Fotball - Norsk

valotunk

2. div. avd. 3 2014

Vard Haugesund ned Lyn Grorud Egersund Førde Fyllingsdalen Ålgård Vidar Åsane Fana Brann 2 Stabæk 2 opp Stord opp Florø opp

Vi i Førde er fornøyde med oppsettet. Vi slipper lange turer til Sørlandet og da skal fire rogalandsturer samt til Stord gå bra. 4 Bergensturer, 3 til Oslo samt to heidundrende lokaloppgjør mot Florø! Ser allerede fram mot Førde - Florø på Førde stadion 16. mai 2014, det kan bli ny publikumsrekord. 16. maikampen i 2012 var nemlig i Florø.

Sportslig er nok Vard den store favoritten, og Lyn blir den største utfordreren slik jeg ser det.

Håper vi får til en livlig tråd med folk fra de fleste lagene!

2
1,5k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sportslig er nok Vard den store favoritten, og Lyn blir den største utfordreren slik jeg ser det.

Vard skal nok få lov til å ha favorittstempelet ja, og vi (Lyn) skal iallefall være topp 3 er dog veldig spent på FKF.

Vi bytter ut samtlige motstandere ifra i fjor! Og blir snytt for klassikeren Lyn - Skeid på Bislett. Sportslig sett en grei avdeling men gud så kjedelig, ingen publikumskamper. Ingen turer som umiddelbart blinker seg ut som årets tur. Skulle gjerne ha byttet plass med Vif2 som får noen reale godbiter sett fra et supporterperspektiv.

1

Sportslig er nok Vard den store favoritten, og Lyn blir den største utfordreren slik jeg ser det.

Tror FKF kan henge med her, med ny trener fra Island.

1

Håper denne tråden kan brukes litt flittigere enn fjorårets.

Har du nyheter om eget lag så del det med oss andre.

Geografisk er jo avdelingen spredd, men det er artig å følge med på alle klubbene i avdelingen.

2

Det drukner litt i Brann sin trener jakt her i Bergen, men et paradoks er det da at FK Fyllingsdalen snart presanterer den gamle stopperkjempen i Brann Olufur Ørn Bjarnason til ny trener for a-laget til FKF

1
stikkpillen Høres spennende ut. Hvordan er Lyn-laget ellers, går man for opprykk?

Enkelte har snakket om at det skal satses på opprykk i år, men personlig lurer jeg på om det ikke kommer et år for tidlig med tanke på at utskillelsen av toppfotballen til egen enhet ikke formaliseres før 1.januar. Budsjettmålet man satt i sommer på 6+ millioner er vel også redusert noe såvidt jeg har hørt (KUN RYKTER).

A-lagsstallen - Tom Kristoffersen la opp tidlig i sommer, Øyvind Jakobsen flytter mest sansynnelig hjem til Harstad, Såresh Ahmadi er i tenkeboksen, Melhuus har meldt overgang til Charlottenlund, Sami Sakka vil kun ha et par gjesteopptredener for 2-laget, Tresor Egholm flytter hjem til vestlandet, GvB er usikker, Andreas Moen har i likhet med Gøran vært finansiert av supporterne men med mye skader i år så tviler jeg på om invisteringsviljen er tilstede neste år og da forsvinner han. Endre Fotland Knudsen er på "utlån" til Røros pga. studier men kommer tilbake neste sommer.

Så stallen ser pr. dags dato slik ut:

Sandsør, Omenås, Lilleberg

Brenden, Bjørnskau Johannesen, Dahir, Dahm, Sætherbakken, Pedersen Strand

Lidin Hansen, Isaksen, Rygg, Vinje, Sereba, Kidane Dalva

Johannesen, Badou Jor

Litt tynt på stopper og spissplass. Grei 11'er men null bredde.

3

Takk for god info. Skal oppdatere deg på FK Fyllingsdalen om du ønsker, men det må bli imorgen.

Følger du Lyn tett, har du noen tilknyttning til laget?

1
stikkpillen [sitat…] Fra storhetstiden?

Mads Dahm er fremdeles med ja.

