Nye VGD er lansert! Mer informasjon

** Mjøndalen IF - Vålerenga IF

TIPPELIGAEN 2015 RUNDE 24

~ MJØNDALEN IF VS VÅLERENGA IF ~**

Hvor: Isachsen Stadion Når: 20.09.2015 Kl. 20.00 Dommer: Espen Berntsen

Mjøndalen:

13. Plass V:4 - U:8 - T:11 - Mf:33-52 - P. 20

Toppscorer: Bernstein - 5 mål Kapidzic - 4 mål Gauseth - 4 mål

VG-Børsen: Bernstein - 4,92 Hansen - 4,87 Sundli - 4,63

Forrige Kamp: 0-0 mot Tromsø Lagoppstilling: Jørgensen - Arneberg, Sundli, Berstein, Olsen Solberg - Midtgarden, Aasmundsen, Gulden(Gundersen), Hansen - Gauseth(Kapidzic), Pellegrino(Hurtado) ---------------------------------------------------------------------------------------------- Forrige runde ble Mjøndalen tatt imot av Tromsø på Alfheim. Noen fotballfest ble det ikke og kampen endte 0-0 som Mjøndalen burde være fornøyde med. Første sjansen for brun-trøyene kom etter 63(!) minutter da Pellegrino slo hardt inn fra kanten og Bernstein nikket returen over fra nært hold. Normalt ville den bli satt i kassa av den målfarlige amerikaneren. Mjøndalen hadde totalt 0 avslutninger på mål og lå langt bak Tromsø i både ballbesittelse, avslutninger og passninger. Mjøndalen er kjent for å være farlige på dødball, og i forrige kamp beviste de at de ikke kan mye annet.

5 siste i TL: Tromsø 0-0 Strømsgodset 2-4 Rosenborg 0-1 Haugesund 2-1 Sandefjord 1-2

Vålerenga:

5. Plass V:11 - U:3 - T:9 - Mf:38-34 - P.36

Toppscorer: Fredheim Holm - 5 mål Zahid - 5 mål Brown - 5 mål

VG-Børsen: Grindheim - 5,65 Fredheim Holm - 5,59 Zahid - 5,23

Forrige Kamp: 2-4 mot Viking Lagoppstilling: Burchert - Lundström, Larsen, Wæhler, Jääger(Mathisen) - Berge, Grindheim - DFH, Hallberg(Ómarsson), Zahid - Moa(Brown) ---------------------------------------------------------------------------------------------- Der Tromsø-Mjøndalen var en gørrkjedelig forestilling, var Vålerenga mot Viking det stikk motsatte, i hvert fall for den nøytrale tilskuer. Kampen startet med et brak med scoring fra Moa etter 7 minutter og redusering at Suleiman Abdullahi 4 minutter senere. Deilig var det å få en scoring fra Moa og surt som pokker var det at han måtte ut med skade etter 28 minutter. Kampen bølget frem og tilbake og var meget jevnspilt. Vålerenga med høyest ballbesittelse og flest avslutninger totalt, men Viking med flest skudd på mål og scoringer. Kampen var Vålerengas fjerde strake tap noe som har gjort at de har fallt fra i medaljekampen.

5 siste i TL: Viking 2-4 Aalesund 0-2 Molde 0-1 Rosenborg 0-2 Tromsø 1-0

Tidligere møter på Isachsen Stadion: 13.06.2007 Mjøndalen 2-3 Vålerenga 24.07.1993 Mjøndalen 1-0 Vålerenga 28.04.1991 Mjøndalen 1-0 Vålerenga 03.10.1987 Mjøndalen 3-0 Vålerenga 10.08.1986 Mjøndalen 4-1 Vålerenga

Da er det altså klar for forste offisielle møte mellom disse lagene siden 2007. Da var det Vålerenga som gikk av med seieren etter mål fra Daniel Fredheim Hom, Freddy Dos Santos og Jan-Derek Sørensen. Fra den gang er forsatt Wæhler, Gridnheim og Fredheim Holm med i troppen. Historisk sett ser vi at Mjøndalen har hatt overtaket, men basert på årets sesong står nok Vålerenga med et lite favorittstempel. Når det er sagt så har begge lag en del å kjempe for. Hos Vålerenga tror nok det mest inbitte supporterne på medalje og håper at Enga utnytter uavgjort resultatet mellom Godset og Viking. Mjøndalen på den andre enden av tabellen trenger sårt poeng for å komme seg vekk fra nedrykksstriden. Pdd er de på trygg grunn men det er kun 1 poeng og litt målforskjell ned til direkte nedrykksplass. En seier her vill skapt en liten luke ned til Tromsø og Start.

Er vi heldige får vi en flott match mellom Mjøndalen og Vålerenga!

3
123 svar

123 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Bear2nd

Det er en Vålerenga supporter i oss alle vet dere folkens.

2

OyDrean

Var på kampen som var ganske dårlig. Synd ikke MIF klarte bedre mot et middelmådig Enga. Synd med den siste forspilte sjansen og, men man kan ikke satse på å vinne fotballkamper ved alltid å ligge under for så å pøse på med dødballer på overtid, her har Vegard en jobb å gjøre. Ellers savner jeg lånespilleren Henderson, er han skada? Aasmundsen blir håpløst alene mot VIF's gode ballspillere på midten. Ellers må jeg si jeg er litt skuffa over oppmøtet, Mjøndølingene bør kjenne sin besøkelsestid! Ellers også skuffa over klanen, en del hakk under godsetunionen.. men mulig det var en større kamp for gu og at de mobiliserte deretter.

1

SB-fan

Synd med den siste forspilte sjansen og, men man kan ikke satse på å vinne fotballkamper ved alltid å ligge under for så å pøse på med dødballer på overtid, her har Vegard en jobb å gjøre.

Helt enig i det. MIF må prøve å avgjøre tidligere. Slike innspurter på overtid blir ren gambling. Ellers har de brune og hvite dette kampprogrammet igjen: Jeg tipper utfallet:

LSK - MIF : U

MIF - STB : U

MFK - MIF : U

IKS - MIF : U

MIF - AAFK: H

VFK - MIF: H

Dvs: 7 poeng tror jeg MIF tar på de siste 6 kampene. Jeg håper det blir mer. Jeg håper og tror Mjøndalen spiller i TL i 2016.

2

ComebackKid

Ellers også skuffa over klanen, en del hakk under godsetunionen.. men mulig det var en større kamp for gu og at de mobiliserte deretter.

Med tanke på at det er et lokalderby og at Drammen er ti minutter unna, så ville noe annet vært veldig spesielt.

1

runenoreg

Kjenner at jeg savner Jäägermeister.

1

thomzi

[Vi fikk melding om at en gjeng VIF-supportere forsøkte å komme seg inn på gjestgiveriet. Det skal ha vært 60-70 supportere som ikke var særlig enkle å ha med å gjøre, forteller operasjonsleder Øystein Kvernes ved Søndre Buskerud politidistrikt.

Ifølge Drammens Tidendes reporter på stedet, skal supporterne ha knust ei rute på gjestgiveriet i forsøket på å komme inn.](http://www.dt.no/mif/fotball/sport/vif-supportere-knuste-rute-pa-mjondalen-gjestgiveri/s/5-57-187042)

Isko boys som stod bak, ingen overraskelse der.

1

jorkje

Jævlig sløvt av VIF og ikke avgjøre denne med 2-3 mål, merker nok en gang savnet av Kjartansson

1

Bear2nd

merker nok en gang savnet av Kjartansson

Merkelig å dra fram han når vi snart har spilt en sesong uten han.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...