Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Litt som når TV2.no visste at Holmvik var klar for Viking. Men akkurat denne tror jeg på. Lykke til videre til Johan, og takk for god innsats. Kjipt å ikke kunne tjene penger på dette, men slik er fotballen av og til. Vi fikk god valuta for pengene likefullt. Kvalitetsspiller.

1
Fishstick Nå har vel guttedrømmen gått i oppfyllelse.

Tja.

Synes hele saken virker litt merkelig, egentlig. Aarhus er da ikke en veldig mye større klubb enn laget fra den flotte byen med Norges fæleste dialekt, og Bjørdal kunne med litt flaks spilt i en større liga. Ikke tror jeg det øker sjansene hans for landslagsspill nevneverdig heller.

Var veldig sykdoms/-skadeplaget i Glimt, men gjorde det hele tiden kjent at han ville spille for barndomsklubben Viking.

1
FowlerGod2 Tja. Synes hele saken virker litt merkelig, egentlig. Aarhus er da ikke en veldig mye større klubb enn laget fra den flotte byen med Norges fæleste dialekt, og Bjørdal kunne med li...

enn laget fra den flotte byen med Norges fæleste dialekt,

Hva! Du skal straffes! Camilla Herrem er på vei for å synge Tore Tang, igjen og igjen, til du i desperasjon begår selvmord:) En passende straff for slike uttalelser.

PS. Han er fra Egersund og spilte i Egersund IK (EIK for oss lokalt) før han reiste til Stavanger, så Viking er ikke barndomsklubben.

2
odtj [sitat…] Hva! Du skal straffes! Camilla Herrem er på vei for å synge Tore Tang, igjen og igjen, til du i desperasjon begår selvmord:) En passende straff for slike uttalelser. PS. H...

Camilla Herrem er på vei for å synge Tore Tang, igjen og igjen, til du i desperasjon begår selvmord:) En passende straff for slike uttalelser.

Herrem er velkommen hjem til meg any day of the week.

For øvrig er vel sangen du refererer til både skrevet (?) og sunget av en Bodøværing.

Dessuten kalte jeg byen flott :)

1
odtj [sitat…] Derfor en så human avlivingsmetode:)

Ser den. Meget humant av deg.

Du glemte for øvrig å påpeke hvordan sangen til tremenningen min skulle fremtvinge selvmordstanker :)

Edit: JLB var i alle fall under hele Glimt-oppholdet klar på at han ønsket å spille fast for Viking. Og jeg velger å tro at Viking er "laget" for Egersundere (unntatt Bengt Sæternes), på samme måte som at Glimt er laget for Fauskeværinger eller RBK for Værdøler.

1
FowlerGod2 Ser den. Meget humant av deg. Du glemte for øvrig å påpeke hvordan sangen til tremenningen min skulle fremtvinge selvmordstanker :) Edit: JLB var i alle fall under hele Glimt-oppho...

Du glemte for øvrig å påpeke hvordan sangen til tremenningen min skulle fremtvinge selvmordstanker :)

Det er vel heller sangerens stemmeprakt som vil gi den reaksjonen.

Tremenning. Er ikke alle minst tremenninger det oppe? :)

Ja, viking er laget for de fleste der ja. Men dette er hans siste mulighet til å gjøre noe i utlandet. Er godt fornøyd med at han ikke gikk til Brann eller RBK.

2
odtj [sitat…] Det er vel heller sangerens stemmeprakt som vil gi den reaksjonen. Tremenning. Er ikke alle minst tremenninger det oppe? :) Ja, viking er laget for de fleste der ja. Men d...

Det er vel heller sangerens stemmeprakt som vil gi den reaksjonen.

Tremenning. Er ikke alle tremenninger det oppe? :)

Igjen; Herrem kan få gjøre gnåle så mye hun vil her i stua. Det finnes mye bra i ørepropper. Gammelt jungelord: "Han som e kræsn bi fri."

Nei. Morten er uforholdsmessig langt ute i slekta. De aller fleste øvrige beboerne av sameland er mine søsken/mødre/fedre/etc :)

3
Wiggum Samme mann i juli: "Det er bare detaljer igjen før jeg signerer ny kontrakt og jeg ser for meg å spille i Viking i mange år fremover". Jeg trodde faktisk på han.

"Det er bare detaljer igjen før jeg signerer ny kontrakt og jeg ser for meg å spille i Viking i mange år fremover".

Fikk han ikke godt nok betalt i Viking? Skjønner lite av slike overganger, AGF er kanskje jevngode med Viking. Synes dette er synd for Tippeligaen, Lædre Bjørdal er faktisk en liten profil

1
olauteligger [sitat…] Fikk han ikke godt nok betalt i Viking? Skjønner lite av slike overganger, AGF er kanskje jevngode med Viking. Synes dette er synd for Tippeligaen, Lædre Bjørdal er faktis...

Tydeligvis ikke, selv om Viking visstnok tilbød en ganske bra kontrakt. Nekter å tro at det sportslige kan ha telt så mye i denne sammenhengen. Mulig det er et lite hakk større å prøve seg i dansk serie, men jeg er sikker på at han hadde blitt i Viking hvis vi hadde matchet lønna til danskene.

1
Speciale [sitat…] Evt. at studiemiljøene i Danmark er vesentlig bedre en i Norge, og i mange tilfeller er skolene bedre også. Og for ikke å glemme at klimaet er litt bedre, samtidig som man...

Evt. at studiemiljøene i Danmark er vesentlig bedre en i Norge, og i mange tilfeller er skolene bedre også.

Nettopp. Poenget er at det sportslige nivået ikke betyr alt for en fotballspiller, det er en pakke rundt også. Dermed får vi slike overganger. På samme måte blir norske studenter tidvis lokket utenlands av studietilbud som faglig sett er jevngode med hva vi kan tilby i Norge.

Uansett, håper Lædre Bjørdal lykkes i Danmark!

1

Lignende innlegg

Laster...