Til om det om jeg har noen tilknytning til laget er svaret enkelt å greit ikke mer enn som en greit engasjert supporter, ingen verv eller lignende og takk gud for det, det lar seg ikke kombinere med det å være supporter - For mange hatter osv.

1
Damefallet Enkelte har snakket om at det skal satses på opprykk i år, men personlig lurer jeg på om det ikke kommer et år for tidlig med tanke på at utskillelsen av toppfotballen til egen enh...

Så stallen ser pr. dags dato slik ut:

Sandsør, Omenås, Lilleberg

Brenden, Bjørnskau Johannesen, Dahir, Dahm, Sætherbakken, Pedersen Strand

Lidin Hansen, Isaksen, Rygg, Vinje, Sereba, Kidane Dalva

Johannesen, Badou Jor

Litt tynt på stopper og spissplass. Grei 11'er men null bredde.

Mener du det der?? Runar-dahm-dahir-morten, den bakrefireren er etter min mening 2 div's beste, uten at jeg kjenner til de andre lagene. alle de der tror jeg hadde kommet inn på de fleste adecco lagene.. Men jeg er der imot enig med deg at bredden i laget er tynn.

1
Dani99 [sitat…] Mener du det der?? Runar-dahm-dahir-morten, den bakrefireren er etter min mening 2 div's beste, uten at jeg kjenner til de andre lagene. alle de der tror jeg hadde kommet...

Mener du det der?? Runar-dahm-dahir-morten, den bakrefireren er etter min mening 2 div's beste

Helt klart blant de bedre ja. Men mener det er nødvendig å få inn en stopper til, for bak førstevalgene har vi kun Sætherbakken og det er ikke en spiller jeg er veldig lysten på å se ofte på banen nesten år som stopper. Itillegg er det flere klubber som har fulgt Faisal en stund, så jeg har på følelsen av at han fort kan forsvinne etter vårsesongen og da ser jeg helst at erstatteren allerede er i klubben. 1-2 stoppere og 2 spisser så har vi et mannskap som skal kunne kjempe med Vard om opprykket hele veien inn. En venstrekant hadde heller ikke vært å forakte men det er ikke det mest kritiske.

Det bare på spissplassen jeg vil ha et nytt førstevalg i de andre posisjonene ønsker jeg først å fremst breddesigneringer.

1
Damefallet [sitat…] Helt klart blant de bedre ja. Men mener det er nødvendig å få inn en stopper til, for bak førstevalgene har vi kun Sætherbakken og det er ikke en spiller jeg er veldig lys...

Ja, vi er ganske enige. Er ikke så veldig lysten på å se Ola på stopperen jeg heller, så da kommer vi tilbake til at det er bredden i laget det går på! men hvor god tenker du han erstatteren må være da? for vi har jo Strand! også trenger vi en spiss som kan score 20+ ja!

Dette er den letteste gruppa vi kunne ha kommet i med tanke på opprykk, så jeg tror rykker vi ikke opp neste år, så blir vi værende i 2 div i mange år!

1
Dani99 Ja, vi er ganske enige. Er ikke så veldig lysten på å se Ola på stopperen jeg heller, så da kommer vi tilbake til at det er bredden i laget det går på! men hvor god tenker du han e...

Det ultimate hadde vært Hasle/Løren-kaptein Even Iversen, men det viktigste er å hente en stopper for å gjøre nivåforskjellen på førstevalg og reserve mindre enn det er idag. Ahmed El Amrani er såvidt meg bekjent omskolert til forsvarsspiller kanskje han kan lokkes tilbake?

Min første innskytelse var også at dette var den enkleste avdelingen, men etter å ha gått klubbene nærmere i sømmene er jeg sannelig ikke sikker. Vard har sikkert et ønske om å gå rett opp igjen, Fyllingsdalen er en ambisiøs klubb og pr.dags dato omtrent på samme nivå som oss. Itillegg har vi Førde, Grorud og Egersund som nok ikke har det samme toppnivået men som alle har spillere man iallefall har hørt om i stallen.

1

Lignende innlegg

Laster...