Fotball - Norsk

Straya

Kamptråd: Songdal-Aalesund

Lager tråden fordi ingen andre har gjort det. Har annet å gjøre akkurat nå så blir ikke noe godt innlegg dette her.

Sogndal tok et sterkt poeng borte mot Aalesund etter at de utlignet med en mann mindre. Fjorårets oppgjør endte 1-1 etter en forholdsvis sen utligning fra hjemmelaget. Aalesund har hevet seg etter en svak periode som kostet medaljen. Nå flyter de på en medgangsbølge med to strake seire og fornyet kontrakt til Grytebust, Leke og Jönsson. Sogndal har kun 1 seier på de siste 8 kampene og er må ha poeng for å være sikret ny kontrakt. Aalesund på sin side bør vinne for å beholde 4.plassen som kan gi spill i Europaligaen neste år. Med andre ord så har begge lag mye å spille for.

Aalesunds lag:

Grytebust Latifu - Tollås - Arnefjord - Matland Orry Ulvestad - Carlsen Barrantes Leke - Hamdallah

Benk: Staw, Nordvik, Skagestad, Martinussen, Bjørdal, Aarøy

Kamptips: 2-2

1
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Fuhre ikke med i troppen, noe som betyr at han har spilt sin siste kamp for Aalesund. Hamdallah blir toppscorer i to ligaer denne sesongen hvis han ikke blir forbigått i kveld. Han har allerede blitt toppscorer i Marokko og kan altså bli toppscorer i Tippeligaen også.

1

Dommeren snyter Hamdallah for toppscorertittelen og Sogndal går rett opp og scorer. Hvis 4.plassen også ryker vet jeg nesten ikke hva jeg gjør.

1

Det er rett og slett en skandale at dommer ikke dømmer straffe og rødt kort i dag. Hamed Allah skulle scora på den straffa og delt tittelen med Johnsen.

1

Lignende innlegg

Laster...