Nye VGD er lansert! Mer informasjon

TIPPELIGAEN 2015 RUNDE 25

~ VÅLERENGA IF VS. IK START ~

Hvor: Ullevaal Stadion Når: 25.09.2015 KL. 19.00 TV: TV2 Zebra Dommer: Svein Oddvar Moen

Vålerenga:

6. Plass V:12 - U:3 - T:9 - Mf:39-34 - P.39

Toppscorer: Fredheim Holm - 5 mål Zahid - 5 mål Brown - 5 mål

VG-Børsen: Grindheim - 5,67 Fredheim Holm - 5,56 Zahid - 5,26

Forrige Kamp: 1-0 mot Mjøndalen Lagoppstilling: Burchert - Lundström, Tollås Nation, Wæhler, Jääger - DFH, Stengel(Mathisen), Grindheim, Zahid - Hallberg(Berge) - Ómarsson(Braaten) --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vålerenga tok turen til Mjøndalen i forrige runde i jakt på sin første seier siden kampen mot Tromsø 7. August. I en nokså uspennende kamp var det en stjernetreff fra Jaääger som endelig skilte lagene. Etter 22 minutter skar han innover i banen og satte ballen i krysset fra 20 meter. En flott scoring som var hakket vassere enn den han leverte i forrige runde mo Viking. Vålerenga hadde flere sjanser til å punktere kamper med bl.a. en stolpetreff fra Zahid og da Hallberg kom alene med keeper. Nærmest scoring var nok Mjøndalen som på overtid headet ballen i undersiden av tverrliggeren og ut fra 1 meter. Et mål der hadde ikke vært ufortjent.

Høydepunkter!

5 siste i TL: Mjøndalen 1-0 Viking 2-4 Aalesund 0-2 Molde 0-1 Rosenborg 0-2

Start:

13. Plass V:5 - U:5 - T:14 - Mf:30-48 - P:20

Toppscorer: Ajer - 8 mål Børufsen - 6 mål Hoff - 3 mål

VG-Børsen: Opdal - 5,43 Ajer - 4,96 Børufsen - 4,84

Forrige Kamp: 0-0 mot Lillestrøm Lagoppstilling: Opdal - Kristjansson, Christensen, Hammer, Vikstøl - Hoff(Salvesen), Ajer(Segberg), Breimyr, Børufsen - Rasmussen - Stokkelien(Ikenna) --------------------------------------------------------------------------------------------------- Forrige runde tok Start imot Lillestrøm på Sør Arena på selveste 110-årsjubilèet. Start trengte poeng for å trekke seg unna nedrykkstriden og Lillestrøm har egentlig bare æren å kjempe for. Det gjenspilte kampen noe som var meget kjedelig frem til det 33 minuttet. Da Fikk Friday til en meget god heading på mål, men Opdal var lynraskt nede og slo ballen utenfor. Ifølge skribenten på VGLive var det "utvilsomt en av de beste redningene jeg har sett på lang, lang tid." Og det var føreøvrig det eneste spennede som skjedde i denne kampen. Kampen ebbet ut og endte med 0-0. Start fikk det poenget de trengte og Lillestrøm hadde æren i behold.

Høydepunkter!

5 siste i TL: Lillestrøm 0-0 Sarpsborg 1-3 Haugesund 1-3 Strømsgodset 1-2 Odd 0- 4

Tidligere møter på Ullevaal: 09.11.2014 Vålerenga 1-0 Start 11.08.2013 Vålerenga 1-3 Start 11.09.2011 Vålerenga 2-1 Start 02.08.2010 Vålerenga 8-1 Start 03.05.2009 Vålerenga 2-3 Start

Da er det klart for Vålerenga å ta imot Start på Ullevaal Stadion. Dette er en viktig match for begge lag siden de har mer enn bare æren å kjempe for. Vålerenga snuser fortsatt på en medaljeplass og Start trenger poeng for å redde plassen i Tippeligaen. Vålerenga har 5 poeng opp til 3. plassen og er avhenginge av en rekke seiere og gode resultater bl.a sine nærmeste motstandere. Start har en helt annen kamp å kjempe. De er 1 poeng unna direkte nedrykk og kun målforskjellen gjør at de ikke er på kvalik. Poeng her er gull verdt, da de bl.a. har Rosenborg, Stabæk og Molde igjen å spille.

Vålerenga har generalt hatt et godt tak på Start i hovedstaden, selvom det ifjor ble tap. Det blir ofte målrike kamper mellom disse to lagene bl.a. i 2010 da Vålerenga høvlet over Start og vant til slutt med hockeysiffrene 8-1.

Da er det bare å ønske god diskusjon og god kamp!

2
275 svar

275 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Zanick

Nesten dårlig gjort av Opdal å juble som det der. Han av alle burde vite hvordan slike keepertabber føles. Lol.

3

ComebackKid

Fortjener faen ikke mer med et sånt parodisk mål imot. Et elendig slått frispark av Opdal før årets keepertabbe i Tippeligaen fra Burchert. Da fortjener vi ikke en dritt. Annulerte scoringen er grei da det er svært hårfint.

2

GoingKronos

Et elendig slått frispark av Opdal før årets keepertabbe i Tippeligaen fra Burchert

Her undervurderer du keepertabben. Jeg tror faktisk Vålerenga har de to største keepertabbene i tippeligaens historie, den største er Arason sin og så kommer jeg ikke på hvilken keepertabbe som fortjener en plass foran Burchert.

Så har TIL og Bjarte Flem selvsagt en uslåelig rekord for den største tabben i norsk fotball, og kjenner jeg journalister så ble stakkars Bjarte nedringt av telefoner som han alltid blir når det gjøres enorme keepertabber.

1

storteple

Hadde aldri trodd at noen skulle være så tette i nøtta og kjefte på en riktig dommeravgjørelse. Nok en gang overrasker vgd.

2

Kurtkanon2

Det er bare blitt verre her inne ut over i denne sesongen. Nesten halvparten av innleggene er jo provokasjoner, drittpreik, ting uten substans, overdrivelser, kjefting på kampledere og hatretorikk mot alt man ikke "liker".

1

BigGeorge

Nesten halvparten av innleggene er jo provokasjoner, drittpreik, ting uten substans, overdrivelser, kjefting på kampledere og hatretorikk mot alt man ikke "liker".

Ja ting man ikke kan gjøre noe med enten man er trener eller supporter. Dette følger med hvert år det vet alle.

Bedre å fokusere på ting treneren kan gjøre noe med !

1

TheBracket

Skal man ikke egentlig spille Benny Hill-melodien til slike tabber? Svakt av TV2.

2

thewaterfall

Når Tv2 stiller med Drillo som kommentator og Dos-Santos som ekspert i en VIF kamp så skjønner man hvor seriøst kanalen tar TL.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...