Fotball - Norsk

rockz

C More holder kundene sine for narr

Siden fotballhjerte og hjemstedsadresse pr i dag er i for stor geografisk avstand, abbonerer jeg på C Mores fotballpakke, utelukkende for å følge favorittlaget mitt Start! Dette betaler jeg mer enn 2000 kroner i året for. Når så den desidert viktigste kampen i hele sesongen spilles,mot LSK på søndag, vises den ikke på noen av TV-kanalene til C More. Husker TV2 rotet med det samme, da de hadde rettighetene. C More har tydeligvis ikke lært noe av det. Noen andre som reagerer på dette?

1
63 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Noen andre som reagerer på dette?

Registrerer at det samme kan skje til neste år når jeg velger å kjøpe samme pakke for å følge Glimt. Kjipe greier.

Hva skyldes cockupén?

1

Noen andre som reagerer på dette?

Fra CMore sine vilkår:

Rettigheter Hvordan får jeg Tippeligaen i 2013? Tippeligaen blir vist på C Mores betal-TV som viser 6 av 8 kamper per runde – deriblant hovedkampen.

Så for narr holdes du ikkje, CMore har aldri lovet å sende alle kampene. Kanskje du bør vurdere CSports for denne kampen? Tror de streamer alle kampene via den tjenesten.

Edit, oversikt:

Søndag 3/11 Tromsø - Strømsgodset kl 18:00 C More Fotball HD Rosenborg - Viking kl 18:00 TV 2 Sandnes Ulf - Brann kl 18:00 TV 2 Zebra Haugesund - Odd kl 18:00 C More Live Sarpsborg 08 - Molde kl 18:00 C More Live Hønefoss - Sogndal kl 18:00 C More Live Aalesund - Vålerenga kl 18:00 Csports.no Start - Lillestrøm kl 18:00 Csports.no

1

Ja, tenkte det selv da jeg så kampoppsettet. De reklamerer med at vi får 6 av 8 kamper i uken fra Tippeligaen, men til helga er det bare 4 av 8 som vises direkte. De kommer sikkert til å unnskylde seg med at de viser alle kampene uansett, men fotball er ferskvare.

1

Vil tro C More gir kundene som ringer inn et dagspass på csports slik at de får sett kampen sin der. Noe annet ville vært for dårlig.

2

CMore har vel rett og slett ikke flere plattformer og vise kampene paa. Det er ikke de som har bestemt at alle kampene is de to siste rundene skal bli spilt samtidig.

1

At Cmores kunder ikke klarer å lese hva de abonnerer på kan ikke være Cmores feil. Ingen har lovet trådstarter at han skal få se samtlige Start-kamper på Cmore denne sesongen.

2
Cobi At Cmores kunder ikke klarer å lese hva de abonnerer på kan ikke være Cmores feil. Ingen har lovet trådstarter at han skal få se samtlige Start-kamper på Cmore denne sesongen.

C More retter seg mot folk som er interessert i fotball! Folk som er interessert i fotball har ofte et favoritt-fotballag. Folk som velger å abbonere på C More fotball gjør det primært for å følge sitt favortiilag. Dersom man følger et lag i et år, ønsker man å få med seg den viktigste kampen; finalen/avslutningen. Man betaler mye, MYYYYEEE penger for produktet. (mer enn 2000 kroner) Mulig du har rett i det "formelle", men enkle fotballsjeler som meg har en tendens til å lese det med store bokstaver og ikke alt med liten skrift. Hvis C MORE ønsker å fortsatt ha kunder, bør de spesifikt gjøre oppmerksom på at dette scenariet vil oppstå i de 2 viktigste rundene. Dette er som om en betalingskanal reklamerer med BROEN og sender de 9 første episodene og kutter ut den siste! (Bare at det i dette tilfellet er mye verre. Fotball skal sees direkte)

1
Spelaren Her er en som tidligere har stilt et lignende spørsmål til CMore på facebook. Hvorfor ville det være for dårlig? Det er jo ikkje sånn at CMore har lurt folk, heller.

Han lurte på om han også hadde csports hvis han hadde C More og det har man selvfølgelig ikke. Men når C More ikke klarer å vise 6 av de 8 kampene de skal vise så er det for dårlig hvis de ikke gir kundene sine muligheten til å se den kampen de mister på csports.

