Fotball - Norsk

Rainmaker

Kontraktsforelengelser i AaFK

Nå har vi fått Jönsson med på laget frem til 2015, og i dag var det Leke James som dro navnetrekket på kontrakt frem til 2016.

Ser ut til at gutta på CLS endelig har fått ut fingeren mtp å binde til seg spillere som er viktige for fremtiden.

Nå gjenstår det å få forlenget med Ulvestad, Tollås og Grytebust. Får man disse med videre og får hentet inn et defansivt anker på midtbanen, en hurtig ving og styrker forsvaret med en eller to spillere, så ser det lyst ut.

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Får man disse med videre og får hentet inn et defansivt anker på midtbanen, en hurtig ving og styrker forsvaret med en eller to spillere, så ser det lyst ut.

I tillegg bør de ikke ha flyskrekk.

1
Nødutgang [sitat…] I tillegg bør de ikke ha flyskrekk.

Noen spillere har flyskrekk, akkurat som befolkningen ellers.

Men i Norge blir det vanskelig å være fotballspiller uten å fly. Derfor ble Zaidoune ikke med videre i AaFK. Fotballmessig skulle jeg gjerne sett han med videre, men når man ikke kan delta på 80% av bortekampene blir det vanskelig å forsvare å ha han med.

Han ender nok opp i Europa en plass til sist, der det er kortere avstander og de fleste klubbreisene gjøres på bakken.

1

Tippeligaens mest komplette spiss i tre nye år i den orange trøya, rett ut fantastisk! Får vann i munnen av å tenke på hvor god den spilleren vil bli iløpet av inneværende kontraktsperiode om utviklingen fortsetter. En i boks, tre gjenstår!

1

Leke skrev under ny kontrakt

Uten tvil enda en meget viktig kontraktsforlengelse som berre føyer seg inn i rekka for AAFK. Forøvrig utrulig god scouting på denne karen, hans utvikling har skutt i været. Her snakker vi avkastning på sikt.

1

Ulvestad, Tollås og Grytebust

Forhåpentligvis legger vi inn noen aksjer i Ulvestad og Tollås.

1
exo_ Vi får se. Aalesund er ikke akkurat verdens navle. Vi har ofte hentet spillere fra "bedre" klubber, vi, av forskjellige årsaker. Sist ved Gunnarsson. Så det kan fort skje :-)

Tollås sier vel det rimelig greit her:

"Tollås trives så godt både sportslig og sosialt i Aalesund at han nå utelukker å gå til en annen norsk klubb.

– Nei, det er det ingen tvil om. I vinter var jeg nok litt mer usikker, med tanke på all usikkerheten det var rundt klubben. Men utover året har klubben vist at de har store ambisjoner. I tillegg er det en klubb med mye supportere og full stadion. Det er ikke mange andre klubber i Norge som er like unike som AaFK, mener Tollås."

1

Ikke det sagt at jeg tror 110% på uttalelsene, men en oppegående, ambisiøs spiller som Tollås velger ikke å gå til en klubb hvis alle piler peker feil vei. Akkurat den er klokkeklar.

1

Nå gjenstår det å få forlenget med Ulvestad, Tollås og Grytebust.

Kun Ulvestad og Tollås som mangler nå.

1

Lignende innlegg

Laster...