Fotball - Norsk

King_Kenny92_2

Nest-Sotra Fotball *Klubbtråd*

Oppretter en klubbtråd for Nest-Sotra.

Nest-Sotra vant sin avdeling i 2.Divisjon og skal dermed spille i Adeccoligaen for første gang i klubbens historie.

Stiftet: 1968

Hjemmebane:Ågotnes Kunstgress

Beste spillere: Johnny Furdal og Nick Rios Haugen

2
492 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Brannfakkel:

Kan Nest-Sotra etterhvert bli en trussel for Brann, og ta over publikumshegemoniet i Stor-Bergen?

Kjør debatt!

1
min_elskede Brannfakkel: Kan Nest-Sotra etterhvert bli en trussel for Brann, og ta over publikumshegemoniet i Stor-Bergen? Kjør debatt!

Kan Nest-Sotra etterhvert bli en trussel for Brann, og ta over publikumshegemoniet i Stor-Bergen?

Nei. Løv-Ham kunne ha hatt en historisk sjanse i 2010 når de spilte kvalifisering om opprykk. Samtidig som Brann var helt på 13.plass i Tippeligaen. Men så ble det jo ikke opprykk på Løv-Ham. De var dårlig økonomi og de mistet spillere og det ble kluss med sammenslåingen med Fyllingen. Med litt andre forutsetninger på plass, så kunne Løv-Ham tatt navnet Bergen BK og blitt en byomfattende klubb som kunne stjele tilhengere fra Brann.

Men: Du får ikke bergensere til å bevege seg til Ågotnes for å se fotball. Bare utflyttede bergensere som allerede bor på Sotra.

2
min_elskede Brannfakkel: Kan Nest-Sotra etterhvert bli en trussel for Brann, og ta over publikumshegemoniet i Stor-Bergen? Kjør debatt!

Kan Nest-Sotra etterhvert bli en trussel for Brann, og ta over publikumshegemoniet i Stor-Bergen?

På samme måte som jeg etterhvert kan bli verdens største skuespiller og vinne ørten Oscars på rad så kan Nest-Sotra etterhvert bli en trussel for Brann og ta over publikumshegemoniet i Stor-Bergen. Men jeg tror det er større sannsynlighet for at jeg blir verdens største skuespiller.

1

Nest-Sotra spiller Gojko Ivkovic (23) har vært på prøvespill i Røde Stjerne.

Nest-Sotra er i dialog med Brann junior Kjetil Kalve og Åsane spillerne Joakim Hammersland og Øystein Aksnes.

Også Preben Hammersland, Joakims to år eldre bror, er aktuell for de grønne. Han har spilt for Strindheim denne sesongen, men vender nå tilbake til Bergen.

I tillegg er Nest-Sotra interessert i Fana spillerne Espen Birkeland og Mads Songve.

1

Ondskapsfullt av Pamer å melde det på Twitter på den måten han gjorde det. trodde et øyeblikk det var noe nytt angående Brann og Norling.

1

Nest Sotra

Hovedtrener: Alexander Straus (assistenttrener i fjor) Assistenttrener: Lars Fredriksen (ny fra Bjarg)

Spillere inn: Andreas Eikum (fra Moss), Preben Hammersland (fra Strindheim), Joachim Hammersland (fra Åsane), Øystein Aksnes (fra Åsane), Marius Hagen (fra Notodden) (Mads Bjørsvik Songve blir Nest-Sotra spiller i løpet av uken. – Jeg har blitt enig med Nest-Sotra og skriver under for dem i løpet av uken, sier Fana-backen til Fanaposten.no.)

Spillere ut: Kittiphong Pluemjai, Nick Rios Haugen, Erik Kanestrøm

1

Blir spennende å følge Nest Sotra i år også. Synd Nielsen er forsvunnet, men det er såpass viktig at regionen har et lag i 1.div at jeg ihvertfall kommer til å følge godt med på Nest. Ikke den alt for lange veien ut på Ågotnes for å se en kamp eller to heller..

Tipper at det blir noen utlån fra Brann i løpet av sesongen også.

1

Hei.

Hvordan er supporten til Nest? Er det en typisk bydelsklubb der en del Brann-fans også går på Sotrakamp, eller har de egne tilhengere?

1
FowlerGod2 Hei. Hvordan er supporten til Nest? Er det en typisk bydelsklubb der en del Brann-fans også går på Sotrakamp, eller har de egne tilhengere?

Er det en typisk bydelsklubb der en del Brann-fans også går på Sotrakamp, eller har de egne tilhengere?

Venner og bekjente av spillerne, og medlemmer i klubben, samt folk som bor der ute... Eller stryk folk som bor der ute, siden det ikke bor folk på Ågotnes.

De kommer nok ikke til å trekke noe særlig med publikum, selv om de er i Adecco. Et par hundre bør de dog klare.

2

Lignende innlegg

Laster...