En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Fotball - Norsk

S08

Kamptråd: Sarpsborg 08 - Lillestrøm

Tippeligaen: 9. runde:

Sarpsborg 08 - Lillestrøm

Dato: Lørdag 16.mai.kl. 18.00 Sted: Sarpsborg Stadion TV: C More Live 4

Tidligere møter i Tippeligaen:

2014: Sarpsborg 08 - Lillestrøm 3-2 2013: Sarpsborg 08 - Lillestrøm 0-1 2011: Sarpsborg 08 - Lillestrøm 2-4

Dommer: Svein-Erik Edvartsen, Hamar IL

Assistentdommere: Reidar M. Gundersen, IF Frisk-Asker Geir-Oskar Isaksen, Ramfjord UIL

4. dommer: Trygve Kjensli, Nesodden IF

God kamp!

1
100 svar

Lørdag og 16 og besøk av et ordentlig fotball-lag med mye folk. Blir ikke bedre enn det. Og på toppen så er det vel en brukbar mulighet for tre poeng..

2
arkles Lørdag og 16 og besøk av et ordentlig fotball-lag med mye folk. Blir ikke bedre enn det. Og på toppen så er det vel en brukbar mulighet for tre poeng..

besøk av et ordentlig fotball-lag

Ja, for faen. LSK er hjertelig velkommen! Et skikkelig lag verdig en 16. mai-fest.

Full brakke, god stemning og en god TL-tradisjon. Vi er ikke mer gærva enn at dette er gøy å være med på! Håper de drar hjem med null poeng, men det er ålreit å møte noen som kjenner til opplegget og som har bra supporterkultur. Håper på et stappa fullt bortefelt!

2
Haloisen Dette var ikke en maktdemonstrasjon. Dere må fjerne tro det man da lurer man kun seg selv. Skal ikke ta fra LSK prestasjonen, dere gjennomførte en bra kamp og bar effektive. Sarp v...

Dette var ikke en maktdemonstrasjon.

Visst var det det. Dere skapte i praksis ingeting hele kampen, en taktisk gjennomføring fra LSK man dessverre ser altfor sjelden i norsk fotball, der ett lag har kontrollen og beholder den. En kynisme som man kan nå mye lengre med i Europa.

Å si at vi var effektive blir helt idiotisk når dere selv skapte mye mindre, hele poenget med å kontrollere en kamp. At dere har spilt mot bedre lag får så være, men tviler på at Bakke ofte har stått etter kamp og berømmet motstanderen for å være bedre i alt.

2
Haloisen Gå inn på statestikk på VG og les, så kan du ta deg en bolle!

Forskjellen er at Sparsborg stort sett var sikre i pasningsspillet lavt i banen, mens LSK behersket pasninger både høyt og lavt. Dere slo mer langt enn oss og vi skapte også sjanser som en følge av pasningspill i bakrom og innlegg fra inne i boks.

Også i overgansspillet var vi bedre enn dere, klart bedre.

Geir Bakke så dette. Derfor uttaler han seg som han gjør.

Det er greit at du er patriot, men ikke fremstå som snever.

Dere var gode på dødball. Det skal dere ha.

2
Haloisen Gå inn på statestikk på VG og les, så kan du ta deg en bolle!

Morsomt å få dette fra en 08-supporter. Sarpsborg har vel mer enn noe annet TL-lag tatt steg på det taktiske aspektet av fotball, det er det som har befestet deres posisjon i TL. Fra den naive offensive fotballen til Johansen, gjennom Deanes til tider svært resultatorienterte stil, som nå langt på vei foredles av Bakke. Som forøvrig er en svært dyktig kar dere skal være glad over å ha.

Dere dominerte borte mot AaFK helt til Tømt Nielsen sovnet litt inn og ga Mos de meterne han ikke skal få, og etter det ble kampbildet et helt annet. Sånn er det som oftest i TL, og sånn det må jobbes mest med for at norsk fotball skal ta steg etter min mening.

LSK jobbet mye med dette i tre år med Haglund, å kunne kontrollere kamper, nå så man endelig det igjen med Runar som sjef, og der har du nok mye av forklaringa på den ekstra gleden fra LSK-folk i dag. Ihvertfall fra meg.

2

Har ikke sett no særlig av LSK i år, men dere må da være særdeles variable? For det dere viser i dag er knallsolid. Trygghet defensivt, løpskraft og god ballfordeling sentralt og flair offensivt. Dere gjorde S08 veldig dårlige i dag.

2

Sigurd Rosted, Kjetil Berge, Joachim Thomassen og Tom Erik Breive er ute med skader.

Danske Steffen Ernemann er klar igjen, etter sin karantene pga gule kort.

1

60 sitteplasser + noen ståbilletter igjen til kampen. (i dag 15:15)

+ LSK supporterene får 540 billetter, hvor mange av de som er solgt/blir solgt vet jeg nada om.

Selger LSK alle billettene blir det fullt hus (5137)

1

Vi er gode på kunstgress. Sarpsborg08 har imponert, blir en tett og jevn match. Tipper vi vinner 2-0.

1

Liker det S08 har prestert i år - det overrasker meg også. De virker rimelig effektive. Blir nok en jevn batalje, og regner med gutta har endel selvtillit etter kampen mot Molde.

Tipper uavgjort.

1

Bojan kan gjerne putte, bare vi putter flere. Tror på nok en sterk skalp. 1-2: Erling og Fred scorer

1

Har betta noen kroner på LSK seier her. Har aldri vunnet på oss før. Dette minsker dessverre mulighetene våre, men dersom vi presterer 60% av det vi gjorde mot Molde, bør det gå!

1

Tipper 3-1 med tilhørende obligatorisk årsverste-erklæring av Kanarifansen etter kamp.

1

Lignende innlegg

Laster...