Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

bare 2 dager etter at han trakk seg, men blir dette permament ?

Neppe, han har vel ikke helt det glimt i øyet som kjennetegner Tv2 sine "eksperter".

1

Interessant hvordan alle "eksperter" TV2 ansetter er trenere som ikke lykkes og ergo blir ekspertbetegnelsen noe søkt, da de skal sitte i studio og kritisere andre...

1
Shrooms Interessant hvordan alle "eksperter" TV2 ansetter er trenere som ikke lykkes og ergo blir ekspertbetegnelsen noe søkt, da de skal sitte i studio og kritisere andre...

og ergo blir ekspertbetegnelsen noe søkt,

Det er vel igrunn bare fornavnet . Hadde de da enda gitt seg selv , eller blitt gitt ett par års karantene så kunne vi iallefall ha innbildt oss att de hadde brukt to ekstra år til å ha studert faget og kunne ha påberopt seg noe ekstra faglig tyngde .

1

Rune Skarsfjord kan nok passe som ekspert i tv2. Han er ganske kjapp i replikken, og får sagt det han mener i de intervjuene han har vært i. Har klare meninger. Får håpe han kan avsløre ting rundt hvorfor han trakk seg.

Men litt overraskende at han begynner å samarbeide med media, er jo tross alt de som har vært med å skyve han ut av jobben.

1

Skal bli spennende å se hvordan Skarsfjord løser denne oppgaven, ettersom tilskuere ikke har god nok innsikt til å kunne mene noe om den jobben som gjøres. Så det er jo ikke stort annet han kan settes til enn å lese opp resultatene og målscorerne.

1

Lignende innlegg

Laster...