Fotball - Norsk

6347

Kampdatoer 2014

Kampdatoene for neste sesong pleier å være satt opp allerede før serieslutt, men NFF har ikke gått ut med det enda. Jeg bet meg imidlertid merke i denne uttalelsen fra Brann:

Vi møter Sogndal 13. eller 14. mars. Så jobber vi med en annen motstander til den siste helgen før seriestart. Jeg tolker dette som at Tippeligaen 2014 starter helgen 28-30. mars. Meget gledelige nyheter i såfall. Jeg synes vi har startet for tidlig de siste 3-4 årene. Nå får vi unnagjort all vinteridretten før Tippeligaen starter opp. NFF har riktignok tidligere sagt at vi må starte i midten av mars for å få avviklet alle kampene (med tanke på internasjonale datoer osv), så kanskje dette betyr at sesongen i stedet vil forlenges lenger ut i november.

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg tolker dette som at Tippeligaen 2014 starter helgen 28-30. mars. Meget gledelige nyheter i såfall. Jeg synes vi har startet for tidlig de siste 3-4 årene.

Mulig man spiller en uke lengere i november da? Det er jo langt mer uproblematisk å spille i november enn i starten av mars.

2

Veldig bra om dette stemmer! Håper likevel NFF tar hensyn og setter opp alle kunstgresslagene hjemme i første serierunde, så kanskje det blir fine baner hele sesongen.

1
GoingKronos [sitat…] Mulig man spiller en uke lengere i november da? Det er jo langt mer uproblematisk å spille i november enn i starten av mars.

Enig. Det er mye bedre å spille i november enn mars.

I år avsluttet vi tidligere enn de siste to årene. I fjor ble siste serierunde spilt 18. november, og i 2011 så sent som 27. november. Mens i 09 og 10 (de første sesongene med 30 kamper) ble sesongen avsluttet rundt 1. november, og sesongstart var i midten av mars.

Det vi får neste år er kanskje en to ukers forflytning sammenlignet med 09 og 10.

1

Lignende innlegg

Laster...