Fotball - Norsk

Kniksen1

Hvem blir ny sportssjef i Brann?

Styret vedtok i dag å ansette en sportssjef igjen for første gang etter at katastrofen RBH ble fjernet fra stillingen. Hvem tror folket at klubben henter denne gang? Semb er nevnt, men alle husker hva som skjedde sist vi hentet toppfotballsjefen.

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Fint at noen lager tråder som faktisk bygger opp til diskusjoner, ja. Nok av samletråder/hyllesttråder og annet uinteressant skit som har preget vgd de siste årene.

1

sportssjef igjen for første gang etter at katastrofen RBH ble fjernet fra stillingen. Hvem tror folket at klubben henter denne gang?

POL

1
Bergen Rolf-Magne Walstad.

Hvis Walstad IKKE blir sportssjef, hva skal han da gjøre ?

Han utfører jo idag sportssjefoppgaver uten makt, dvs uten å ha siste ord ?

Har Brann råd til å la han gå rundt og slenge med lønn ?

Enten får han forsvinne ut eller så man han få jobben, fattige Brann har ikke råd til sportssjef + Walstad + en kjempedyr Utviklingsavdeling

1

Walstad har vel hintet om at han komme til å gi seg i klubben?

Vil ha en av følgende tre :

Svante Semb POL comeback

1

Synes det er altfor mye mas her inne om at man skal samle alle temaer på ett sted. Er ikke alle som har for vane å stadig gå inn på de diverse klubbtrådene, og på denne måten får flere det med seg. Synes det er helt greit at dette emnet får en egen tråd.

2

Walstad slutter i Brann.

NRK: Branns sportslige administrator siden november 2011, Rolf-Magne Walstad, slutter i jobben. Det melder Brann.no. Årsaken er at han ikke ser seg selv som aktuell til jobben som sportssjef. Walstad har takket ja til å fungere i jobben i en overgangsfase.

1

I følge BA skal det viktigste stillingskravet for sportssjefen, og treneren, være at han "passer" sammen med daglig leder Roald Bruun-Hanssen.

Første forutsetnig er vel da å ha et selvbilde som er hundre ganger større enn ens faktiske kvalifikasjoner.

Kjetil Rekdal?

1
twu Og lyden av hodet mitt mot veggen helt herfra til Trondheim... Nei, det blir nok en eller annen kjedelig teoretiker som ikke forstår at det skal være forskjell på Brann og f.eks Sa...

Og lyden av hodet mitt mot veggen helt herfra til Trondheim...

Jeg unner faktisk ikke Brann en sportssjef som RBH. Misliker på ingen måte klubben, og en slik skjebne vil komme under den amerikanske definisjonen "cruel and unusual punishment". Når amerikanerne mener at selv ikke dødsstraff favner inn under definisjonen, forteller det litt om målestokken.

RBH i Molde, derimot..... =)

1
Kniksen1 I følge BA skal det viktigste stillingskravet for sportssjefen, og treneren, være at han "passer" sammen med daglig leder Roald Bruun-Hanssen. Første forutsetnig er vel da å ha et...

I følge BA skal det viktigste stillingskravet for sportssjefen, og treneren, være at han "passer" sammen med daglig leder Roald Bruun-Hanssen.

Igjen opphever RBH seg som viktigere enn klubben

Det skal da vitterlig ikke være Sportssjefens og trenerens hovedoppgave å redde jobben til RBH?????

Heller ikke styret

Dette henger ikke på Greip!!

1

Lignende innlegg

Laster...