Fotball - Norsk

KaffeOrginal

Brannspiller på tjuvperm

http://www.dagbladet.no/2013/11/19/sport/fotball/brann/martin_pusic/30398222/

Brannspiller på tjuvperm hos TV-pastor i Nigeria

Fikk ikke fri - dro likevel.Dagbladet): Branns Martin Pusic har dratt til Lagos i Nigeria for å delta på en kristen kongress i regi av pastoren Chris Oyakhilome.

Brannspillerne skal egentlig trene sammen til onsdag, før de får ferie til 6. januar.

Pusic skal ha søkt om permisjon til å dra på kongressen. Søknaden ble avvist, men Pusic har likevel dratt til Nigeria, bekrefter sportsadministrator Rolf-Magne Walstad til Bergens Tidende.

------ Hva faen ? tror han vi er Aalesunds ??

Den slags oppførsel bør han bare slutte med med en gang . Dette bør få konsekvenser .

1
67 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Når han først får avslag på søknaden, så bør han selvfølgelig bli hjemme. Skjønner dog ikke problemet med å gi han ferie et par dager før, når dette tydeligvis er ekstremt viktig for han. Det er ikke akkurat fyllatur han skal på, og sesongen er over uansett.

1

Det er slike friheter som dessverre en del fotballspillere har tatt. I det øvrige arbeidslivet kan man bli fjernet med en gang om dette skjer, men når vedkommende tross alt har en verdi for klubben så blir det vel neppe mer enn en bot og advarsel.

1

Virker som resten av Brann-spillerne reagerer negativt på at Pusic har tatt disse frihetene. Moralen var ikke akkurat på topp fra før av, så dette var unødvendig av Pusic. Latterlig oppførsel, man skal ta reglene til klubben seriøst. Men som sagt tidligere, ender nok bare opp med en bot.

1
Safari123 Virker som resten av Brann-spillerne reagerer negativt på at Pusic har tatt disse frihetene. Moralen var ikke akkurat på topp fra før av, så dette var unødvendig av Pusic. Latterli...

Virker som resten av Brann-spillerne reagerer negativt på at Pusic har tatt disse frihetene. Moralen var ikke akkurat på topp fra før av, så dette var unødvendig av Pusic. Latterlig oppførsel, man skal ta reglene til klubben seriøst. Men som sagt tidligere

Pusic hadde jo noen idiotuttalelser om sine lagkammerater tidligere i år også ..

"virker som ingen ville ha ballen"

( eller : se kor jækla god eg e ! " )

1

Første jeg tenkte over var de som søkte om permisjon for å dra på Justin Bieber-konsert i Oslo. De skulle dra uansett om de fikk permisjon eller ikke. Forskjellen her er vel at de fikk permisjon, mens Pusic ikke fikk permisjon for å se sin helt, men dro allikevel. Blir det muntlig eksamen da, mon tro?

1
KaffeOrginal [sitat…] Pusic hadde jo noen idiotuttalelser om sine lagkammerater tidligere i år også .. "virker som ingen ville ha ballen" ( eller : se kor jækla god eg e ! " )

Pusic hadde jo noen idiotuttalelser om sine lagkammerater tidligere i år også ..

Mannen tar veldig mye plass har jeg inntrykk av, og når spillet ikker står til stil med hans uttalelser og hans breiale væremåte så blir de andre spillerne provoserte. Håper den nye treneren får inn litt vett i den gutten. Ellers kan de bare selge han.

Kjøp Riku Riski, er lei av lange baller opp på en stasjonær spiss.

1

Er nok bare en coverhistorie fra Pusic dette.

Den egentlige grunnen er at Dr. Mgonbgo er død og at Pusic er eneste arver til en formue på 27 millioner dollar.

Det eneste Pusic trengte å gjøre for å få pengene var å ta ut 20000 dollar i cash og levere til Dr Mgonbgo sin advokat.

Jeg skjønner Pusic om så er tilfelle.

3

AaFK kan hjelpe. De har en egen SMS-tjeneste for fortvilte klubber som opplever slikt. Bare send DEDE til 2424 så Vil du få Jason Morrison eller Demar Philips på tråden, de vil gi gode råd.

5

Superkristen ellever hittil:

Espen Johnsen

X - Rambekk - X - X

Nisja - Ogude - X

Krogsgård - Ojo - Pusic

Trener: Einar Gelius

Sportsdirektør: Egil Svartdal

2
Thpe Superkristen ellever hittil: Espen Johnsen X - Rambekk - X - X Nisja - Ogude - X Krogsgård - Ojo - Pusic Trener: Einar Gelius Sportsdirektør: Egil Svartdal

Superkristen ellever hittil:

Rune Bratseth og Fjørtoft snører på seg støvlene og spiller med korset på brystet for FK Jesus(Forente Kristne).

En Karl Petter Løkken fortjener også en plass på dette laget. Ikke vet jeg noe om hans tro, men han snakker som en kristen. Det er mer enn godt nok.

1

Jonathan Parr må inn på et kristent lag. Og Michael Barrantes som er en del av Pinsemenigheten i Ålesund.

1

Lignende innlegg

Laster...