Fotball - Norsk

Barks

*2.divisjon avdeling 2 - 2014*

Lagene:

Elverum (nedrykk fra Adeccoligaen) Gjøvik-Lyn Raufoss Nybergsund Valdres Træff Molde 2 Levanger Byåsen Nardo Rosenborg 2 Brumunddal (opprykk fra 3. divisjon) Herd (opprykk fra 3. divisjon) Rødde FK (opprykk fra 3. divisjon)

Avdelingen består av et knippe lag fra Innlandet som allerede burde kjenne hverandre godt, ispedd med lag fra Trøndelag og Møre og Romsdal.

Synes kanskje ikke denne avdelingen virker som den aller sterkeste, og ved første øyekast vil jeg si at Raufoss og Elverum virker som de største favorittene.

2
1,1k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Spissen Eldar Hadzimehmedovic fra Raufoss, midtbanespilleren Andeas Hovemoen og midtstopperen Øystein Kvello fra Lillehammer er klare for Brumunddal. Det er solide forsterkninger til et lag som holdt unna for et godt Lillestrøm 2 i kampen om opprykk denne sesongen. Det betyr at Brumunddal har en solid stall når de har rykket opp igjen i 2. divisjon.

Etter at de tapte 0-7 hjemme mot Frigg har Nybergsund vunnet 7 og spilt 4 uavgjorte kamper i 11 siste kampene denne sesongen.

Dette gjør at jeg lanserer på Brumunddal og Nybergsund som outsidere som vil være med å kjempe i toppen av denne avdelingen neste sesong.

1

Som Levanger-supporter må jeg si meg særdeles fornøyd med oppsettet, siden jeg for tiden bor i Østerdalen, og har 5 av LFKs bortekamper innenfor 90 minutter med kjøring.

Avdelingen virker tøff, og ingen av opprykkslagene virker som noen dumpelag. Levanger må forsterke hvis de skal gjenta 3.plassen i avdeling 4 fra i fjor

1
IsoGrifo7L Spissen Eldar Hadzimehmedovic fra Raufoss, midtbanespilleren Andeas Hovemoen og midtstopperen Øystein Kvello fra Lillehammer er klare for Brumunddal. Det er solide forsterkninger t...

Andeas Hovemoen og midtstopperen Øystein Kvello fra Lillehammer er klare for Brumundda

Usikker på om disse to er noen gode 2.divisjonsspillere lengre. Kvello er stabil, men usikker på om han har nivået inne lengre. Hovemoen var en god 2.div spiller, men det er 6 år siden. Aldri utviklet seg slik han kunne, og har ikke samme drivet som han en gang hadde.

1
toonarmy [sitat…] Usikker på om disse to er noen gode 2.divisjonsspillere lengre. Kvello er stabil, men usikker på om han har nivået inne lengre. Hovemoen var en god 2.div spiller, men det...

De spilte jo i 2. divisjon i 2012, og med skifte av klubb og miljø regner jeg med at de satser litt ekstra for å komme på laget, og finner tilbake til samme nivå som de har hatt tidligere.

Kvello er riktignok 33 år, men rutine er viktig, og det er ingen alder for en midtstopper. Regner med at Kvello og Brumunddal sin beste spiller i 2013 Rune Pettersen kommer til å danne et solid midtstopperpar neste sesong.

1
IsoGrifo7L De spilte jo i 2. divisjon i 2012, og med skifte av klubb og miljø regner jeg med at de satser litt ekstra for å komme på laget, og finner tilbake til samme nivå som de har hatt ti...

De spilte jo i 2. divisjon i 2012, og med skifte av klubb og miljø regner jeg med at de satser litt ekstra for å komme på laget, og finner tilbake til samme nivå som de har hatt tidligere.

Ja, men de var ikke spesielt gode. Kvello er dog bedre en Håviss. De var ryggraden på et lag som ikke akkurat var gode i en middels 3.divisjonsavdeling. Mistenker også at Håviss satser mer på futsal på dette tidspunktet enn 11-er.

1
toonarmy [sitat…] Ja, men de var ikke spesielt gode. Kvello er dog bedre en Håviss. De var ryggraden på et lag som ikke akkurat var gode i en middels 3.divisjonsavdeling. Mistenker også at...

Mistenker også at Håviss satser mer på futsal på dette tidspunktet enn 11-er.

Da burde han ikke skifte klubb til Brumunddal.

Tror som jeg skrev i forrige innlegg at begge kan finne tilbake til tidligere nivå på grunn av at klubb og miljø skifte.

1

Raufoss

Ut: Eldar Hadzimehmedovic, Amund Sørumshagen, Helge Andre Jøndal.

Helge kunne vi beholdt, men det var ingen interesse for å tilrettelegge for hans siste halvår på høgskole.

Amund er alt for mye skadet. Tidvis god, ofte under middels.

Eldar har ikke vært i nærheten av fast plass de siste årene.

Inn:

Ole Kristian Lauvli, keeper (Nordre Land) - usikker på om han er formelt klar, men har sagt ja.

Raufoss skal ha inn noen spillere til.

Etter min mening bør det inn en ving + en back + en spiss.

1

Noe jeg syns er virkelig spesielt her, er at samarbeidet mellom Melhus og Tiller ikke fikk kalle seg Melhus/Tiller. Dermed måtte de kalle seg Rødde, som er en åker med en folkehøyskole i ingenmannsland verken på Melhus eller Tiller, men ca midt i mellom.

1

Som en liten pekepinn, kan det nevnes at Betsson allerede har kommet med vinnerodds:

Raufoss: 3.00 Elverum: 3.30 Træff: 8.25 Nybergsund: 10.00 Byåsen: 14.00 Levanger: 14.00 Gjøvik-Lyn: 15.00 Valdres: 24.00 Nardo: 25.00 Brumunddal: 28.00 Herd: 35.00 Molde 2: 45.00 Rosenborg 2: 45.00 Rødde FK: 70.00

1

Er det noen som helst tvil om at Raufoss kommer til å vinne denne avdelingen? Det er jo tilnærmet walkover for de. Eneste laget som kan true de nevneverdig er Elverum.

1
Lilleborg Er det noen som helst tvil om at Raufoss kommer til å vinne denne avdelingen? Det er jo tilnærmet walkover for de. Eneste laget som kan true de nevneverdig er Elverum.

Er det noen som helst tvil om at Raufoss kommer til å vinne denne avdelingen?

Må innrømme jeg ikke er sikker. Det er alltid lag som overrasker, og vi vet alt for lite om Elverum. Man bare gjette hvor mye penger som pumpes inn i Sundet.

Synes det er for mange ukjente lag til å at vi på Raufoss kan snakke opprykk enda. Det blir sikkert målet, men kampene skal spilles først.

1
Tubiz91 [sitat…] Mener du at den bør være lavere? Til Rhesus Kristus: Jeg huffet meg over at du sa du hadde savnet reservelag. Det er for meg uforståelig.

Jeg huffet meg over at du sa du hadde savnet reservelag. Det er for meg uforståelig.

For å tydeliggjøre: Jeg savner å se Molde-lag i Trøndelag, siden jeg er Molde-fan bosatt i Trondheim. Rent egoistisk der altså. Har absolutt forståelse for at de som holder med 2. divisjonslag synes det er en pest og en plage. :-)

1

Lignende innlegg

Laster...