammen, eller føler han har vært lenge nok på stedet under motorveien nå. Hvis Deila forsvinner er Godset ingenting.

Spørsmålet er om Deila blir i Drammen

7 år i samme klubb (5 som trener) er lenge, og et evt. gull vil på en måte åpnå et langsiktig mål. Kan godt hende han da lettere vil la seg friste til et nye utfordringer et annet sted.

Samtidig er ikke norske trenere de hotteste i europa, suksess i Tippeligaen trenger ikke autimatisk bety at man blir aktuell for klubber i større ligaer. Å gå til en annen Tippeligaklubb ser jeg på som uaktuelt. Sånn sett er det håp :-)

Når det er sagt vet jeg klubben allerede jobber godt for å være best mulig rustet den dagen Deila forsvinner. Flo og Espeseth er ikke dummere en at de skjønner at han ikke vil være i klubben for evig.

1

Deila blir i Godset ytterligere en sesong. Ville være ganske meningsløst å føre klubben til CL og siden ikke ta utfordringen med å utrette noe der. Neste høst er det derimot slutt.

1
janh Ja, men dette ble sagt for godt over ett år siden. Det har som sagt skjedd ting i etterkant med rokeringer / nye ansettelser. Når det gjelder Nielsen så har du rett, samtidig så se...
Slettet-FQGC8G

Ja, men dette ble sagt for godt over ett år siden. Det har som sagt skjedd ting i etterkant med rokeringer / nye ansettelser.

Men det er forsatt ingen garanti for at det funker. Alle klubber vil som sagt si det samme, og mange har jo prøvd å ansette folk å gjøre seg klar for slike overganger før.

Dommen på det får man den dagen Deila gir seg, og tiden etter det.

At optimismen er på topp i Drammen nå som det første seriegullet på lang tid der nærmest er i boks skjønner jeg, og nærmest alt man har gjort har klaffet.

1
Slettet-FQGC8G [sitat…] Men det er forsatt ingen garanti for at det funker. Alle klubber vil som sagt si det samme, og mange har jo prøvd å ansette folk å gjøre seg klar for slike overganger før....

Dommen på det får man den dagen Deila gir seg, og tiden etter det.

Vanskelig å argumentere mot det.

Derfor er det også litt morsomt når folk er så bastante på at Godsets tid i toppen er over den dagen Deila reiser. Det er langt i fra sikkert. En klubb er langt mer en kun treneren, det er ikke kun Deilas fortjenste at Godset kanskje tar gull i år selv om han har en stor del av æren.

1
Baranek [sitat…] Vanskelig å argumentere mot det. Derfor er det også litt morsomt når folk er så bastante på at Godsets tid i toppen er over den dagen Deila reiser. Det er langt i fra sikk...
Slettet-FQGC8G

Derfor er det også litt morsomt når folk er så bastante på at Godsets tid i toppen er over den dagen Deila reiser. Det er langt i fra sikkert. En klubb er langt mer en kun treneren, det er ikke kun Deilas fortjenste at Godset kanskje tar gull i år selv om han har en stor del av æren.

Jeg er ikke bastant hverken den ene eller den andre veien jeg. Godset kan selvsagt forbli i toppen de. Spesielt nå som Tippeligaen sin topp er på et all-time low i moderne tid så er det meget gunstig tidspunkt å lykkes for mindre klubber.

1

Slapp av godsetfans. Vi i Molde har levd med at besserwissere her inne har visst at Ole Gunnar skulle dra både etter 1. sesong, etter 2. sesong og sikkert etter denne sesongen også.

Min instilling er at man får være glade så lenge man har trenere man er fornøyde med og så får man ta sorgene den dagen de eventuelt drar. Ikke på forskudd.

Og når det gjelder første innlegg i denne tråden, å ta gullet på forskudd er uklokt... Det florerte av gratulerer Molde tråder mye tidligere enn dette de forrige sesongene. Kanskje håper de som starter trådene at det samme skal skje som den gangen Jens Weissflog gratulerte japaneren Harada med seieren før det siste hoppet i lagkonkurransen OL-94. Japan ledet stort, men Harada falt ned på kulen og Weissflog kunne feire gullet.

