Fotball - Norsk

Artaxerxes

Solskjær må gå

Hvor mange gull skal denne mannen snyte oss for?!

Nå er det på tide at han går til utlandet. Hvis ingen lag fra Premier League kjenner sin besøkelsestid, må nesten RBK selv gi ham et tilbud han ikke kan avslå...

1
28 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Enig. Forskjellen i dag var Solskjær. Send han til utlandet asap. Ta med deg Dæhli også. De to kan bli de to største norske fotballprofilene i utlandet Norge har hatt.

Så kan Rosenborg vinne noe neste år. Hvis ikke tror jeg Molde vinner seriegullet neste år

1

må nesten RBK selv gi ham et tilbud han ikke kan avslå...

Skulle likt å se Røkkes reaksjon når privatflyet med Hoftun lander i Molde ;)

1

Det fine med Ole Gunnar er at han har beina godt plantet på jorda, er en familiemann så han blir nok i Molde til ungene er ferdig med skolen så han har nok et par gode år igjen i Molde fremdeles. Har jo selv sagt at det kun er spesielle tilbud fra utlandet som kan få han til å forandre på planen om at ungene skal vokse opp i Kristiansund.

Har vell uansett ikke noe hastverk, kan vell strengtatt ta over en Premier League klubb akkurat når det passer han. Har vell såpass stort navn og det er alltid et par tre klubber som ser etter ny trener mellom hver sesong. Er jo fremdeles veldig ung i trenersammenheng.

1

Tre titler på tre sesonger under Solskjær. Det er rett og slett veldig imponerende! Molde er uten tvil en gullkandidat neste sesong sammen med Strømsgodset og RBK. Ser ikke helt hvem som skal skille de tre lagene, men det gjorde jeg ikke før denne sesongen heller og i år sviktet jo Molde. Har håp om medalje neste år, men veldig liten tro på at det skal skje.

1

Fortsatt nysgjerrig på Dewaz betraktninger om Molde. Virker som mange her ser store kvaliteter i troppen.

1

De siste serierundene brukte jo Ole Gunnar på å teste ut spillere frem mot cupfinalen, voldsom rokering og hvilte spillere som helt åpenbart var i form til fordel for spillere som stortsett ikke leverer så de skulle få en siste sjanse til å vise om de hadde noe i en cupfinale å gjøre i ren treningskampstil.

Skal vell ikke lese så alt for mye i det, og Ole Gunnar selv sa jo når det var fire eller fem runder før slutt at bronsemedaljer motiverer ingen, det er gull eller ingenting og så enkelt var det for han sin del hvertfall. Helt siden Rosenborg kampen på Aker Stadion så var alt fokus rettet inn mot cupfinalen og gi spillerne sjansen til å bevise at de har noe der å gjøre og ingenting annet, noe man så ganske tydelig på banen de to siste rundene.

De to siste kampene av denne sesongen med betydning for Molde og Ole Gunnar sin del endte med grei skruing, og begge førte til at Roseborg ble henvist til sølvplass i både serie og cup så det er jo strålende!

1
Slettet-AMX_QA Rosenborg er langt mer solide. Molde er ikke friskmeldt - det så man senest mot Start. En cupfinale er noe helt spesielt.

Rosenborg er langt mer solide.

Det eneste Rosenborg har vært nogenlunde solide på i år, har vært forsvarsspillet. Og det raknet fullstendig mot Molde. Perry må gjerne skylde på at de måtte sende alle mann fram, men ser vi på målene er det faktisk store individuelle feil som sørger for de to siste baklengsene.

Eller mener du Strandberg opptrer godt på 2-4?

1
hfiego Solskjær ga blaffen i de siste serierundende sa han i avisa. Så du er veldig dårlig taper Dewaz. Snakkes når du er i bedre humør.

Så du er veldig dårlig taper Dewaz. Snakkes når du er i bedre humør.

Sånn er det hver gang. Det enkleste er å overse dårlige tapere. Alternativet er å begynne å diskutere, men det ender bare med at du selv synker ned på samme nivå.

Såfremt det ikke er noe omdiskutert som skjer som jeg vil diskutere så sier jeg grattis med seieren og forlater tråden.

Det å ha tapt 4-2 (fortjent sådan) og så si at vinneren ikke vinner Tippeligaen 2014 er så stusslig at det beste er å la innlegget stå slik at den alltid vil være et bevis på avsenders smålighet.

1
Slettet-AMX_QA Rosenborg er langt mer solide. Molde er ikke friskmeldt - det så man senest mot Start. En cupfinale er noe helt spesielt.

Rosenborg er langt mer solide. Molde er ikke friskmeldt - det så man senest mot Start.

Der lyktes Solskjær og MFK til fulle. For Solskjær var en 4 eller 6 plass lite viktig, så lenge målet var å ta gull. Bare gull i cupen var det som gjaldt siste måned. Du har rett i at kampen mot Start var dårlig fra Molde sin side, men vi så også at det var en kamp som ikke betydde all verden.

I går så vi at Molde hadde overskudd og masse løpskraft, mens RBK siste femten minutter virket veldig kjørt.

Og jeg er ikke i tvil om at Moldes maxnivå er høyere enn RBK sitt, men RBK har vært mer stabil gjennom hele sesongen, dog ikke med så veldig sprudlende spill.

1

Ble hardt for RBK å løpe etter ballen hele kampen. Dødgraverfotball. Gammelkallen dere roper etter hele tiden ville kalt det ræva fotball. Kjedelig lag som jeg tror får det vanskeligere og vanskeligere å hente de beste spillerne. Økonomien på vei rett vest. Pill råtne supportere som æreskjeller spillerne fordi de ikke vinner like mye og lett som i gamle dager.

Fremtiden ser lys ut med tanke på nedrykk. ;)

1

Lignende innlegg

Laster...