Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Godt Nytt År Start'ere :) Ny klubbtråd ble etterspurt, så her har dere en fra meg - uten årstall denne gang.

Vært en stille periode rundt Start de den siste måneden. Ikke veldig mye spennende har skjedd på spillerlogistikk fronten. Heikinnen har dessverre dratt hjem til Finland, resten av overgangene er Delgado, Dahlum, Tveit, Jones og Tronstad ut; Sandnes og Lind inn.

Synd vi mister Jones og Tronstad - hadde vært mye mer komfortabel med utlån av disse spillerne. Lind virker jo spennende da - skal vi tro rapportene er det først og fremst motivasjon det har stått på. Han er jo kanskje en mer spennende spiller enn Tveit å ha på benken. Sandnes vet jeg fint lite om, annet enn at han har imponert på prøvespill, og er en rask allsidig spiller.

Så hva trenger vi å hente inn? Først og fremst et solid anker på midtbanen. Det slo meg nettopp at vi har hatt ekstremt mange ulike defensive midtbanespillere i Start siste årene. Enten forsvinner de for de er for gode (Doffen, Annan), for dyre (Ygor), for hjemkjære (Heikinnen), for gamle (Søgård, Lunde Aarsheim, Myggen, Hardarsson) eller for dårlige (Oladapo, Follerås) - kan vi få tak i en som er akkurat passe god, ung, ikke hjemkjær, slik at vi kan ha han i litt mer enn de sedvanlige 6-18 månedene? :) Eller kanskje Gummi og Owello kan drilles til å fungere bra sammen? Blir spennende å se hva som dukker opp.

Mjelde uttalte vel i avisa at de er på utkikk etter to etablerte spillere; en forsvarsspiller og en midtbanespiller + 1 til lokal spiller for å komplettere stallen med 20 spillere. Stallen teller 17 spillere pr dags dato.

Forventningene til neste sesong er at vi blir mer stabile. Totalt sett ble det jo slett ikke verst med en 9 plass og 38 poeng i 2013, etter en kanonsterk høstsesong (14 poeng i vårsesongen / 24 poeng høsten). Håpet/forventingene mine for 2014 er at vi tar 42-46 poeng og i det store og hele holder oss unna neglebiting og nedrykksspøkelset gjennom hele sesongen. Det skulle gi oss en plassering i sjiktet 5-10 plass.

Samhold, samspill, identitet, kontinuitet - vi må bare fortsette å ha fokus på dette som virkelig var bra i høst. Så lenge vi ikke har råd til spillerne på øverste hylle, så må vi fortsette å ha maks fokus på kollektivet. Og der er Mjelde en kjekk mann å ha :)

La oss håpe på en stabil sesong både sportslig og økonomisk! :)

6
7,6k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Hopperen

Kan Bjarne Berntsen være aktuell?

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...