Fotball - Norsk

Kniksen1

Alex McLeish ny Branntrener?

I dagens BT kommer det frem at tidligere Aston Villa og Rangers-managerAlex McLeish er høyaktuell som ny Branntrener. McLeish som har tatt to seriegull med Rangers og vunnet den skotske cupen flere ganger skal i møte med klubben neste uke.

Må da kunne sies å være en ganske stor signering, selv om han ikke har vært så mye i gamet det siste året?

1
110 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Må da kunne sies å være en ganske stor signering, selv om han ikke har vært så mye i gamet det siste året?

Får Skarsfjord til å fremstå som Guardiola. McLeish er kongen av neandertalerfotball

2

Tenker fortsatt på hvor sjukt det var at Viking faktisk hadde Roy Hodgson ansatt som trener i halvannet år. Sånn apropos store trenernavn.

2

Kult om de år etter den hyllen, men jeg orker ikke mer spark-og-løp nå...

1
KingAnderson Tror L.H.Nilsen blir ny trener jeg. Brann kjører vel samme opplegg som de gjorde da de hentet Skarsfjord, og sørger for at de slipper å betale noe som helst til klubben han var tre...

Tror L.H.Nilsen blir ny trener jeg. Brann kjører vel samme opplegg som de gjorde da de hentet Skarsfjord, og sørger for at de slipper å betale noe som helst til klubben han var trener for tidligere.

Når det gjelder Skarsfjord-overgangen er det vel heller slik at det er Haugesund som bør betale til Brann, i glede over å bli kvitt sulliken.

1

Er fornøyd med at der ser utenfor Norge på jakt etter trener med det utvalget som er tilgjengelig her for tiden. Men McLeish er ikke veien å gå. For de som har fulgt med på Premier League de siste årene vet hvordan lagene hans opptrer. Både i Birmingham og Aston Villa sto han for den største antifotballen (sammen med Stoke) og i Villa var han virkelig hatet (av flere årsaker).

1

EN ting skal Brann ha dersom de går for Mcleish; de ser "viktigheten" av kontinuitet i spillestil. Skotten er en dinosaur som fremmer antifotball.

1

Ledelsen til Brann beviser med dette at de er fullstendig frarøvet antenner i forhold til hva som kreves for å gjenreise klubben. Når ble et seriegull i Skottland verdt noe som helst? To lag hvis sjansen for at den ene klubben vinner er oppimot 50%. Man kan bare håpe for brannfolket at de ansvarlige får en innsjø av flaks rennende nedover toppskallen når ny trener skal plukkes ut ved hjelp av innfallsmetoden.

1

Jeg tror mange lar seg blende av navn og tidligere merittlister. På en annen side hadde det vært en attraksjon.

1

Hehe. Av en eller annen grunn hørtes dette litt "VIFsk" ut. Får håpe for bergensernes del at dette ikke stemmer. Ellers blir fuglebestanden der borte betraktelig minsket etterhvert.

1

5 Managers Who Would Ruin Your Football Club

Is Alex McLeish the worst manager in EPL history?

Alex McLeish and 4 Managers Who Should Never Be Hired Again

Hleb: Playing for Birmingham drove me mad

-- "In Birmingham, I was just slowly going mad.

"The only tactics they know is 'kick and run'. I hardly touched a ball throughout the game.

"Alex McLeish would come for a training session for five minutes and then disappear. I had no idea that there were such managers as him."

Dette kan jo bli interessant. :)

2

I dagens BT kommer det frem at tidligere Aston Villa og Rangers-managerAlex McLeish er høyaktuell som ny Branntrener. McLeish som har tatt to seriegull med Rangers og vunnet den skotske cupen flere ganger skal i møte med klubben neste uke.

Må da kunne sies å være en ganske stor signering

Hehe, hvor mange tråder får vi om talentkvelning og tilskuerflukt dersom McLeish blir ansatt ?

1

Lignende innlegg

Laster...