1

Har selv C more og synes at de kunne ha strømmet kamper som de ikke sender på tv slik at alle kunne ha fått sett favorittlaget sitt.

1
vadefugl Har selv C more og synes at de kunne ha strømmet kamper som de ikke sender på tv slik at alle kunne ha fått sett favorittlaget sitt.

Det gjor de jo. Problemet er dog at det er et eget abonnement. Faarsaavidt er jeg enig at Start og Valerenga kampen burde vaert tilgjenglig "gratis" for alle som har C More abonnement. Men jeg vet ikke hvor lett det lar seg gjores.

Er forovrig morsomt hvordan folk krever aa se alle lagene sine kamper direkte i disse dager. Egentlig er det jo luksus aa ha mulighet til aa se 29 av 30 kamper av sitt eget lag (som i dette tilfellet ikke akkurat er det laget som fenger mest) direkte.

C More har ikke lovet det saa det er egentlig ikke noe aa klage paa.

1
Spelaren [sitat…] Fra CMore sine vilkår: Rettigheter Hvordan får jeg Tippeligaen i 2013? Tippeligaen blir vist på C Mores betal-TV som viser 6 av 8 kamper per runde – deriblant hovedkampen....

Så for narr holdes du ikkje, CMore har aldri lovet å sende alle kampene. Kanskje du bør vurdere CSports for denne kampen? Tror de streamer alle kampene via den tjenesten.

De lover å sende 6 av 8 kamper, som er kampene de har rettighetene til, for TV2 har de to andre. Denne og neste runde oppfyller de ikke sin egen lovnad. Da bør de komme med et gratis alternativ til sine abonnenter, også de som ikke har Canal Digital.

1

Cssports.no er vel en nett-tjeneste? Jeg kan se kampen på C More Play. Men dette er da vitterlig en nett-tjeneste og jeg må logge på og innhente passord og brukernavn til Altibox som jeg ikke har i hodet. Flaks at dette ikke oppstår 17.55 på søndag. Å se fotball på en dataskjerm er heller ikke det samme som å se på TV. Fotball skal inntas i sofa eller godstol, ikke kontorstol. Heldigvis har jeg Apple TV og kan, så vidt jeg kan forstå, få den ut på tv-skjermen på den måten, men C More kan jo ikke forutsette at alle har det! Jeg har dessuten fortsatt en inebygd skepsis til direktestreamet sport. Det funker stort sett veldig greit, men vi har jo en del erfaringer med det motsatte. (Jfr Max.no's forsøk på å streame en landskamp for ettpar år siden).

1

Fikk akkurat melding fra RiksTV om at man får en kode fra CMore Play som gir tilgang i 24 timer på søndag.

1
Johninho2 Fikk akkurat melding fra RiksTV om at man får en kode fra CMore Play som gir tilgang i 24 timer på søndag.

C More Play er en netttbasert løsning. Ikke alle fotballfans har PCer og skjermer som gir en god opplevelse. F.eks hørte jeg et eksempel på en eldre fotbaalfan som ikke lenger hadde helse til å gå på kampen LIVE, men som abbonerte på C More for å følge laget i sitt hjerte. Denne personen på rundt 80 år, har ikke PC og aner ikke hvordan disse ungerer. C Mores tilbud om nett-tilgang besstrider ikke det faktum at de IKKE leverer varen de har lovet!

1
rockz C More retter seg mot folk som er interessert i fotball! Folk som er interessert i fotball har ofte et favoritt-fotballag. Folk som velger å abbonere på C More fotball gjør det pri...

Man betaler mye, MYYYYEEE penger for produktet. (mer enn 2000 kroner)

Regner med denne prisen hadde vært ganske mye høyere om CMore måtte opprette to ekstra kanaler (for kabel-tv, parabol og hos Riks-TV) som de trenger fire timer i året.

Å gi abonnentene gratis tilgang til stream, syns jeg er realt, men også noe man burde forvente. Så får man finne en annen form for kompensasjon for de som ikke mener det er en OK løsning.

1

" C Mores tilbud om nett-tilgang besstrider ikke det faktum at de IKKE leverer varen de har lovet!"

De leverer den varen de har lovet. Det er fortsatt ikke Cmores feil at du ikke leser hva du abonnerer på.

1

Lignende innlegg

Laster...