Fotball - Norsk

ElPajero

Årets dommer

Og de nominerte er...

Per Ivar Staberg (vant prisen i 2012 og er nominert i år igjen) Svein Oddvar Moen Kristoffer Helgerud

Seriously??

1
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Når spillerne skal velge "årets dommer" så velger de dommerne som de liker best. Helgerud og Staberg er typer som spillerne lett liker, men selvsagt er ingen av de blant de beste i tippeligaen. Riktignok synes jeg Staberg har hatt en mye bedre sesong i år enn i fjor. Helgerud mer opp og ned.

1

SOM blir jo mer og mer anerkjent ute i Europa og av Uefa, så tipper han tar denne greit.

1

Kristoffer Helgerud

Er vel strengt tatt i motsatt ende av lista over gode TL-dommere. Håpløs fyr.

Moen tar denne ganske greit, selv om det Jon Børrestad-oppsynet hans er noe irriterende.

1
Fishstick [sitat…] Er vel strengt tatt i motsatt ende av lista over gode TL-dommere. Håpløs fyr. Moen tar denne ganske greit, selv om det Jon Børrestad-oppsynet hans er noe irriterende.

Er vel strengt tatt i motsatt ende av lista over gode TL-dommere. Håpløs fyr.

Håpløs fyr er vel litt drøyt, men når det gjelder prestasjoner så er jeg ikke uenig i at han er i motsatt ende av lista.

Men han er "spillernes dommer". Og da blir det slik!

Basert på det jeg har sett denne sesongen så ville jeg vel valgt følgende dommere:

Svein Oddvar Moen (selvskreven). Tore Hansen (Tiltross for at han ga RBK to røde på Lerkendal så synes jeg han vært meget bra de kampene jeg har sett han. Spesielt kvartfinalen mellom RBK-Molde). Dag Vidar Hafsås (Aldri noe tull med han. Bra fyr også).

1
Fishstick [sitat…] Er vel strengt tatt i motsatt ende av lista over gode TL-dommere. Håpløs fyr. Moen tar denne ganske greit, selv om det Jon Børrestad-oppsynet hans er noe irriterende.

selv om det Jon Børrestad-oppsynet hans er noe irriterende.

Smårasistisk å dømme noen fra utseendet, men jeg skjønner hva du mener, men oppførselen er jo ganske ulik og det er et stort pluss i favør Moen.

Moen er vår suverent beste dommer og det har han vært i mange år.

1

Helgerud vil aldri kunne gjøre opp for inntrykket han har gitt meg som skandaledommer. Selv om han har prøvd å være dårlig til vår fordel i ettertid. Elendig mann.

1
Referee799 Ingen vits i å kåre årets spiller eller trener heller - de er i hvert fall ikke gode. Flere norske TL-dommere er da i det minste på europeisk toppnivå, i motsetning til spillerne.....

Flere norske TL-dommere er da i det minste på europeisk toppnivå, i motsetning til spillerne...

Hvertfall i det europeiske mellomsjiktet, som spillerne våre er også. Men syns vel ingen av dommerne i tippeligaen utpreger seg, slik vi har hatt tidligere. Tviler på at vi ser noen i VM.

1

Lignende innlegg

Laster...