Fotball - Norsk

PapaSmurf

MIX og hans gaver

Er det greit at en spiller på et gulljagende RBK "bestikker" gullrivalens motstandere med penger for å vinne, en ekstra gulrot så og si?

I fjor var det vel en kasse øl til Stabæks spillere. Det var mer uskyldig i mine øyne, da de er eks-lagkompiser og det ikke er snakk om cash.

Det er godt mulig at dette er sagt som kødd, men jeg kjenner at jeg ikke synes det er helt innafor. Når det er snakk om å betale andre for å gjøre en ekstra innsats slik at man selv skal komme bedre ut av det så ligger vi faretruende nær noe som er ulovlig, kødd eller ei.

(Her må jeg vel skrive slik man gjør i nettavisene når det er fare for å virke inhabil: Trådstarter misliker RBK sterkt, men har forsøkt å legge dette til side og har vært så objektiv som mulig. Han har tenkt nøye gjennom denne saken før han postet)

3
150 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hadde mix og resten av slappfiskene i rbk vært i nærheten av profesjonaliten til FKH-spillerne, så hadde utspillet vært revnende irrelevant for da hadde serien vært avgjort..

Tror FKH har en grei mulighet til poeng i drammen og det tar de evt fordi de liker å spile fotball og konkurrere..

1

Da er det bedre å bli nummer 2 med "stil" enn å vinne gull på den måten, bismak... Tenk om Haugesund faktisk yter den ekstra innsatsen, da må Mix leve med at det er eneste grunnen til gull...

1

Ja jeg tror ikke Haugesundspillerne bryr seg så hardt, men hele ideen med å gå ut med noe slikt er litt feil.

1

Hadde heller vært verre om han ville gitt dem bonus for å tape. Ser ingen problemer med dette.

1

FKH har jo ingenting å spille for her. Greit at RBK gir dem en ekstra motivasjon her, slik at motivasjonen deres øker, selv om FKH sier de skal gjøre alt osv, så sier det seg selv at de ville ha hatt betydelig større sjanse til poeng i denne kampen om det sto om en bronsemedalje, istedenfor slik situasjonen er nå.

FKH keeper Kristiansen sier jo at han har kompiser i godset også, det er langt verre det

1

Er det greit at en spiller på et gulljagende RBK "bestikker" gullrivalens motstandere med penger for å vinne, en ekstra gulrot så og si?

Ja, det er greit...

Hadde vært verre om han ville gitt pengene til Lillestrøm...

1

Som Godsetpatriot burde jeg kanskje føle meg indignert over dette, men ser det utelukkende som et helt greit og humoristisk utspill. Mix burde kanskje heller sende en fruktkurv til helgens linjemann, som etter all sannsynlighet holder RB inne i gullkampen...?

1
Slettet-AMX_QA

Nå vil jo ikke akkurat FKH-spillerne bli søkkrike på disse pengene.. dette er nok heller et typisk Mix-stunt. Prøver å lage litt blest om kampen for Haugesund sin del, uten at jeg egentlig tror de trenger det.

At han tilbyr seg å være ballhenter og diverse på Haugesund sitt treningsfelt til uka er jo bare morsomt.

1

Er det greit at en spiller på et gulljagende RBK "bestikker" gullrivalens motstandere med penger for å vinne, en ekstra gulrot så og si?

I fjor var det vel en kasse øl til Stabæks spillere. Det var mer uskyldig i mine øyne, da de er eks-lagkompiser og det ikke er snakk om cash.

Penger = Nei

En kasse øl = Ja et morro stunt

Håper noen i klubben forteller MIX at dette bør han ikke gjøre

1

Ser ikke noe som helst problemer med dette, ikke første gang det skjer og heller ikke siste.

Hadde det vært mot egen motstander snakker vi om noe annet, men lite å henge seg opp i

1

Dette er da bare uskyldig moro og så pass må være lov.

Vi kan heller snakkes i ettertid dersom det faktisk skjer, men selv sa så er det jo egentlig ikke så veldig dramatisk. Det hadde, som noen har sagt, vært en helt annen sak dersom det var snakk om å få noen til å tape.

Jeg tror uansett Haugesund har en profesjonell holdning til kampen og de kommer ikke til å legge seg på noen som helst måte, tvert i mot vil jeg tro de har lyst til å vise seg frem og vise det samlede ekspertkorpset i Norge at Haugesund ikke nødvendigvis er "a walk in the park", slik det langt på vei har vært antydet lenge nå.

1

Ser da vitterlig ingen problemer med dette? Hadde det vært godset som ba om at haugesund skulle kaste seg, evt godset-spillere som sa at de ville gi dem gullbonusen om de tapte med vilje, da hadde vi hatt et dilemma.

Alt Mix ber om er jo at de spiller en fair kamp og gjør sitt beste.

1

Ta det med et smil, Papa. Det er jeg sikker på at Mix og Haugesund-spillerne gjør. At gullbonusen går til Haugesund er nok ganske utenkelig. Det er mer Mix sin stil å evt gi penger til sykehuset der nede, eller noe sånt.

1

En må vel forutsette at fkh gjør sitt beste uansett?Problemet er vel penger for å legge seg i idretten,ikke motsatt?Klarer ikke se problemet her.Artig påfunn fra en artig fyr.

1

Dette blir vel forsøkt hver bidige gang, hjelper selvfølgelig ikke en dritt.

RBK har forresten klart å samle en fin mengde irriterende folk der oppe. Mix, Strandberg, Perry, Bille, fysj.

1

Lignende innlegg

Laster...