Fotball - Norsk

KaffeOrginal

For Bergensere : Samletråd om Branntråder

Her kan vi kose oss og legge inn referanser til alle som påtar seg forumpolitirollen og evt forteller oss at innlegget bør inn i en annen tråd.

KAN bli en lang tråd etterhvert tenker jeg

1
78 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nei nå opphøyer du deg til litt for viktig her

Tråden er ment til å dokumentere og synliggjøre hvor mange som gidder å komme med slike kommentarer .

Diskusjoner rundt hvert enkelt tema kan man ta i den gjeldende tråden.

1

Nr.2:

samuh0lm (Denne tråden, dette innlegget)

"For en håpløs gjeng med oppmerksomhetssyke skrikhalser dere bergensere er! Ikke nok med å spamme forumet med unødvendige skarretråder, men nå lage en egen tråd om at dere har fått reaksjoner på all skarrespammen deres.."

3

Jeg kan være enig i at dere får ufortjent kritikk når dere faktisk lager en tråd som har noe for seg, som Bjørdal-tråden. Problemet er at for hver fornuftige tråd, så er det fem tåpelige, men dere blir like defensive på alle. Og attpåtil så fremstår denne tråden som veldig snurt og bitter.

1

Du glemte link

----

slet med å linke til mitt eget innlegg...

På det seriøse plan må jeg si meg enig med Loffetuss.. Dere får noe ufortjent kritikk for noen ordentlige tråder, men jeg tror dere selv også ser at det jevnt over har blitt mye.. Og dere kan ikke bare skylde på stråmyhr heller..

forsåvidt også greit med en "treneren må gå"-tråd, men at dere trenger 5+ tråder bare om at dere er er på utkikk etter ny trener forstår dere også at blir tull..

1

Tenk om deg hadde vært like stort engasjement om Brann på Bergen og Stadda(?) som på VGD..

1
Samuh0lm Du glemte link ---- slet med å linke til mitt eget innlegg... På det seriøse plan må jeg si meg enig med Loffetuss.. Dere får noe ufortjent kritikk for noen ordentlige tråder, men...

Og dere kan ikke bare skylde på stråmyhr heller..

Men det går an å skylde litt på en del helt nye fjes som dukket opp i kjølvannet av Skarsfjord-exiten. Mange av oss toneangivende (høhø) brukere er ikkje så fæle til å starte nye tråder. Eg lager bare en hende kamptråd i ny og ne.

1

Jeg tog min nyvunne mening til nettet. Sorgen forgik mig pa VGD Fotball-Norsk. Tænkte paa Skarsfjord, om han skulde stikke, og byde Meninger mot Fienden op; følede vreden, blev glad i mine tråder, og greb til mitt tastatur med harmdirrende Haand.

10

Nr 3:

Thpe

Si meg en ting, er dere bergensere smekk tette?

Riktignok bare 7 tråder på forsiden nå, men ærlig talt ...

1
PapaSmurf Jeg tog min nyvunne mening til nettet. Sorgen forgik mig pa VGD Fotball-Norsk. Tænkte paa Skarsfjord, om han skulde stikke, og byde Meninger mot Fienden op; følede vreden, blev gla...

Jeg skal sende denne til ordføreren i Bergen, og regner med at den vil ta over som Bergens nasjonalsang fra nyttår av. Stråmyhr skal være forsanger når den skal synges på Brann stadion 1. hjemmekamp neste sesong.

Alle branns unge talenter skal under sangen bli dratt inn på gressmatten på en plastduk og de skal knuse en 25 meter høy gipsstatue av Rune Skarsfjord som en sybolsk handling på at man legger det gamle bak seg. Nå er det ny trener, ny plastduk og ny nasjonalsang sier Bruun Hansen i en pressemelding.

1

Problemet er nok ikke at Brannfansen lager for mange tråder, men heller at de andre lagene lager for få.

F.eks. Rosenborg og Strømsgodset spiller om gullet i Tippeligaen. Burde jo vært endel tråder om dette, men neida. Finner kun kamptråd, og klubbtråd...

Endel klubber holder på å rykke ned, men man ser jo absolutt ingen tråder om dette heller.

De andre lagene må rett og slett bli flinkere til å starte egne tråder.

1
Samuh0lm Du glemte link ---- slet med å linke til mitt eget innlegg... På det seriøse plan må jeg si meg enig med Loffetuss.. Dere får noe ufortjent kritikk for noen ordentlige tråder, men...

Dere får noe ufortjent kritikk for noen ordentlige tråder, men jeg tror dere selv også ser at det jevnt over har blitt mye.. Og dere kan ikke bare skylde på stråmyhr heller..

Den eneste grunnen til at det blir mye er at nesten alle andre av en eller annen merkelig grunn driver og gjemmer alle interessante (og uinterssante) diskusjoner i meningsløse og forumødeleggende klubbtråder.

1

Jøss, er jeg forumpoliti nr 1? Tror jeg sier opp. Blir vel roligere nå som dere er i "adecco-dassen".

2

Lignende innlegg

Laster...