Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Åå!!

Dette får meg til å tenke på hvor mye jeg skammer meg når jeg hører fansen hetser Magne Hoseth.

2
Safari123 Latterlig med alle som hetser Hoseth ja. Det han har gått gjennom de 10 siste årene er utrolig tungt og tøft. http://www.rbnett.no/100Sport/fotball/cup/article400517.snd Spesielt e...

Skjønner ikke hvorfor alle hetser Hoseth.

Det er akkurat dette. Greit nok at han var unorsk og utbasunerte sine karrieremål i en grad som han aldri klarte å leve opp til, men sett bortifra fra fallhøyden.. hva har egentlig Hoseth gjort deg, meg og alle andre? Der Riise-familien bommer, så føler jeg at Hoseth er den som faktisk har vært offer for janteloven. "Hatet" har sin opprinnelse i en misforstått form for misunnelse, som til slutt har levd sitt eget liv uten at noen egentlig har stoppet opp og reflektert over hvorfor.

14
Safari123 Latterlig med alle som hetser Hoseth ja. Det han har gått gjennom de 10 siste årene er utrolig tungt og tøft. http://www.rbnett.no/100Sport/fotball/cup/article400517.snd Spesielt e...

Skjønner ikke hvorfor alle hetser Hoseth.

Har alltid hatt sansen for Hoseth jeg. Men det er først etter at han kom tilbake fra Danmarksoppholdet at jeg har forstått hvilken hedersmann han egentlig er.

Sympatisk, ærlig, og ikke redd for å vise at han er sårbar.

Vet ikke så mye om Sokolowski, men kudos for å stå frem skal han så absolutt ha.

1

Flott at Sokolowski valgte å stå frem med dette. Det er nok et stort problem for mange mennesker og det kan nok være lettere å oppsøke hjelp selv når man ser at offentlige personer er ærlige rundt det.

2
Safari123 Tragiske janteloven som har skylden for det.

Mhm. For ordens skyld: Jeg har aldri hverken buet på eller ropt ukvemsord mot Hoseth. Alltid hatt litt sans for mennesker som tør å være annerledes og Hoseth har aldri fremstått som usympatisk i mine øyne.

Av samme grunn så har jeg vel heller aldri vært negativ mot J.A.Riise, selv om han har en del uheldige episoder og kommentarer til media. Tror bare han har vært litt i overkant naiv og godtroende, og mye av det han har sagt og gjort har absolutt blitt blåst opp langt i overkant av hva det burde.

1

Glemte å gratulere Soko..

Sokolowski hadde det veldig tøft i Viking, men når han kom til Brann så fikk han orden på ting. Skarsfjord var faktisk en viktig bidragsyter til at Sokolowski kom seg på beina igjen.

Håper han blir i klubben videre også, slik at han kan utvikle seg videre.

1
Baranek Nå er det ikke Hoseth denne tråden handler om, men dette var rett og slett et meget godt innlegg. Som jeg skulle skrevet det selv, bare ikke like godt formulert :)

Bare glad for at det kom en tråd hvor nettopp dette ble et tema. Husker tilbake til 2003. Hoseth fyrte opp stemningen før tidenes første elite-lokalderby mellom Molde og AaFK - og hva ble sendt i retur? hvitt pulver. Bodde selv i Molde på den tiden og hadde gleden av å være på samme nachspiel et par ganger. Full ålesunder, like full av fordommer - men de ble kvelt fullstendig ved første møte. Rett og slett meget sympatisk, selv med alkohol innabords.

1

vel fortjent pris til en veldig sympatisk person.Viktig at han står fremselv om han er fotballspiller da dette er lidelse som kan ramme alle folkeslag. Flott!

Fyren virker som en skikkelig ok type ja .

Bare så synd at han er milevis unna det som skal til for å være en tippeligaspiller.

Så er jo spørsmålet om hans åpenhet gjør at han skal spares både fra tribuner og på VGD. DET er et vanskelig tema gitt.

1
Safari123 [sitat…] Han slet veldig mye i Viking. Hadde ingen venner, og utviklet depresjon. Ellers er han en veldig bra fyr, som er en stor ressurs for Brann.

Hvor har du hørt at han ikke hadde venner?

Jeg observerte han ihvertfall ukentlig på treningsstudioet jeg benytter mens hans spilte i Viking, og da alltid sammen med Birkir Bjarnason. Det virket som de hadde det veldig gøy sammen.

Ellers er det flott at Sokolowski blir verdsatt for åpenheten.

1
Safari123 Glemte å gratulere Soko.. Sokolowski hadde det veldig tøft i Viking, men når han kom til Brann så fikk han orden på ting. Skarsfjord var faktisk en viktig bidragsyter til at Sokolo...

Håper han blir i klubben videre også, slik at han kan utvikle seg videre.

Utvikle seg videre? Soko holder knapt TL-nivå og er en spiller vi burde kvittet oss med for lenge siden. Håper et bunnlag i TL, eventuelt et Adeccoliga-lag, snapper han opp i vinter.

1

Angående mental helse, folk kan si hva de vil, men at Celtic-fansen og andre sang "There's only two Andy Gorams" etter at det ble kjent at han hadde en mild form for shizophreni..det er bare morsomt.

3
Safari123 Latterlig med alle som hetser Hoseth ja. Det han har gått gjennom de 10 siste årene er utrolig tungt og tøft. http://www.rbnett.no/100Sport/fotball/cup/article400517.snd Spesielt e...

Spesielt etter denne artikkelen. Skjønner ikke hvorfor alle hetser Hoseth.

Det er da helt naturlig å hetse en profil i motstanderlaget når kampen pågår. Hoseth gjør så mange fakter i kamp(diskuterer/krangler med motspillere og dommere osv.), og gjerne i spillerintervjuer etterpå, at det ville vært forunderlig å bare la det gå upåaktet hen. At noen legger ham for hat også utenfor banen blir selvsagt noe annet.

Jeg har selv snakket med Hoseth og mange andre profiler i norsk fotball, og synes selv at Hoseth er en av de mest imøtekommende og hyggelige jeg har møtt. Det betyr ikke at jeg synes det var feil å hetse ham når han spilller for motstanderlaget. Dette er fotball, ikke en fuckings syklubb.

1
Safari123 Han er talsperson for spillegruppen. Visekaptein. Har menneskelige egenskaper som er en ressurs for klubben.

At han er visekaptein og talsperson gjør ham ikke nødvendigvis til noen stor ressurs for klubben. Jeg kjenner ikke til hvorvidt disse "menneskelige egenskapene" nyttigjør seg utenfor banen, men jeg har i hvert fall ikke sett noe til det på banen. Spillemessig har han skuffet meget, og bør ikke få fortsette i Brann.

1

Lignende innlegg

Laster...