Fotball - Norsk

Luskelarsen

Ledelsen i Brann kveler kritikk.

http://www.ba.no/sport/article6964616.ece

Brann spilleren må evaluere Skarsfjord med fullt navn. Dette er grepet fra ledelsen for å sikre seg mot kritikk fra spillerne. Med behandlingen av Erik Mjelde friskt i minne så er det garantert ikke mange spillere som tør å komme med ramsalt kritikk av sjefen om man ønsker å ha en fremtid i klubben.

RBH og Skarsfjord tviholder på makten, mens hele byen skriker om deres avgang. Jeg har tro på kontinuitet og mener mange har sparket trenere alt for tidlig. I Brann har man vist tålmodighet, men den eneste kontinuitet er en jevn nedgang fra at man i 2011 kjempet om medaljer til siste slutt til at vi høsten 2013 er tippeligaens dårligste lag.

RBH sa senest i august at Brann var i rute og sa senest for en uke siden at vi ennå hadde et glassklart mål om medaljer i 2014. Det er flere i Bergen som tror på julenissen enn RBH for tiden.

Mismotet lyser over spillerne og selv om ledelsen kveler deres misnøye med en evaluering som utføres på en horribel måte så er resultatet det samme.

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Mismotet lyser over spillerne og selv om ledelsen kveler deres misnøye med en evaluering som utføres på en horribel måte så er resultatet det samme.

Kveling kveling kveling ..

MEN for en gangs skyld så er det virkelig passende !

1

Brann vil ikke være en Tippeligaklubb mer enn i maks to år til dersom denne ledelsen får fortsette. Synd for Bergen.

1

Kanskje spillerne turte å komme med skikkelig kritikk mot det sportslige apparatet siden Skarsfjord endelig trakk seg?

1

Lignende innlegg

Laster...