Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Endelig er vi tilbake i det gode selskap. Heia bærum, heia de blaa, heia Stabæk fotball!

1

Siden vi ikke vet om Sarp eller Ranheim skal delta velger jeg å kalle det 14 laget X

1 RBK

2 Viking

3 Godset

4 Molde

5 VIF

6 LSK

7 Odd

8 Start

9 Haugesund

10 Aalesund

11 Glimt

12 Stabæk

13 Brann

14 X

Cupen : Molde

1

Nordicbet ute med odds på neste sesong:

Strømsgodset 2.50 Rosenborg 3.00 Molde 3.75 Viking 10.00 FK Haugesund 15.00 Aalesund 15.00 Vålerenga 15.00 Brann 17.00 Lillestrøm 20.00 Bodø/Glimt 30.00 Odd Grenland 75.00 Start 75.00 Stabæk 200.00 Sandnes Ulf 200.00 Sogndal 200.00 Sarpsborg 08 300.00 Ranheim 500.00

Hyggelig at de har trua på Godset, men det kommer til å bli steinhardt å forsvare gullet. Selv ville jeg hatt lavere odds på både Rosenborg og Molde enn Godset. Holder også begge -sundene som sterkere kandidater enn Viking.

1

Synes det er rart at Viking har lavere odds enn Aalesund og Haugesund. Mye tyder på at Aalesund satser knallhardt mot neste sesong for å gjøre det bra i jubileumsåret.

1

Litt transferrykter:

Skagestad har fortsatt ikke signert ny kontrakt. Aarøy og klubben sier det er urealistisk med ny kontrakt, men Jönsson virker interessert i å ha han med videre. Ulvestad vil ikke signere ny kontrakt og forsvinner for til utlandet i januar. Rykter sier at engelske klubber speidet på Jarstein i Viking-Aalesund, men at Hamdallahs navn var på blokka da de dro hjem. Jönsson bekrefter interresse for Alanzinho og antyder at det er en mulighet. Den finske landslagsspilleren Mattila er allerede klar for Aalesund. Den defensive midtbanespilleren skal erstatte Morrison (Zaidoun har blitt sendt hjem til Marokko). Fuhre er ferdig i klubben. Hoff ønsker å låne ut Myklebust. Aalesund vil hente Latifu permanent.

Så til et typisk silly season rykte: Barrantes ba om å bli byttet ut etter at han ikke fikk ta frisparket mot Sogndal. Har Jönsson endelig gått lei primadonnataktene?

1

Av alt som kan skje. Har jeg mest tro på at Sognal rykker ned sammen med Ranheim hvis det evt skal skje. Godset kommer nok ikke til å vinne neste år. Fordi jeg tror ikke de klarer å holde på alle spillerne som var svært delaktig i årets gull. Type Vilsvik og Johansen. Kamara stikker vel også. Molde kommer helt sikkert sterkere tilbake. RBK kan vi regne med.

Men heldigvis er det lenge igjen og mye kan skje når klubbene kan åpne sjekkheftene sine igejn. Vålerenga må forsterke ellers går de på nok en skuffende sesong. Brann ender lengre opp. Ellers er Tippeligaen så uforutsigbar at de som flyter litt i midten med varierende prestasjoner kan synke som et anker om de ikke utnytter de gode periodene.

1

Jeg vil se hvordan overgangsmarkedet blir før jeg kommer med spådommen min. I Moldes tilfelle bør stallen slankes og spisses.

1
AlexandrsJelisejevs Nordicbet ute med odds på neste sesong: Strømsgodset 2.50 Rosenborg 3.00 Molde 3.75 Viking 10.00 FK Haugesund 15.00 Aalesund 15.00 Vålerenga 15.00 Brann 17.00 Lillestrøm 20.00 Bodø...
Slettet-FQGC8G

Hyggelig at de har trua på Godset, men det kommer til å bli steinhardt å forsvare gullet. Selv ville jeg hatt lavere odds på både Rosenborg og Molde enn Godset. Holder også begge -sundene som sterkere kandidater enn Viking.

Jeg er både enig og uenig i deg når deg gjelder sundene vs. Viking.

Jeg tror det er større sjanse for at Viking kan gå hele veien å vinne serien, men samtidig tror jeg fort at sjansen for at Viking skal feile å skuffe er større enn f.eks Haugesund. Tror det er lettere for Haugesund å stable seg top top-3, men tror at om Viking klaffer at deres muligheter for gullet er større.

Tror uansett at det står mellom Godset,Molde og Rosenborg, men alt for tidelig enda. Mye som kan skje frem til den tid.

1

Neste år vinner Rosenborg.

Perry har fått ett år og kommer til å bruke penger i vinter. Godset har som kjent ikke penger og det er større sannsynlighet for at de er svekket, framfor styrket i 2014. Årsaken er at flere av spillerne er ettertraktet, og de bruker normalt en del tid på å få fram gode spillere.

Molde blir også skumle. Samt Vålerenga :-)

2

Mest spent på om det blir like mange som undervurderer AaFK i forkant av 2014-sesongen som før årets.

1

"Mens vi andre er spente på hvor mange AaFK-spillere som blir komisk overvurdert av deg."

Overvurdert, som i fjerdeplassen som jeg tippet før sesongen? Eller var det mine betraktninger om at Leke ville komme til å bevise sine kvaliteter som var av en slik komisk karakter? Forventer som vanlig at slike slag i løse luften faller på sin steingrunn når påstanden skal understøttes av noe som ligner på argumentasjon.

3
AlexandrsJelisejevs Mens vi andre er spente på hvor mange AaFK-spillere som blir komisk overvurdert av deg.

Var vel Ulvestad og Leke som ble fremhevet. Leke med 10 mål og er i mine øyne en bedre spiss enn Hamdallah. Er vel godkjent det til å være 20 år (nylig fylt 21). Ulvestad med 7 mål og 3 målgivende. I mine øyne Aalesunds beste spiller i år og ville hatt med han på laget hvis jeg skulle plukket ut en ellever fra Tippeligaen i år.

1
aaleby Mest spent på om det blir like mange som undervurderer AaFK i forkant av 2014-sesongen som før årets.

Vet ikke helt jeg. Det er vel ikke mange som hadde reagert voldsomt om AaFK ble tippet på 4. plass foran denne sesongen? Husker ikke tabelltipsene jeg, men det er vel omtrent på pari (alt mellom 4-8). Kanskje litt i overkant, men ikke akkurat nok til at det er noen bombe. Knapt nok en overraskelse. Tippet selv AaFK på sjuende før sesongen, med Haugesund og Viking rundt seg. Hadde ikke da sett for meg at både Molde og TIL skulle feile så totalt.

2

Leke hadde antakeligvis blitt toppskårer om han ikke hadde blitt satt til å gjøre grovjobben, hvorav Hamdallah i langt større grad er fritatt fra slike plikter.

1

Lignende innlegg

Laster...