Fotball - Norsk

Qrt40

1. divisjon 2014

Det skjer mye allerede i Adeccoligaklubbene rundt omkring så da er det bare å lage ny tråd.

Alta.

Tromsø.

Tromsdalen.

Ranheim.

Kristiansund.

Nest-Sotra.

Ull/Kisa.

Strømmen.

Mjøndalen.

Sandefjord.

Fredrikstad.

Hamkam.

Bærum.

Hønefoss.

Bryne.

Hødd.

1
1,1k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ull/kisa har pr nå mistet Kind Mikalsen til Lillestrøm. Utleieavtalene med Zahid (VIF) og Logi (LSK) er ute.

1

Det skjer mye allerede

Er det rekkefølgen neste år du har tippet, eller har du bare ramset opp lagene helt tilfeldig?

1

Thpe - Tabelltips:

1. Tromsø

2. Hønefoss

3. Sandefjord

4. Fredrikstad

5. Ranheim

6. Nest-Sotra

7. Mjøndalen

8. Alta

9. Bryne

10. Ham-Kam

11. Hødd

12. Ullensaker/Kisa

13. Bærum

14. Tromsdalen

15. Kristiansund

16. Strømmen

2

Tromsø rykker nok rett opp igjen. De taper neppe mer enn en kamp eller to. Tror faktisk Fredrikstad rykker ned til Oddsenligaen.

1

Mitt tabelltips får dere 1 april da jeg er redd Hønefoss kollapser i vinter.

11 mann uten kontrakt og trenerløs nå, økonomi i rød sone gjør at jeg må vente noen mnd før jeg kan tippe tabell :-)

1

Ikke at jeg tror det blir slik, men basert på plasseringen i år, ser tabellen 2014 slik ut:

1. Tromsø

2. Hønefoss

3. Hødd

4. Ranheim

5. HamKam

6. Mjøndalen

7. Bryne

8. Sandefjord

9. Kristiansund

10. Fredrikstad

11. Strømmen

12. Ull/Kisa

13. Nest-Sotra

14. Tromsdalen

15. Bærum

16. Alta

Tror nok både Fredrikstad og Sandefjord vil klatre på tabellen.

1

1.Hønefoss

2.Mjøndalen

3.Tromsø

4.Ham-Kam

5.Fredrikstad

6.Bryne

Nedrykk: Sandefjord Fotball + 3 til.

1
DereVetHvem Tromsø rykker nok rett opp igjen. De taper neppe mer enn en kamp eller to. Tror faktisk Fredrikstad rykker ned til Oddsenligaen.

Jeg vet at du hvertfall håper de rykker ned :) Som vanlig vil nok de nyopprykkede lagene slite, Tromsø vil nok gå opp igjen. FFK er jeg usikker på, men nå som det virker som om økonomien har bedret seg og Høili har begynt å bevege på seg igjen er det vel håp om at vi kan klore oss fast til en kvalikplass.

Malacay

1

Etter det Bergensavisen kjenner til skal Lars Fredriksen bli trener for Nest-Sotra sammen med Alexander Johan Straus kommende sesong.

Fjordårets trener David Nielsen har gått inn i trenerteamet til Ronny Deila i Strømsgodset.

Fredriksen har vært hovedtrener for 3. divisjonslaget Bjarg de tre siste sesongen, men ga se etter årets sesong.

Han har vært i Bjarg i tilsammen fem sesonger. Før den tid var han med Gaute Haugenes og trente Fulhams damelag i England. Fredriksen har også vært med i trenerteamet til Fyllingen, og vært sportslig leder i den samme klubben. Han har også vært trener for Stord.

I 2012 var han ferdig med den høyeste trenerutdanningen i Norge, UEFAs A-kurs.

1

Om FFK holder spillerne sine blir de kjempe gode neste år. Dere hørte det her først ;)

1

Strømmen og Ull/Kisa jobber begge med å få Ohi fra LSK på utlån neste sesong.

1
FOTBALLfotball [sitat…] du har høye tanker om mitt lag. Hvorfor?:)

Alta har mange gode spillere og jeg tipper de overrasker neste år.

Svein-Ove Thomassen vet jeg holder et svært høyt nivå. Magnus Nikolaisen virker også spennende. Hurtig og scorer mye mål. Bakerst har dere en stødig keeper i Jarosinski. Ngom(?) husker jeg som en god duellspiller.

Andreas Markussen så jeg spille i helga under Hulløy Cup. God spiller det også ;)

1

Det er relativt vanskelig å tippe adeccoligaen i utgangspunktet, og særlig nå før et overganger er gjennomført. Er likevel et par lag som har styrket og svekket seg allerede.

