Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vålerenga Fotball - klubbtråd

VÅLERENGA FOTBALL

§ OSLOS STOLTHET §

Stiftet: 29. Juli 1913

Hjemmebane: Ullevaal Stadion

Trener: Kjetil Rekdal

Nettside: www.vif-fotball.no

Forum: www.vpn.no

Sesongkort: www.vifsesongkort.no

2013 Sesongen: 11. Plass V:10 - U:6 - T:14 - MF:41-50 - P:36

Mål fra 2013:

Meritter:

Seriegull: 1965, 1981, 1983, 1984, 2005 Seriesølv: 1948/9, 2004, 2010 Seriebronse: 1960/1, 1974, 1985, 2006 Cupgull: 1980, 1997, 2002, 2005 Cupsølv: 1983, 1985

Stall:

Keepere:

Gudmund Taksdal Kongshavn, Lars Hirschfeld, Øyvind Knutsen

Forsvar:

Geancarlo González, Nicolai Høgh, Kamran Ali Iqbal, André Muri, Ivan Näsberg, Jan Gunnar Solli , Joachim Thomassen, Marcel Wawrzynkiewicz, Niklas Gunnarsson

Midtbane:

Mathias Blårud, Morten Gladhaug Berre, Fitim Kastrati, Kristofer Kruger Hæstad, Moussa Nije, Fegor Ogude, Bojan Zajic, Christian Grindheim, Herman Stengel, Sivert Heltne Nilsen

Angrep:Monir Benmoussa, Diego Calvo, Daniel Fredheim Holm, Vidar Ørn Kjartansson

Da er det klart for nye sesong, nye muligheter og nye spillere. Jubileumssesongen var ikke som man hadde håpet på og Vålerenga endte på en 11. plass. Forventningene ble i stor grad eskalert av media og returen til Kjetil Rekdal. Selve Jubileet ble feiret i stor stil både på dagen og i forkant.

Osloby: Oslos Stolhet I 100 år

Jubileumskampen mot Sarpsborg + Tifo

2014 sesongen sparkes igang med La Manga Cup. Der møter Vålerenga Stabæk 1. mars og Lillestrøm 5. mars.

Tippeligaen starter 30. mars med bortekamp mot Molde. Første hjemmekamp er runde etter, 6. april mot nyopprykkede Bodø/Glimt. 2014-kampoppsett

2014 sesongen blir som sagt en ny start for dette Vålerenga-laget. Vi har hentet inn unge spennende spillere i Stengel, Nilsen, Gunnarson som alle vill kjempe om en startplass. I tillegg har vi sikret oss Blårud, Kastrati og Nije videre. De fikk prøve seg på Tippeligaen i år, men jeg håper og tror at de vil få sitt virkelige gjennombrudd i 2014. Pre-season blir utrolig viktig, ikke bare å få satt en lag, men også at man skaper blust og stemning rundt laget.

Jeg gleder meg veldig til en ny sesong og ønsker med det til alle Enga-supportere: Ut med det gamle, Inn med det nye. Godt Nytt År og God Sesong!

14
50k kommentarer

solimor

Hvorfor enkelte av oss insisterer på å stille seg midt oppi blandt de mest aktive supporterene med små barn (0-12) på bortebane er noget sprøtt. Vi ville ikke gjøre det for femten år siden heller, hvorfor gjør vi det nå? Klansfeltet er ingen barnehage og det har det da heller ikke vært. Spesielt ikke på såkalte risiko oppgjør. Da kan man stille seg lengre ut til siden eller evt sette på en nøytral tribune. Det gjorde vi før og det kan vi gjøre igjen. Husker selv da jeg var liten og satt med faren min på nøytralt felt på bortebaner og så med beundring på de klin gale klansmedlemmene på bortefeltet. Det var jo en mandomsprøve før å stille seg med de enten det var på Bislett eller på Jordal.

Og dette er ikke på grunn av Ikaros eller Isko, språkbruken og alkoholinntaket som man finner på en slik arena er ikke (i mine øyne) nødvendigvis det man skal utsette poden for. Da slipper du å ha gråtende 8 år gamle jenter som er redd fordi noen skrek høyt mot det som skjedde på banen.

Liker inlegge ditt meget bra og er nok enig i det meste men her er jeg ikke helt enig

Kiden min er 10 år og klans medlem, det var alt han ønsket seg til jul for et år siden. I fjor sat vi på famlie tribune hjemme og nøytral tribune borte, noen han synes var ok, men også litt kjip han vil stå med famlie i klanen, han vil være med resten.

Han forsto fra en tidlig alder at noen er ok på stadion som ikke er ok hjemme :P så det funger fint

På hjemme kamper funger alt top, null stress. Vi står med famlie og på et området som er helt greit for et barn, ja noen fredagskamper har folk vært litt fulle men ikke noen mer en 10åring kan se.

Borte kamper har gått meget bra, flere fra AE har vært hyggelig og gutten husket godt i sarpsborg når en AE spandert på pølse på han med komentaren at han burde spare pengen til flere enga efektere.

På høy risko kamper borte sitter vi aldri mitt i klanen/AE vi søker siden som er lengst borte fra AE, og det funger bra, likte dårlig når AE skulle spre seg med bluss på ÅRsen når en bevist søker seg bort fra dem, men jeg overlevt det også.

Jeg nekte å godt at en ikke skal kunne ta med kiden på borte kamper i klans felt pga noen øsnker å slåss. Faen da får en få bort de.

Blussing er helt ok for min del, jeg digger det. men gjør det på avtalt sted og gi folk muligheten til å trekke seg bort vist de har et behov for det (astma, barn o.l) gi da faen å gå inn med folk som ikke ønsker det, hei gjør en det lovlig og bak en kul tifo og trenger folk er jeg en av de første som stiller opp og hjelper til. men kiden ønsker jeg å sjerme litt pga hans alder og han trenger ikke å puste alt dirkete inn enda.

Så for meg bringer AE liv, men vi må rydde bort de som ødlegger, Blussing bør være ne høyer aksept for men når det ikke er det så må vi godtatt det når klubbens økonomi er så svak som den er, og skal en gjør det så ikke gjem deg bak en findlanshette, sjerf for å sjerme munn/nes er ok i seg selv, men burde stoppe der.Helt greit vist de vil gjøre det men da får de faen meg stå for det også ikke gjemme seg som krimenle. AE må rydde opp i egen rekker så får en starte ett samarbeid med dem som ønsker å laget lovlig LIV

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...