clavin [sitat…] Hvordan det går an å bli irritert pga at en person skriver at gleden er "begrenset" når laget vinner en ganske ubetydelig kamp er for meg en gåte. Antall ledige seter på V...

Hvordan det går an å bli irritert pga at en person skriver at gleden er "begrenset" når laget vinner en ganske ubetydelig kamp er for meg en gåte.

Eg var litt urettferdig her, eg tar den på min kappe. Men for meg framstod innlegget ditt demonstrativt akkurat der og då. Litt sånn: "Greitt at me vann, men eg skal iallfall ikkje koste på meg så mykje som eit lite smil." Viss det gir meining.

1

Ser det ikke kommentert tidligere i tråden, men han som scoret målet til Sarp var over en meter offside da ballen ble spilt.

1

Jeg ble veldig glad for seiersmålet, men pokker heller, hvilken elendig fotballkamp dette var. Vi har virkelig ingen grunn til å være positive etter denne seieren. Det som er positivt er at vi faktisk har etablert oss i topp fem. Det er en begynnelse. Vi er faktisk sånn halvveis stabile.

Men vi burde prestert bedre. Vi bør være langt bedre enn Sarpsborg enn det vi var i dag. Sier seg selv. Mye av det som ble vist utpå der var sørgelige greier.

1
happydeathsuite [sitat…] Eg lot meg irritere av innlegget ditt. Verre var det ikkje. Denne diskusjonen har me hatt før, og den fører ingen veg.

Eg lot meg irritere av innlegget ditt.

Hvordan det går an å bli irritert pga at en person skriver at gleden er "begrenset" når laget vinner en ganske ubetydelig kamp er for meg en gåte. Antall ledige seter på Viking stadion gir en indikasjon på at mange deler min likegyldighet på dette stadiet av sesongen.

Men, vi Viking-supportere er jo bare negative......

1
clavin [sitat…] Det får være dine ord. Fakta er uansett at Viking i liten grad lykkes med det de hoder på med. De innfrir sjelden/aldri sine målsetninger, de går på trynet hver eneste gan...

Du kan gjerne kritisere meg for å være negativ, men kan ikke slike "solstråler" som deg fortelle hva jeg bør anse som positivt? Jeg vil svært gjerne være positiv, men er det noe du her vil trekke fram?

Eg lot meg irritere av innlegget ditt. Verre var det ikkje. Denne diskusjonen har me hatt før, og den fører ingen veg.

1
happydeathsuite Som sagt, det skulle tatt seg ut. Din VGD-eksistens baserer seg jo stort sett på knusktørr negativitet, og det å påpeike at det var eit eller anna Viking nok ein gong ikkje fekk ti...

Din VGD-eksistens baserer seg jo stort sett på knusktørr negativitet, og det å påpeike at det var eit eller anna Viking nok ein gong ikkje fekk til.

Det får være dine ord. Fakta er uansett at Viking i liten grad lykkes med det de hoder på med. De innfrir sjelden/aldri sine målsetninger, de går på trynet hver eneste gang en kamp har ekstra betydning, økonomien er skral og klubben presterer å gå med tosifret underskudd hvert år uten å få noe tilbake, publikumsinteressen er midlt sagt "likegyldig", de er aldri med i kampen om noe som helst....

Du kan gjerne kritisere meg for å være negativ, men kan ikke slike "solstråler" som deg fortelle hva jeg bør anse som positivt? Jeg vil svært gjerne være positiv, men er det noe du her vil trekke fram?

For øvrig er det feil at jeg alltid er negativ. jeg syntes eksempelvis at det var positivt at Yanni signerte ny kontrakt, og postet også et innlegg her om dette. Jeg har også forsvart enkeltspillere som ofte får tyn fra andre supportere, som eksempelvis Iven Austbø og Andre Danielsen. Derimot har jeg vært krass mot "stjerner" som mottar en svært hyggelig lønn, men ikke gir en dritt tilbake. Dette er selvsagt et utslag i negativitet, da jeg burde jo trekke fram det positive, nemlig at disse kanskje har truffet en pasning i ny og ne osv, men jeg er jo så negativ så dette gidder jeg ikke.

1
clavin For all del. Når Viking for en gangs skyld skulle klare å avgjøre på overtid var det bra at de fant en så viktig kamp å gjøre det i. Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skulle klart...

Som sagt, det skulle tatt seg ut. Din VGD-eksistens baserer seg jo stort sett på knusktørr negativitet, og det å påpeike at det var eit eller anna Viking nok ein gong ikkje fekk til. Så eg hadde blitt nokså overraska om du skreiv at du var nøgd med noko som angår Viking.

1

I det minste gir det noen hundre tusen i en ellers skral klubbkasse. Å kapre femteplassen altså.

1

Viking kan love å fortsette der de slapp for å sikre høyere salg av sesongkort for neste sesong.

1

Lignende innlegg

Laster...