Senest i går fikk Viking et mål feilaktig annulert på Lerkendal, så den statistikken der forteller ikke all verden.

Også uinteressant å se på antall straffer alene. Det interessante er å se tvilsomme straffer for og imot.

Hvis RBK har fått to gratis straffespark riktig vei og sju klokkeklare imot seg, så sier jo ikke den statistikken der all verden.

1

Som jeg skriver, så er det en indikasjon.

Senest i går fikk de en avgjørelse med seg, og for 2 runder siden fikk Godset en avgjørelse med seg.

Det kan også tas med at repetisjonen viser at 2 av straffene som er tildelt for hands mot RBK, faktisk ikke traff noen hand. Brystet til Strandberg og ryggen til Reginussen.

Jeg tror Deil og Perry, som begge etter Godsets avgjørelse sa at dette jevner seg ut, har rett, slik at enkeltsituasjoner faktisk ikke er noe å bry seg om.

1

Lite som tyder på at noen av topplagene får utimelige fordeler ut i fra denne statistikken.

Så lenge du ikke klarer å finne noe på antall straffesituasjoner de forskjellige lagene har vært involvert i, og hvor mange av de som er feil, så sier jo ikke dette noe annet enn at rbk har blitt ett griselag.

Kombinerer man denne statistikken med at rbk er ett av seks lag som har fått 3 røde kort så får man bekreftet min påstand.

Statistikk er kan jo brukes til mangt, så jeg tror egentlig det har mest sammenheng med denne undersøkelsen, da dette kan settes i sammenheng med at trønderne frykter endringen i Norsk fotball der de ikke lenger er en dominerende faktor:

http://www.dagsavisen.no/samfunn/trondere-mest-skremt/

Hele 57 prosent av trønderne, mot bare 46 prosent av befolkningen sett under ett, svarer «ja» på spørsmålet «bekymrer du deg for klimaendringene?» i en ny undersøkelse gjennomført av Respons for WWF-Norge.

1

Ikke lett å finne statistikk om et slikt tema, men jeg tenkte at straffer burde gi en indikasjon. Laget en tabell etter VG live, og kom til følgende resultat: Tabellen viser antall straffer for, imot og netto. Uavhengig av om straffen ga mål eller ikke.

1 Odd 5 - 2 = 3 2 Sogndal 4 – 1 = 3 3 Molde 4 – 2 = 2 3 Aalesund 4 – 2 = 2 5 Lillestrøm 3 – 2 = 1 5 Viking 3 – 2 = 1 5 Start 3 – 2 = 1 8 Haugesund 3 – 3 = 0 9 Hønefoss 2 – 3 = -1 9 Strømsgodset 2 – 3 = -1 9 Tromsø 2 – 3 = -1 12 Sarpsborg 08 1 – 2 = -1 13 Brann 0 – 1 = -1 14 Vålerenga 1 – 2 = -1 15 Sandnes Ulf 3 - 5 = -2 16 Rosenborg 2 – 7 = -5

Man skulle tro at de beste lagene fikk flest straffer for, da de er mest i motstanderens straffefelt. Men her er medaljelagene på 0, -1 og -5 Lite som tyder på at noen av topplagene får urimelige fordeler ut i fra denne statistikken

Jeg har aldri kastet meg på denne dommerhjelp bølgen rett og slett fordi jeg ikke har noe tro på en slik teori. At de største klubbene får noen fordeler er noe annet.

Men hva det du her kommer med skal bevise er jeg derimot litt mer usikker på.

1
klaumb [sitat…] Så lenge du ikke klarer å finne noe på antall straffesituasjoner de forskjellige lagene har vært involvert i, og hvor mange av de som er feil, så sier jo ikke dette noe an...

Godt gjort å klare å trekke en negativ parallell fra at trøndere er mest samfunnsopptatte, til at vi har blitt et griselag. :)

RBK har fått flere straffer imot i år som er feil dømt. Vi har også fått feil annulerte mål, og strenge røde kort. Det har rett og slett vært et år der vi i totalen ender opp klart negativt om man skulle gått gjennom grove dommerfeil.

Det sier jo ingenting om "myten" om favorisering, men det har iallefall ikke vært noen rød tråd av favorisering denne sesongen.

1
Slettet-AMX_QA

Triste tall for enkelte, dette.

Kunne vært interessant med statistikk på feilaktig annullerte mål. Vi har hatt en del av de i år.

1
klaumb [sitat…] Så lenge du ikke klarer å finne noe på antall straffesituasjoner de forskjellige lagene har vært involvert i, og hvor mange av de som er feil, så sier jo ikke dette noe an...

Kombinerer man denne statistikken med at rbk er ett av seks lag som har fått 3 røde kort så får man bekreftet min påstand.

Gjør det det?

6 lag har fått 3 røde, og 5 lag har fått 2 røde. Det er 11 av 16 lag innenfor et avvik på 1 kort.

Legg til at RBK ligger på 8. plass over antall gule, 9 kort bak det verste laget, så bekrefter det vel heller det motsatte.

1
PerO_ Som jeg skriver, så er det en indikasjon. Senest i går fikk de en avgjørelse med seg, og for 2 runder siden fikk Godset en avgjørelse med seg. Det kan også tas med at repetisjonen...

Det kan også tas med at repetisjonen viser at 2 av straffene som er tildelt for hands mot RBK, faktisk ikke traff noen hand. Brystet til Strandberg og ryggen til Reginussen.

15 minutter i forkant av episoden med 08 dette skulle RBK-stopperen vært utvist og det vært dømt straffe, så ta med både kredit og debet pls..

Samme matchen gikk rbk-lederne og brukte grov kjeft mot dommer i pausen/garderoben uten påtale - og dermed var det 70-30 i rbk favør andre omgang, så justismord-teorien kan nok skrinlegges en 10-15 år til..

1
stikkpillen [sitat…] Jeg har aldri kastet meg på denne dommerhjelp bølgen rett og slett fordi jeg ikke har noe tro på en slik teori. At de største klubbene får noen fordeler er noe annet. Men...

Men hva det du her kommer med skal bevise er jeg derimot litt mer usikker på.

Det beviser ingenting. Jeg skriver at det gir en indikasjon, og det er noe helt annet enn bevis.

Men du må vel innrømme at hvis dommerne ville hjelpe RBK, så ville de brukt straffesituasjoner der de kunne.

1
arkles [sitat…] 15 minutter i forkant av episoden med 08 dette skulle RBK-stopperen vært utvist og det vært dømt straffe, så ta med både kredit og debet pls.. Samme matchen gikk rbk-leder...

15 minutter i forkant av dette skulle RBK-stopperen vært utvist og det vært dømt straffe, så ta med både kredit og debet pls..

Siter hele innlegget, så ser du at jeg klart sier at det jevner seg ut, så da har jeg tatt med både for og imot.

1
Laster...