Dere gjør klokt i å avvente til alt er avklart, da kan dere la gleden flomme fremfor å posjonere den ut litt og litt.

2
Slettet-FQGC8G [sitat…] Jeg er ikke bastant hverken den ene eller den andre veien jeg. Godset kan selvsagt forbli i toppen de. Spesielt nå som Tippeligaen sin topp er på et all-time low i moderne...

Spesielt nå som Tippeligaen sin topp er på et all-time low i moderne tid så er det meget gunstig tidspunkt å lykkes

Det der er for det første en subjektiv mening, og for det andre egentlig ganske irrelevant. Man kan ikke sammenligne tidsepoker mot hverandre og konkludere med at det var vanskeligere å hevde seg i toppen før. Er nivået blandt norske fotballspillere jevnt over høyere en periode vil klubbene kjempe på lik linje om å få de beste spillerne. Det samme når det er lavere selvfølgelig, så for meg blir det en om ikke tøvete, så i alle fall alt for enkel konklusjon at det er enklere for mindre klubber å hevde seg nå.

Unntaket er hvis man går tilbake til RBK sin dominans periode på 90 tallet, da var det nesten håpløst å ta de igjen da de hadde Tippeligaens beste 11er på banen til en hver tid. Det ville vært en større prestasjon for et annet lag å vinne serien da en å vinne årets.

1
PapaSmurf Slapp av godsetfans. Vi i Molde har levd med at besserwissere her inne har visst at Ole Gunnar skulle dra både etter 1. sesong, etter 2. sesong og sikkert etter denne sesongen også...

å ta gullet på forskudd er uklokt

Det er det også svært få av oss som har gjort, men noen unntak er det selvfølgelig. Og om det skulle gå helt galt (les gull til RBK) blir det helt sikkert til at "Alle Godsetfans feiret gullet på forskudd.

Mye "Weissflog" her inne ja.

1
Baranek [sitat…] Det der er for det første en subjektiv mening, og for det andre egentlig ganske irrelevant. Man kan ikke sammenligne tidsepoker mot hverandre og konkludere med at det var...
Slettet-FQGC8G

Ser man på landslaget er det veldig svakt, og det henspeiles også på ligaen som helhet. Sikter ikke bare til årets versjon, men også over de siste årene. Tror ikke at årets utgave er noe svakere enn fjorårets f.eks.

Tenker da kontra Rosenborg sin dominansperiode, men da greide jo også Molde å kvalifisere seg til CL gjennom kvalik i tillegg, så nivået bak Rosenborg var også på et annet nivå da.

Er derimot enig i at det er vanskelig å sammenligne epoker,men for meg er de siste årene en meget dårlig epoke for Norge, og norsk fotball. Både på klubb og landslagsnivå.

Når det gjelder lavere nivå, så ser man også at det er mindre penger også for de "store" lagene, så ser man også en voldsomt dalende publikumsinteresse. Er vel bare FKH,Godset,Molde og nyopprykkede lag som har opplevd økning i interessen de siste årene rundt sitt produkt. Resten har falt som en sten. Kutt i budsjett, eller utflating i budsjettene sine. De økonomiske forskjellene var større for noen år siden. Rosenborg selvsagt i en klasse for seg selv økonomisk, men lag som Brann,Vålerenga, og Viking hadde alle budsjett som var mye større enn Godset tidligere, nå er deres budsjetter langt nærmere.

Men når det kommer til stykket er det selvsagt ikke Godset sin skyld, de er best, og vinner fortjent(om de nå vinner serien), og det Godset gjør er en stor prestasjon uansett, og de har vært best i klassen, så gjenstår det og se om de står til eksamen nå. Håper dere vinner serien i år jeg, og skjønner at dere ikke vil ta den på forskudd før det er 100 % avgjort.

1

Lignende innlegg

Laster...