Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vålerenga Fotball - klubbtråd

VÅLERENGA FOTBALL

§ OSLOS STOLTHET §

Stiftet: 29. Juli 1913

Hjemmebane: Ullevaal Stadion

Trener: Kjetil Rekdal

Nettside: www.vif-fotball.no

Forum: www.vpn.no

Sesongkort: www.vifsesongkort.no

2013 Sesongen: 11. Plass V:10 - U:6 - T:14 - MF:41-50 - P:36

Mål fra 2013:

Meritter:

Seriegull: 1965, 1981, 1983, 1984, 2005 Seriesølv: 1948/9, 2004, 2010 Seriebronse: 1960/1, 1974, 1985, 2006 Cupgull: 1980, 1997, 2002, 2005 Cupsølv: 1983, 1985

Stall:

Keepere:

Gudmund Taksdal Kongshavn, Lars Hirschfeld, Øyvind Knutsen

Forsvar:

Geancarlo González, Nicolai Høgh, Kamran Ali Iqbal, André Muri, Ivan Näsberg, Jan Gunnar Solli , Joachim Thomassen, Marcel Wawrzynkiewicz, Niklas Gunnarsson

Midtbane:

Mathias Blårud, Morten Gladhaug Berre, Fitim Kastrati, Kristofer Kruger Hæstad, Moussa Nije, Fegor Ogude, Bojan Zajic, Christian Grindheim, Herman Stengel, Sivert Heltne Nilsen

Angrep:Monir Benmoussa, Diego Calvo, Daniel Fredheim Holm, Vidar Ørn Kjartansson

Da er det klart for nye sesong, nye muligheter og nye spillere. Jubileumssesongen var ikke som man hadde håpet på og Vålerenga endte på en 11. plass. Forventningene ble i stor grad eskalert av media og returen til Kjetil Rekdal. Selve Jubileet ble feiret i stor stil både på dagen og i forkant.

Osloby: Oslos Stolhet I 100 år

Jubileumskampen mot Sarpsborg + Tifo

2014 sesongen sparkes igang med La Manga Cup. Der møter Vålerenga Stabæk 1. mars og Lillestrøm 5. mars.

Tippeligaen starter 30. mars med bortekamp mot Molde. Første hjemmekamp er runde etter, 6. april mot nyopprykkede Bodø/Glimt. 2014-kampoppsett

2014 sesongen blir som sagt en ny start for dette Vålerenga-laget. Vi har hentet inn unge spennende spillere i Stengel, Nilsen, Gunnarson som alle vill kjempe om en startplass. I tillegg har vi sikret oss Blårud, Kastrati og Nije videre. De fikk prøve seg på Tippeligaen i år, men jeg håper og tror at de vil få sitt virkelige gjennombrudd i 2014. Pre-season blir utrolig viktig, ikke bare å få satt en lag, men også at man skaper blust og stemning rundt laget.

Jeg gleder meg veldig til en ny sesong og ønsker med det til alle Enga-supportere: Ut med det gamle, Inn med det nye. Godt Nytt År og God Sesong!

14
50k kommentarer

jackblack

Både enig og helt uenig.

Først og frems så er vi klubben for alle. Det betyr at alle skal få lov til å heie på Vålerenga i den grad de ønsker. Men det betyr ikke at hjemmesitterne er på noen form freda i forhold til kritikk.

Når det sitter en haug med såkalte fans på nettet og spyr dritt på nettet om klubb og klanen i tide og utide er det like mye vår rett i å si fra som det er deres rett i å ikke dra på match. Det finnes for meg knapt noe mer frustererende enn medsupportere som sitter hjemme i stua under match og surverover lite folk på stadion og klager på mangel på stemningen.

Jeg syns det er trist at det har vokst fram en kultur hvor vi kun skal bry oss om klubben vår når det går bra. Jeg syns det er trist at det er kommen frem en kultur hvor vi legitimerer at det er flott at folk sitter hjemme og ser på tv. Og jeg syns det er trist at vi ikke lenger kan si i fra om at klubben vår trenger oss mer en noen gang.

Spillerne sier det gang på gang hvor viktig det er for dem at vi er der. Bård Finne hadde kanskje ikke brukt sine siste krefter og stupt i angrep i det 95 minutt mot Lillestrøm om det ikke sto en blå vegg og manet han frem.

I den nyeste Enga på Pod sier Matti at laget må gjøre seg fortjent til å ha norges beste supporter tribune i ryggen. Da er det minste vi kan gjøre er å møte opp og gjøre oss fortjent til å ha et så deilig lag å støtte.

Personlig kommer ikke jeg til å slutte å fortelle hvor gøy det er å være på kamp. Det er det Vålerenga handler om for meg. Stoltheten jeg får brystet jeg går inn portene på norges flotteste stadion, gleden jeg får ved å dele øyeblikkene med mine med supportere og euforien av å oppleve øyeblikk som scoring mot lsk i det 95 minutt er for sterk til å la være. Så om du blir såret eller krenket av det så sier det mer om deg enn om meg.

Ha en fabelaktig sesong du også.

3

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...