Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Aalesunds FK - Lillestrøm

Jeg leter og leter, men finner ingen kamptråd for oppgjøret mellom AaFK og Lillestrøm. Mulig jeg er blind, men også mulig dette er en grei oppsummering av interessen for de to involverte lagene i kampen som for øyeblikket spilles i Ålesund. Og symptomatisk for norsk fotball i det hele tatt.

Men det er vel egentlig fullt forståelig, for oppsummering av kampen kan enkelt gjøres med ett enkelt ord:

Gjesp....

1
52 svar

52 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

audun_hamre

Jeg ser at RB kårer Marius Amundsen til banens beste. Jeg er slett ikke uenig i at han gjorde en god kamp, og er gledelig overrasket over en så flott debut. Men alt i alt synes jeg heller Magnar fortjener den hederen. Han var for første gang sjefen i forsvaret, og løste den oppgaven helt prikkfritt. Jeg så han hadde en kontinuerlig kommunikasjon med både Riise og Amundsen, og var totalt skjerpa gjennom 94 spilte minutter. Jeg håper inderlig vi finner midler til å signere ham før det er for seint. Da har vi forsvarssjefen vår det neste tiåret.

1

Pugachev

Jøss, er det Mini Jakobsen som kommer øsende med sin kunnskap om Erling og Kim Holmen? Erling spiller i Tippeligaen. Holmen i lavere divisjon. Nuff said!

1

Msport77

Holmen sliter i 2. divisjon - var veldig dårlig i sesongstarten. Erling spiller nesten fast i Tippeligaen på øvre halvdel av tabellen.

1

Thpe

Etter et års pause fra fotballen blant annet.

1

Pugachev

Fortjent poeng til LSK. Lykke til, Ålesund.

1

Hedly2

Kanskje CMore skulle sendt en viss eksbert på engelskkurs?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...