Fotball - Norsk

GabrielBatistuta

Perry må gå

Tilbake til røttene var mantraet når han tok over.

Ikke i nærheten av noe som er røtter i sin første sesong.

Perry må gå.

1
90 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ingen tvil om at han har levert en møkk elendig sesong forutsetningene tatt i betraktning.

1
Slettet-AMX_QA

Jeg har tidligere skrevet at Perry må få tid, men den defensive tankegangen han har får meg til å steile. Gamboa er knallgod, ligaens beste back, men han har null målpoeng og skal selvfølgelig ikke in når vi må ha mål. Elendig kampledelse - igjen.

Helt håpløst å satse på kontringer når man "skal tilbake til røttene".

Ansett tidenes norske fotballtrener imens vi fortsatt har sjansen. Så kan de heller bruke litt tid på å finne etterfølgeren - etter selvsagt, at Hoftun er sparket.

3

Jeg kunne sagt mye om RBK gutta etter de sa at Godset spillerene ikke var vant med å ligge i toppen.

Men det har de kanskje glemt siden de "tapte" både TL og NM

Ja ja sånn kan det gå

1

Håper virkelig ikke det er RBK-fansen som laget denne tråden, og som mener at Perry må gå.

For stadig bytte av trener er nok hovedgrunnen til at RBK har mistet taket de har hatt i Norge, fansen og ledelsen har kun seg selv å takke.

Molde står bak Solskjær etter klubbens mest grusomme start, og han snur sesongen. RBK hadde sparket treneren etter den starten.

Bartefolket har blitt for høye på pæra, og må gå mer i seg selv

1

"Hele" Trondheim kommer til Oslo og cupfinale, og så er det dette Rosenborg viser. For en utfattelig feig klubb. Det ville nærmest vært en skandale for fotballen med Rosenborg-seier i dag.

All ære til Molde som er morsomme å se på.

3
kmskrs Håper virkelig ikke det er RBK-fansen som laget denne tråden, og som mener at Perry må gå. For stadig bytte av trener er nok hovedgrunnen til at RBK har mistet taket de har hatt i...

Håper virkelig ikke det er RBK-fansen som laget denne tråden, og som mener at Perry må gå.

Perry i seg selv er ikke nødvendigvis problemet. Men når en hel klubb går i bresjen for å gjeninnføre gode gamle RBK, for deretter å mislykkes så kapitalt med å vise sitt gamle jeg - vel.. da er man like ute å sykle som man den gang kunne forutse da ansettelsen var et faktum i vinter. Perry sitter nok trygt, men RBK-mantraet bør legges dødt inntil Perry er historie.

2
aaleby Nå var det vel ikke poengsanking som var hovedbudskapet som ble solgt inn når Perry ble ansatt. RBK har en spillerstall som i seg selv gjør at det skal være nesten umulig å havne d...

Aaleby, du kommer uansett ikke unna at det har vært framgang i forhold til de to forrige sesongene.

Dette evinnelige maset om trenerbytter er bare dumt, og spesielt RBK burde vite at det ikke er veien å gå nå ettersom man har spist trenere de siste ti åra.

2
Anelka2 Aaleby, du kommer uansett ikke unna at det har vært framgang i forhold til de to forrige sesongene. Dette evinnelige maset om trenerbytter er bare dumt, og spesielt RBK burde vite...

Aaleby, du kommer uansett ikke unna at det har vært framgang i forhold til de to forrige sesongene.

Og nettopp derfor var måten ansettelsen til Perry skjedde på så fullstendig virkelighetsfjern. Man ansetter ganske enkelt ikke en trener med en så syltynn CV som vil ha lyktes dersom RBK 1. Vinner serien 2. Vinner serien med stil i erketypisk rbk-stil. Satt i den konteksten har Perry mislyktes kapitalt. Og ja; det har vært en slags framgang, men med alle spillerkjøpene så skulle jo det også bare mangle!

1
Slettet-AMX_QA Jeg har tidligere skrevet at Perry må få tid, men den defensive tankegangen han har får meg til å steile. Gamboa er knallgod, ligaens beste back, men han har null målpoeng og skal...

Elendig kampledelse - igjen.

Stiller meg bak denne. Å starte med Chibuke ensom på topp var en katastrofe. Å bytte ut Selnes som var blant RBKs beste og har en livsfarlig venstrefot var en gedigen bommert. Dorsin på benken er også merkelig, men RBKs venstreside funket likevel greit.

1

Litt usikker på dagens RBK. Vinner jevne seriekamper men satser ikke på raske vinger lenger.

Skal man gjette at nesten-nesten er greit i Trondheim og at Perry sitter trygt.

1
aaleby [sitat…] Og nettopp derfor var måten ansettelsen til Perry skjedde på så fullstendig virkelighetsfjern. Man ansetter ganske enkelt ikke en trener med en så syltynn CV som vil ha ly...

For å spille erketypisk RBK-stil som du kaller det, kreves det at man har ferdigheter til det, og alle som har fulgt med veit at RBK idag er noe helt annet enn 90-tallsgjengen som herja i Tippeligaen. Hvis man virkelig tror at dette bare er å bestemme seg for å gjenoppta så er man rimelig naiv, helst dum.

Perry sa jo flere ganger og at "tida hvor to vinger med hockeysveis spilles igjennom osv.." er forbi. Altså Perry har aldri lovt at ting blir som i gamle dager. Mye spillerkjøp ja, det har det vel vært nesten hele tida, jeg syns Perry traff ganske bra jeg. Mike Jensen,muligens beste TL-spiller i år, Bille brukbar, og Skjelvik er spennende.

Selvsagt kan det spesielt offensivt bli bedre, men å svartmale det hele med "spark trenern" blir feil, og desverre også litt typisk bortskjemte trøndere.

1

Husker jeg godta meg når Perry ble ansatt. Tippet 0 titler på RBK. IKKE overraskende.

Tror likevel ikke han får sparken. Var tross alt "marginer" som gjorde at det ble 2 x 2. plass.

1

Perry sitter nok trygt; 2. plass i TL og finale i NM er godkjent resultat. Det er når vi ser bak resultatene at man blir skremt. RBKs angrepsspill er planløst og ueffektivt, og det scores dertil få mål.

1

Lignende innlegg

Laster...