Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vålerenga Fotball - klubbtråd

VÅLERENGA FOTBALL

§ OSLOS STOLTHET §

Stiftet: 29. Juli 1913

Hjemmebane: Ullevaal Stadion

Trener: Kjetil Rekdal

Nettside: www.vif-fotball.no

Forum: www.vpn.no

Sesongkort: www.vifsesongkort.no

2013 Sesongen: 11. Plass V:10 - U:6 - T:14 - MF:41-50 - P:36

Mål fra 2013:

Meritter:

Seriegull: 1965, 1981, 1983, 1984, 2005 Seriesølv: 1948/9, 2004, 2010 Seriebronse: 1960/1, 1974, 1985, 2006 Cupgull: 1980, 1997, 2002, 2005 Cupsølv: 1983, 1985

Stall:

Keepere:

Gudmund Taksdal Kongshavn, Lars Hirschfeld, Øyvind Knutsen

Forsvar:

Geancarlo González, Nicolai Høgh, Kamran Ali Iqbal, André Muri, Ivan Näsberg, Jan Gunnar Solli , Joachim Thomassen, Marcel Wawrzynkiewicz, Niklas Gunnarsson

Midtbane:

Mathias Blårud, Morten Gladhaug Berre, Fitim Kastrati, Kristofer Kruger Hæstad, Moussa Nije, Fegor Ogude, Bojan Zajic, Christian Grindheim, Herman Stengel, Sivert Heltne Nilsen

Angrep:Monir Benmoussa, Diego Calvo, Daniel Fredheim Holm, Vidar Ørn Kjartansson

Da er det klart for nye sesong, nye muligheter og nye spillere. Jubileumssesongen var ikke som man hadde håpet på og Vålerenga endte på en 11. plass. Forventningene ble i stor grad eskalert av media og returen til Kjetil Rekdal. Selve Jubileet ble feiret i stor stil både på dagen og i forkant.

Osloby: Oslos Stolhet I 100 år

Jubileumskampen mot Sarpsborg + Tifo

2014 sesongen sparkes igang med La Manga Cup. Der møter Vålerenga Stabæk 1. mars og Lillestrøm 5. mars.

Tippeligaen starter 30. mars med bortekamp mot Molde. Første hjemmekamp er runde etter, 6. april mot nyopprykkede Bodø/Glimt. 2014-kampoppsett

2014 sesongen blir som sagt en ny start for dette Vålerenga-laget. Vi har hentet inn unge spennende spillere i Stengel, Nilsen, Gunnarson som alle vill kjempe om en startplass. I tillegg har vi sikret oss Blårud, Kastrati og Nije videre. De fikk prøve seg på Tippeligaen i år, men jeg håper og tror at de vil få sitt virkelige gjennombrudd i 2014. Pre-season blir utrolig viktig, ikke bare å få satt en lag, men også at man skaper blust og stemning rundt laget.

Jeg gleder meg veldig til en ny sesong og ønsker med det til alle Enga-supportere: Ut med det gamle, Inn med det nye. Godt Nytt År og God Sesong!

14
50k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

norball

Ti år siden 29. oktober 2005. Fikk dessverre ikke reist til Skien denne lørdagen, men fyttirakkern så forløsende det var når dommeren blåste.

Ti år siden vi måtte lide oss igjennom 90. minutters nervedrama ganger to, for andre år på rad. Denne gangen gikk det bra.

Ti år siden dramaet i Kristiansand. Tankene går til Dagfinn Enerly. Blir stadig imponert over innstillingen og fighterviljen hans.

Ti år siden vi fikk en bekreftelse på at norske linjedommere holder et veldig høyt nivå.

Vi må nok dessverre innrømme at vi ikke er der vi håpet å være nå, ti år senere. Det føles litt som om vi har stått på stedet hvil, eller gått et par steg tilbake. Har ikke lyst til å skylde på TV2, NFF eller hvem man skulle dra frem. Når alt kommer til alt har det blitt gjort en for dårlig jobb i Vålerenga Fotball når det kommer til å bevare momentet fra 2004-05.

Alikevel føles det ut som om vi står på randen av en oppsving. Fremtiden ser unektelig bedre ut. Spillerene er yngre, treneren eldre, organisasjonen bedre. Og så er det stadioen på Valle Hovin da. Starter Vålerengas 2006 i 2016 eller i 2017? Det føles litt slik ut.

God gulldag Engafolk!

13

anderson_8

Ti år siden 29. oktober 2005. Fikk dessverre ikke reist til Skien denne lørdagen, men fyttirakkern så forløsende det var når dommeren blåste.

Jeg er veldig dårlig på å huske ting, men når det gjelder fotball så er hukommelsen heldigvis god.

Husker dette veldig godt. De andre barna gikk Halloween, mens jeg sto foran tv'n og fulgte med på kampen(mulig det bare var studio). Jeg var en veldig urolig tiåring mot slutten, men når gullet var sikret løp jeg rundt i huset og brukte Enga-skjerfet mitt som hoppetau. Gode tider.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...