Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vet at kampinspektøren var fornøyd med hvordan klubben løste dette; det var jo kun 5 minutter med sinnsyk glede og deretter rolig opp på tribunen. Skulle vært moro at NFF forklarer hvordan de mener det kunne vært unngått; i mitt hode er det enten høye piggtrådgjerder eller 200 politifolk. Velkommen.

1

Må straffes med poengtrekk, 2 minst!

Men sånn helt alvorlig så viser det jo bare hvor håpløse NFF er, viktig å ikke drepe engasjement. Bør lære seg å se gjennom fingrene av og til de pampene.

2

Nå har ikke noen innstilt på straff enda. Reglene er jo som de er, og det er jo fornuftige regler i seg selv, og de er nok nødt til å opprette en sak av formelle grunner. Selv tipper jeg de kommer til å se mellom fingrene på det hele, når alt kommer til alt.

1

La folk få vise glede! Hadde man stormet banen i protest og sinne så er det så sin sak, men her er det folk som har ventet i over 40 år på å vinne serien, og det eneste man kan anklage dem for er å være ekstatiske.

Håper virkelig NFF ser mellom fingrene på dette, selv om de har et regelverk å forholde seg til. De bruker jo reglene som det passer dem ellers, så hvorfor ikke her?

1

er fotballforbundet seriøse? er det klovn siem som står i manesjen og leker morsom? er mer dust enn handshakingen

1
janh Vet at kampinspektøren var fornøyd med hvordan klubben løste dette; det var jo kun 5 minutter med sinnsyk glede og deretter rolig opp på tribunen. Skulle vært moro at NFF forklarer...

Blir ikke noe problem dette, men de må ha de reglene så det ikke sklir ut. Men en liten bot er helt ok for Godset i denne sammenhengen. Bildene og reklamen for Godset og Drammen er veldig mye mer verdt enn de usle 20-30 tusen kronene bota blir på.

1

NFF prøver jo så godt de kan å kvele alle former for engasjement på tribunene. De ser vel helst at alt utenom klapping skal unngås.....

1

En annen ting, som ble kommentert på Matchball i går; handshake for Peace ble glemt: skandale :-(

1

Ha ha, noen ganger lurer jeg på om NFF får betalt av PL for å ta livet av norsk fotball eller noe...

1

Selvfølgelig håpløst hvis de skulle få straff for dette, men tviler på at det vil skje. Som allerede nevnt, tipper dette er gjort av mer formelle grunner siden det tross alt er et regelbrudd som har blitt begått.

1

De vil helst finne en grunn til å trekke Godset på poeng, så RBK blir "seriemester".

Wait and see.

1
FowlerGod2 Ja, man ser slike scener stadig vekk. Jeg tror likevel enhver inntreden på bane av andre enn spillere, dommere og støtteapparat er et regelbrudd, også over Norskehavet.

Jeg tror likevel enhver inntreden på bane av andre enn spillere, dommere og støtteapparat er et regelbrudd, også over Norskehavet.

reglene ligger nok der , men ingen regel uten untak , og enkelte ting går det jo an å bruke sunn fornuft og å se gjennom fingrene med .

1

NFF er på god vei til å gjøre seg selv til en enda større fiende av det norske publikum.

Her sliter man med dårlig oppmøte på kamper sesong etter sesong, men når noen virkelig viser ekte lidenskap og glede over at klubben deres har vunnet noe etter 43 år. Nei da skal det straffes og deles ut bøter.

Her dette en hevn fra tjukkasen i NFF etter den lille pipekonserten han fikk under pokal utdelingen?

Er grundig lei dette møkka forbundet NFF. Når kom de med et konstruktivt initiativ sist?

3

Lignende innlegg

Laster...