Fotball - Norsk

thoves82

Topp 5 salg i vinter?

Som regel så selges det alltid noen spillere ifra Tippeligaen til utlandet i løpet av vinteren. Hvem mener dere kommer til å selges denne gangen?

1. Johansen 25mill

2. Strandberg 10mill

3. Semb Berge 10mill

4. Bille Nielsen 9mill

5. Riski 6mill

Ondrasek, Chibuike, Gytkjær, Elyounoussi er andre alternativ.

1
58 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

4. Bille Nielsen 9mill

Jeg syns han har vært en flopp, han står altså med 5 mål om vi tar bort den ene fantastiske kampen med hatrick mot Sarpsborg og han scorte ikke et eneste seriemål i høst for RBK - det siste kom i august måned. I tillegg står han med svake 3 assist. Og det på et lag som jaktet gull. Jeg kan ikke se at han er salgbar for i nærheten av et slikt beløp.

1

Personlig er jeg enig. Han har vært en flopp. Men han er en 4-4-2 spiller, som egentlig aldri har scoret mye mål.. Han er mer en som jobber hardt for å skape rom til andre. Men det blir litt for mye fjas utpå banen... Nå spiller han kant i 4-3-3, og det funker ihvertfall ikke. Han kosta 4 mill når han ble hentet, og med 8 mål og landslagsplass for Danmark tror jeg verdien er steget litt. Tror både han og RBK er lysten på salg hvis det rette budet kommer, og jeg tipper 8-9 mill.

1

1. Johansen 25mill

12-15 er nok mer riktig.

20 mill+ må det "budkrig" til eller at type Monaco eller russisk klubb med eiere som driter penger kommer på banen

1

1. Johansen 25mill

2. Strandberg 10mill

3. Semb Berge 10mill

4. Bille Nielsen 9mill

5. Riski 6mill

Ondrasek, Chibuike, Gytkjær, Elyounoussi er andre alternativ.

I tillegg står sikkert spillere som Hans Nordbye, Ruben Kristiansen, Thomas Kind Bendiksen, Alxander Groven, Fredrik Ulvestad høyt på listen rundt omkring.

Og så håper jeg vi i Rosenborg kvitter oss med Gamboa, Mix, Svensson mens vi kan få noe for de.

Og så har du sikkert en hel haug spillere som ikke får nye kontrakter og forsvinner av den grunn, kanskje typer som Dorsin, Høiland ol.

Ellers så er jo denne Møller Dæhlie ett brennhet navn dersom noen observerte ham i de landskampene han har spilt i det siste, var jo rett og slett fantastisk mot Danmark og Skottland. Viser han seg frem også i cupfinalen kan han bli den største overgangen fra norsk fotball på lenge.

I tillegg er kanskje Martin Ovenstad godsets største salgsobjekt bak Stefan Johansen, selv om han kanskje trenger neste sesong på seg for å etablere seg for fullt.

1

Ja får vi 9 mill for Nicki Bille sier jeg bare løp og selg!! Når det er nevnt, har mannen bidratt mye rundt utenomsportslige ting. Jeg liker slike spillere og vil gjerne ha flere av dem til Trondheim.

1
Slettet-AMX_QA Hvilke rykter? Men hvem vet.

Man hører så mangt når man snakker med folk, noe stemmer og noe stemmer ikke. Jeg har ikke noen link å vise til for å si det slik.

Jeg tror uansett Tippeligaen er det riktige stedet for Dæhli å være minst en sesong til. Men et slikt talent skal man absolutt ikke stikke kjepper i hjulene for om han selv føler han trenger en større liga å utvikle seg videre i.

1
GoingKronos [sitat…] Jeg syns han har vært en flopp, han står altså med 5 mål om vi tar bort den ene fantastiske kampen med hatrick mot Sarpsborg og han scorte ikke et eneste seriemål i høst f...

Jeg syns han har vært en flopp, han står altså med 5 mål om vi tar bort den ene fantastiske kampen med hatrick mot Sarpsborg

Hvorfor ikke like godt skrive at han står med 0 mål - bortsett fra hat-tricket mot Sarpsborg, de fem andre han scoret, hvorav flere var matchvinnere og en hel rekke cupmål?

Håpløs regnemetode, det der. Bille har vært svakere enn forventet, men ingen flopp. Mannen har fått tillit, han har levert cirka 65 prosent av de varene vi forventet. Ikke bra, men heller ingen katastrofe.

Hvis Bille er en flopp, da er jo hele Tromsø IL en flopp i 2013. Sterke ord, vil jeg si....

1

Ørjan Nyland takket nei til Everton for 1 år siden, men takker kanskje ja nå. De har vært på jakt etter ham siden 2008.

1

Lignende innlegg

Laster...