Fotball - Norsk

ToreHarTattOrdet

Odds ballklubb har sin del av æren

Det var meget gledelig å se Kovacs stange Godset i føringen i dagens oppgjør mot Start, slik han så ofte gjorde det i sin tid i Odd. Nå er det mye som skal til for at Godset ikke tar gullet i årets Tippeliga.

Det er på mange måter på sin plass at Odd får sin del av æren for at Godset i år har vært nærmest uovervinnelige. De spiller en type fotball som slettes ikke er så ulik den Odd spiller, og Deila har tydeligvis sett mye til Fagermo og hans spilleplan opp igjennom årene. Deila har attpåtil videreutviklet Odds spillestil, og får den til å fungere meget godt, ettersom han har fått et enda bedre spillemateriale å råde over. Gledelig å se at de lykkes.

Peter Kovacs har også fått et oppsving. Han var innom Odd og lærte mye her, men det var helt naturlig å ta turen videre, ettersom han aldri helt fikk det til i Odd. Godt å se at godgutten er med og bidrar til at de usportslige trønderne ikke tar gullet igjen.

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette er jo bare kjempehyggelig, om det blir gull i år drysser vi gjerne litt på våre naboer. Skulle bare mangle! :-)

2

Peter Kovacs har også fått et oppsving.

Viking skal også ha sin del av æren for dette. Det var jo umulig å ikke få et oppsving etter å ha vært hos oss.

1

Det var meget gledelig å se Kovacs stange Godset i føringen i dagens oppgjør mot Start, slik han så ofte gjorde det i sin tid i Odd. Nå er det mye som skal til for at Godset ikke tar gullet i årets Tippeliga.

Brann bør også ha æren for at LSK senket Brann i år. Det var jo gamle Brannspillere som gjorde det.

1

Å ikke minst Molde, som har tidligere Godsetspiller i stallen.

fra spøk til alvår! Vi tok 4poeng mot Rosenborg i år.

1

Det var TIL som hentet Kovacs til Norge, så egentlig er dette Tromsøs gull.

1

De spiller en type fotball som slettes ikke er så ulik den Odd spiller, og Deila har tydeligvis sett mye til Fagermo og hans spilleplan opp igjennom årene. Deila har attpåtil videreutviklet Odds spillestil, og får den til å fungere meget godt, ettersom han har fått et enda bedre spillemateriale å råde over. Gledelig å se at de lykkes.

Han har jo selv sagt at han lærte utrolig mye under Fagermo! Måtte vi i fremtida få flere slike trenere og færre av typen Rekdal med sin forhistoriske stil!

1

De spiller en type fotball som slettes ikke er så ulik den Odd spiller

I.o.m at de har jobbet sammen som trener/assistent er det naturlig at noe er plukket opp. Jeg snakket faktisk med Ronny Deila like etter det ble klart at han skulle ta over etter Fagermo (min første og eneste samtale forøvrig). Han var veldig klar på at han kom til å føre en ganske så forskjellig filosofi en hva som var tilfellet med Fagermo. Har også kommet frem i ettertid at disse to ikke akkurat var perlevenner på slutten, blandt annet pga uenighet om hvordan Godset skulle fremstå.

Når det er sagt så var Fagermo med på å forme prosjektet Godset startet i 2006 med "ungt løft" som hovedsatsning. Han var med på å forme et kulturskifte. Han satt strenge krav til hva han mente måtte til for å løfte klubben.

Sånn sett har han bidratt mer en filosofi og spillestil angår. For det er en markant forskjell på hvordan Godset spiller under Deila kontra hva som var tilfellet med Fagermo.

Det er noen likheter selvsagt, men forskjellene er langt større etter min mening.

1

Og om noen andre enn godset selv skal ha æren for gullet, er det vel i såfall fagermo og ikke Odd?

Kunne ikke tenke meg å dele noe med godset

1

RBK skal ha mye av æren for å ha fostret opp Storflor og gitt han den knekken i selvtillit for å ikke lykkes, før han omsider i en alder av 30 slår ut i full blomst. Uten Storflor hadde ikke Godset vært det topplaget de er pdd.

1
Nilsinj1 RBK skal ha mye av æren for å ha fostret opp Storflor og gitt han den knekken i selvtillit for å ikke lykkes, før han omsider i en alder av 30 slår ut i full blomst. Uten Storflor...

Uten Storflor hadde ikke Godset vært det topplaget de er pdd.

Det er kanskje en litt drøy påstand, men at Storflor har vært en meget viktig bidragsyter, det kan jeg si meg 100% enig i. En etter min mening alt for undervurdert spiller. (A_Hleb er nok ikke uenig i den påstanden)

Presterer på et jevnt høyt nivå, men får sjeldent de store overskriftene.

1

Lignende innlegg

Laster...