Hødd-har mistet trener og og sønnen til treneren. Overpresterte stort denne sesongen, med tanke på spillerne de mistet før og under sesongen, men vil med noen forsterkninger kunne kjempe seg til en plass midt på tabellen (da vil det si de er med i kamp om kvalikk er jo latterlig jevnt i denne ligaen).

Mjøndalen- har mistet kirkevold blir vanskelig å erstatte. Ble muligens litt overvurdert før sesongen. Uten en ny spiss blir det en laber sesong for Mjøndalen

HamKam- adeccoligaens dårligste keeperpar var årsak til at de ikke rykket opp. Må ha nye keepere. Mistet Odbjørn Lie, blir muligens umulig å erstatte for HamKam. De to andre stopperne er ikke all verden. På sitt beste spiller de fantastisk offansiv fotball og vil kunne vinne mange kamper på de. Utrolig viktig for de at Idriz er med videre.

Ranheim- utvilsomt det laget som har best tilgang til gode spillere. Kan hente nærmest fritt fra to fylker, med utrolig god fotballkultur. Eneste problemet er at de har adeccoligaens dårligste økonomi. Kan ikke hente en 2. div spiller under 23 år blant annet pga utdanningskompansasjon. Vil være avhengig av at de fleste spillerne fortsetter og det ser det ut som de vil.

Sandefjord-Største problemet er at de tror de er et tippeligalag. Det er de ikke. Har en flott stadion men det stopper der. Henter spillere som ofte ikke slått til andre plasser. HAr fått inn Kirkevold han kan være mannen som kan skyte Sandefjord opp. Meget usikker på om treneren, Bohinen, har det som trengs.

Tromsdalen-Tromsø i samme divisjon rykker rett ned igjen

Nest-Sotra- rykker rett ned igjen

Bærum- rykker rett ned igjen, det er rett og slett for mange lag på østlandet i adecco allerede og de vil ikke kunne stille et slagkraftig nok lag som vil ta nok poeng

Strømmen- Mister alle spillerne som vanlig, men vil naturligvis overleve igjen

Ull/Kisa- Tror de vil slite, mange lag ligger rundt som vil ha de samme spillerene. Er nå i rød sone og har mistet noen spillere. Har noen meget spenende angrepsspillere i Langås og Dos Santos, avhengig av at de får beholde disse. Må også ut på keeperjakt kan bli vanskelig.

Fredrikstad- Sliter litt med det samme som Sandefjord, tror de er et tippeligalag, men er dog nærmere enn Sandefjord. Må renske opp i stallen, en ny kvalitetspiller i hvert ledd for å styrke sentrallinja er avgjørende. Usikkerhet rundt økonomien, men noe tyder på at den er på bedringensvei.

Tromsø-Veldig vanskelig å vurdere. Hvem blir med ned? Kan de ta en HamKam? Men mest sannsynlig rykker de rett opp igjen

Hønefoss-Veldig mange spillere uten kontrakt. Helge Haugen har forsvunnet. Kan rykke opp men for tidlig å si noe om

Alta- vil få det tøft. Men er vanligvis god til å hente utlendinger og kan få et slagkraftig lag

2

Mye spennende som skjer i Hønefoss om dagen, Rolf Magne Walstad er tilbake som sportssjef. Han gjorde en veldig bra jobb sist han var her, og er en populær mann på Ringerike. Han er nå igang med spillerlogistikk og har noen trenere på blokka.

Klubbøkonomien virker det som de har bra kontroll på, tror ikke HBK er noe særlig dårligere økonomisk stilt enn de fleste andre toppfotballklubber i landet. Sone-inndelingen til forbundet er jo ganske håpløs, når klubber som Vålerenga er nær konkurs og ikke i rød sone.

Av de som stod uten kontrakt har Haugen signert for Sogndal, mens Alexander Mathisen er linket til Aalesund, og Kevin Larsen er linket til Sandefjord. Hvis vi klarer å beholde sentrale spillere som Clark, Riski og Groven tror jeg vi har gode muligheter til direkte opprykk. Dersom Riski og/eller Groven blir solgt vil vi få igjen ganske bra med penger.

Det har åpnet seg flere plasser på utenlandskvota, slik at den nye treneren har flere muligheter på overgangsmarkedet.

Ellers blir det endelig byttet kunstgress på Aka Arena, og det blir bygget en ny stor idrettshall på den tomme langsiden, slik at det blir en penere stadion med bedre akustikk.

2

Stian Rasch går fra Strømmen til Mjøndalen. Fjerde mann ut fra Strømmen i år.... Bare profiler også så her må Per Nygren opp i ringene og handle inn...

1

Lignende innlegg

Laster...