Fotball - Norsk

CrimsonK

Kamptråd: Start - Ulf

Opprettet denne tråden slik at vi ikke havner under 6347 sin årlige statistikk over kamptråder som aldri ble opprettet! hehe.

Forventer vel egentlig ikke at det blir noen flere innlegg her.

Tips: 3-1 til et effektivt Start i en ellers kjedelig kamp.

2
17 svar

Da ble denne tråden dobbelt så lang :) Men er nok bare å innse at denne kampen ikke er dagens snakkis, selv om den er viktig nok for Sandnes Ulf :)

Tipper vi reiser oss litt og vinner 3-0 og får vårt første (og siste) rene bur på hjemmebane denne sesongen. Noe som vil være viktig mtp. at vi bare er 4 mål fra skandaløse 60 baklengs.

Vi bør i alle fall følge opp fjorårets 7-0- seier med en ny komfortabel seier i år!

1

Sålenge Tom Nordlie returnerer til Kr. Sand så er det jo en snakkis i seg selv. Det er jo nettopp en slik figur som Nordlie det virker som er noe man hadde trengt for at entusiasmen og interessen rundt klubben skal bli større enn hva som er tilfelle idag. Disse tallene her er vel ikke akkurat lysende lesning for Start- supportere. Færrest medlemmer i supporterklubben av samtlige lag. Ikke at det nødvendigvis sier noe om hvordan interessen rundt klubben generelt sett er, men det er med på å gi et pekepinn.

Ingen av de to kristiansanderne, Avni Pepa og Mcdermott er med.

1

Når det gjelder Ulf får vi håpe det er takk og farvel. De har ingen ting å gjøre i toppdivisjonen.

1

Siem-de-Jong - både ja og nei. Indirekte er Nordlie noe av grunnen til manglende interesse. Fordi alle trenere nå blir sammenlignet med hva klarte å gjøre med Start i 2004 og 2005. Og da kommer alle til kort. For han trente en gjeng unggutter som var blitt nr 11 i Adecco til å ta sølv i TL i løpet av to sesonger. Selvsagt helt unikt, og kommer aldri til å skje igjen. Men problemet er at halve Kristiansand tror så er tilfelle. Fremdeles gnåles det om Nordlie her i byen.

Men det er liten tvil om at noe må gjøres for å få entusiasmen tilbake på Sørlandet. Veldig mange er skikkelig drittlei hele Start. Det skyldes nok like mye mangel på lokale profiler og middelmådige utlendinger som mangel på resultater og underholdende fotball.

1

Denne vinner nok Ulf lett,vi gidder rett å slett ikke å prestere noe som helst.Håper det er siste sesongen for Mjelde.

1

At Tigerberget har færrest medlemmer sier mer om Tigerberget enn om Start.

På tilskuertabellen ligger vi på niendeplass. Muligens vi blir passert av Lillestrøm, men vi er altså langt fra nederst der selv om 6000 er lavere enn det Start kan være fornøyd med.

De fleste supporterklubbene har vel også egne felt med billige billetter der du *må* være medlem for å komme inn. Det tror jeg ikke Start/TB har lengre. Det har selvsagt stor betydning for antall medlemmer.

Når det gjelder Nordlie er det ingen tvil om at arven etter ham henger igjen. Start var strengt tatt bare gode en halv sesong (siste halvdel av 2005 havnet vi 1 plass over kvalik), men det viser jo hvor fort et lag kan bli hypet.

Men det er jo også verd å merke seg at før Nordlie-eventyret så må vi helt tilbake til 1994 (4.plass) for å finne en god sportslig sesong.

Utover det så har det bare vært underskudd, pinlige saker(cupskandalen i 2000) osv. Slikt bygger ikke patriotisme noe sted. Folk snakker ofte om f.eks pølsepapiret i Vålerenga, men de er ikke i nærheten av kaoset til Start.

Ingen har hatt en slik heistilværelse og slike underskudd som Start. Det er egentlig utrolig at klubben ikke er dårligere stilt, selv om de 9 millionene vi må betale for å leie Sør Arena kveler klubben.

1
tikk Det jeg mener er at lag som Brann og Start kommer fra virkelige og tradisjonelle fotballbyer. Sandnes er bare en bydel i Stavanger som tilfeldigvis har sin egen kommunegrense. Det...

Det jeg mener er at lag som Brann og Start kommer fra virkelige og tradisjonelle fotballbyer. Sandnes er bare en bydel i Stavanger som tilfeldigvis har sin egen kommunegrense.

Så derfor har de ikke noe å gjøre i ligaen? Om de rykker ned er det fortjent, om de holder seg oppe er de gode nok til å spille TL.

1

Sinnsyk avslutning. Hadde håpet Ulf skulle utgjøre et mirakel og holde seg oppe. Føler med Sandnes nå, og ikke minst Tom Nordlie.

2
Laster...