Fotball - Norsk

Selmorder

Klubben i mitt hjerte.

Hei, nå er tiden for å stemme fram klubben i sitt hjerte kommet. Jeg er her for å selge dere inn på å hjelpe klubben min. Nemlig Kvik Halden Fotballklubb i 2. divisjon.

Kvik Halden var lenge et stabilt og godt lag i Norge, men i 2005 rykket de ned etter å ha solgt halve stallen pga. dårlig økonomi. Dette er jo fullt fortjent for klubben, men utrolig trist for supporterne. Siden den gang gikk det seks år før Kvik maktet å rykke opp til 2. divisjon igjen, fortsatt med en del gjeld.

Kvik Halden spiller på Halden Stadion. En stadion de ikke eier, og får lite inntekter fra gjennom billettsalg. De har heller ikke noe eget treningsanlegg, eller klubbhus. Eneste gode inntektene klubben har er sponsorer, og i Halden er det ikke flust av dem.

I de senere årene har Kvik ofte blitt kalt "Østfolds beste lag", etter å ha slått både FFK, S08 og Moss i serie og cupen. Dette har bidratt til noe mer engasjement rundt klubben, men ikke nok til å drive sunn økonomi.

Kvik Halden trenger pengene slik at de kan kjøpe inn nytt treningsutstyr til både barn-, ungdom- og seniorlagene i klubben, slik at det blir større interesse igjen rundt klubben, både for sponsorer og tilskuere. I tillegg får de også en mindre utgift å betale.

Vennligst stem her: http://www.dagbladet.no/2013/11/09/sport/klubben_i_mitt_hjerte/dagbladet/klubben/29888459/

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Laster...